2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah tatlım hatırlamaz olurmuyum allahım saglıkla tutusun gelsin inş tabi en garantisi kalp atışı inş mübarek günde dualarımız kabul olur bebeklerimiz saglıkla büyürler ve saglıkla kavuşalım ne kadarlık şimdi 7+ da rahat duyarsın

Şu an 5+2 , 6+5 de gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa inşallah. edosko hafta sonu gidecek inşallah o duyarsa ben de 1 Temmuz'da giderim(6+5) te

Sende kanama falan varmı bana önlem amaçlı verdi sonrada ister 1 gün al 1 gün alma dedi

canım benim ikinci gebeliğim bu.. ilki 10.haftada kalp atışı durmuştu..

bu gebeliğim geç döllenme olmuş.. normalde adete göre bugün 6 haftalık. dün keseyi görmüştük. akşam baktım wcden sonra peçeteye kahveli lekelenme oldu. stres yapmiyim dedim sabahı bekledim sabahta olunca dr aradım. o da yerleşme lekelenmesi muhtelemen ama için rahatlasın gel bakalım dedi. progestan 200 günde 1 al dedi. 8 temmuzda kontrolüm var o zaman kadar kullan dedi.. kanamam şuan için yok çok şükür.. inşallah olmaz..

Şu an 5+2 , 6+5 de gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa inşallah. edosko hafta sonu gidecek inşallah o duyarsa ben de 1 Temmuz'da giderim(6+5) te
inşallahh.. ben de seni hatırlıyorum. 2 senedir aktif olarak burdayım . hangi konuda karşılaştık hatırlamıyorum ama eski adını hatırlıyorum burda buluşmak nasip oldu tekrar

Geçmiş olsun cnm inş bir daha olmaz bol bol dinlen

İnşallah canım ben kızımda 6+6 da duymuştum inş sende duyarsın bende bu akşam gidicem 7+2 yim bende duymadım imş duyar görürüm bebegimi

Slm kizlar
Bugun dr kontrolum vardi. 6+5 de kalp atışını duyduk cok şükür:)
Su an da yola çıktık 500 km kadar yolumuz var. Dr um bi sorun olmayacagini soyledi inşallah sikintisiz atlatiriz.

Tetanoz asisi 5 doz yapilinca 15 yil kadar korumasi var kizlar ben ilk gebeligimden itibaren butun dozlari yaptirdim. Saglik ocagina da daha bildirmedim. Haberleri olsa hic birakmazlar surekli arayip cagiriyorlar:) biraz gec soyliyim diye dusunuyorum

Progestan a devam edecem gunde 1 gece yatmadan once ic dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…