2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Saglik ocagina kayit olunca kesin tetanoz aşısı yaptırmak mı gerek ben önceki iki gebeliğimde de yaptırmadım. Yarın lan sonucuna göre sağlık ocağında kayıt yapacaklar bunda da yaptırmak istemiyorum. Kayıt olursam kesin yaparlar mı

Arkadaşlar leke gören bi tek benmiyim progestan kullanan benmiyim.

Sayfada ikiz olan ikimiz iz canım durumlardan beni haberdar et olur mu beraber takipleşelim şuan 5+2 yim lekelenmelerim oluyor sende de olursa söyle bana

hanımlar mrb. dün kontrolüm vardı benimde keseyi görmüştük.. ancak akşam bu sabah kahveli lekelenmeler oldu. dr aradım muhtemelen yerleşme lekelenmesi onlar ama gel içini rahatlatmak için bakalım dedi. gittim ve şimdi dr dan geliyorum. kesede bozulma görmedi kanama görmedi herşey normal görünüyor sakin ol kafana takma dedi.. çoğu bayanda olur, olmayadabilir tabiki dedi. 8 temmuzda randevum vardı o tarihe kadar progestan kullanmamı söyledi..

Kızlar 7 hhaftadayken ceşitli kan testi istiyorlar ya saglık ocagı yapıyor mu toxplasma igg felan?

hayırlı olsun canım. ALlah gönlüne göre vermiş anlaşılan. :) benim gönlüm tekten yana bakalım. 9. gün 211 11.gün 646 çıktı
annem bakacağı için sonrasında. yegenımde var su an 6 aylık. zor olur diye :21:
ama hayırlısı tabi.
aynen canım hayırlısı olsun sağlıkla olsunlar inşallah :)

ctesi benim 6+1 olacak. benimki duyulursa sende gidersin canım :) az çok fikir olur.
Tamam canım inşallah cumartesi güzel haberler verirsin ben De ona göre gitme zamanını belirlerim. Ben de kese için falan gitmedim, keseyi görüp sevinmek istemiyorum , inşallah kalp atışını duyarız hamileliğimiz de sağlıkla devam eder

Tamam canım inşallah cumartesi güzel haberler verirsin ben De ona göre gitme zamanını belirlerim. Ben de kese için falan gitmedim, keseyi görüp sevinmek istemiyorum , inşallah kalp atışını duyarız hamileliğimiz de sağlıkla devam eder
Canım sende mi gebesin aaa cok sevindim tanıdın mı beni bir ara muhabbetimiz olmuştu hatta fatma abla da vardı oglak_kadini oglak_kadini

Herkese merhaba :) siteye yeni üye oldum biraz acemiyim. Ayrıca şubat annesi adayıyım bende :) henüz kalp atışlarını duyamadık ama bu h.sonu duyabileceğiz inşallah :) Bu arada ilk gebelik olduğundan epey bilgisiz ve tecrübesizim bir de azcık endişeliyim..
Hayırlı olsun canım bende acemi sayılırım ilk bebişim olucak allahın izniyle şu güzel gecenin hurmetine sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallaahhh...

Haftaya gitmeyi düşünüyorum bende doktora

Ben günde 1 alıyorum ama içtikten sonra felaket başım dönüyor sendede oluyormu cnm

canım ilacın yanetkileri başdönmesi ve uyku hali... dr bana yatmadan yarım saat kadar önce içmemi söyledi başdönmesinden fazla etkilenmemek için.. gün içerisinde içersen normal yaşamını bi süre etkileyebilir.. dikkatli ol..

Sayfada ikiz olan ikimiz iz canım durumlardan beni haberdar et olur mu beraber takipleşelim şuan 5+2 yim lekelenmelerim oluyor sende de olursa söyle bana
söylerim tabi canım bende 6.haftadayım şuan lekelenmem yok çok şükür ama akıntı başladı ister istemez bende tedirgin oluyorum ilk gebeliğim olduğu için ama şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür

inşallah. benim dr 19 undan sonra gel demişti. hafta sonuna aldım çalıştığım için. belki kalp atışınıda duyarım umuduyla.

Saglik ocagina kayit olunca kesin tetanoz aşısı yaptırmak mı gerek ben önceki iki gebeliğimde de yaptırmadım. Yarın lan sonucuna göre sağlık ocağında kayıt yapacaklar bunda da yaptırmak istemiyorum. Kayıt olursam kesin yaparlar mı
Aşı Yaptırmak istemezsen yapmazlar ama kayıt kesin yaptırman lazım. Takiplerin oluyor orda da ve bebek doğduktan sonra bebeğin aşıları izlemleri topuk kanı da olacak, onun için kayıt yaptır. Aşı yaptırmak istemezsen söylersin istemediğini

canım ilacın yanetkileri başdönmesi ve uyku hali... dr bana yatmadan yarım saat kadar önce içmemi söyledi başdönmesinden fazla etkilenmemek için.. gün içerisinde içersen normal yaşamını bi süre etkileyebilir.. dikkatli ol..
Ben sabah 11 gibi falan alıyprum 1 saat sonra beni jayattan soğutuyor bundan sonra yatarken alıyım bari sağol cnm

Canım sende mi gebesin aaa cok sevindim tanıdın mı beni bir ara muhabbetimiz olmuştu hatta fatma abla da vardı oglak_kadini oglak_kadini
Tanıdım canım , henüz sevinmek için erken benim kalp atışını duymadık hamileyim diyemiyorum şu anda. Sen hatırladın mı bilmiyorum ama 3 düşüğüm var. Testin pozitif çıkması sevinmeme yetmiyor , inşallah kalp atışını duyunca hamileyim diyebileceğim.

Senin de hayırlı olsun canım , sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

bende ilk gündüz almıştım sanki yer ayağımın altından kayar gibi oluyordu.. dr gece yapmadan yarım saat kadar önce al dedi.. sende öyle yap canım rahat edersin..

Ben sabah 11 gibi falan alıyprum 1 saat sonra beni jayattan soğutuyor bundan sonra yatarken alıyım bari sağol cnm

bende ilk gündüz almıştım sanki yer ayağımın altından kayar gibi oluyordu.. dr gece yapmadan yarım saat kadar önce al dedi.. sende öyle yap canım rahat edersin..

Sende kanama falan varmı bana önlem amaçlı verdi sonrada ister 1 gün al 1 gün alma dedi

Back
X