2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yakınız allahım inşallah kucağımıza Almayıda nasip eder kalp atışlarını duydun mu

Tessekkur ederim canim.
Benimde adetten bir gun once 83 cikti aynen doktor bayramdan sonra gel daha cok ufak.dedi
evet benim de oyle buguntam 4 hafta oldu erken ogrenmek bu avidan sikintili oluyor
yok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayı
Allah yardimcin olsun canim gonlune gore olsun insallah hersey de bir hayir vardir daha ileri bir tarihte kaybetmek daha uzucu olabilirdi diye dusun
Cok uzuldum canim. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine

Niye kiz bence her kismi eglenceli :)

Tamam kesesiydi kalp atisiydi telasi var ama tatli telaslar bunlar :)

Kizlar aranizda saglik ocagina kayit olan varmi ?
ben tahlil icin gittigimde kayit da olayim bari dedim sistem kabul etmedi adeti geçmemiş gorunuyor diye uyari verdi
doludur insallah canim iyi düşün.mide bulantisi olmak zorunda degil yasamayan cok var umarim yasamazsin.benim insallah olmaz diye dua ediyorum su bile icemiyordum
inan zaman cok hizli geçiyor 4 sene once kizim icin buradaydim simdi 3 yasinda oldu ve o zamanki forumda yazistigimiz arkadaslarla cok yakin arkadas olduk.konusulan mevzular her daim degisiyor ama bitmiyor.daha dun gibi ilk gebeligim
pendik bölge de dogurdum kizimi memnundum yine bolgeye gidecegim
merhaba kızlar benide alın aranıza bende şubat 2018 anne adayıyım çok heyecanlı bir süreç
hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Allah yardimcin olsun canim uzuldum gonlune gore hayirlisi olsun insallah
Evet dr. u sorabilirsen sevinirim :)
canim pendik bolge de oya hanim var memnunum cok rahat bi dr.
İ
Benimde şimdiye kadar hiç bulantım olmadı. Normalde hangi haftalarda başlar? İnşallah hiç olmaz
Ilk gebelikte 7 8 haftalikken baslamisti tekrar olmaz insalah diye dua ediyorum bence sen de cok merak etme berbat oluyor
Cok uzuldum. Hakkinizda hayirlisi olsun. Kizin kac yasindaydi, ben bundan onceki hamileligim dusukle sonuclandiginda kizima soylememistik 9 ay sayamayacagi icin. oyle devan etmisti ama benimki 3 yasinda henuz.
benim kizimda 3 yasinda ve cok heyecanli
Kızlar lekem var diye doktor progestan yazdı. Kanamam Yok şu an. 200 mhlık verdi. Ağır geldi bana. Sizce bir kere kullanmam yeterli mi? Siz de kullanan var mı
ill gebelikte kullandım bi zarari yok onlem amacli veriyorlar
gozunuz aydin
hayir istemezsen yapmiyorlar. Ama kayit yaptirmanizi tavsiye ederim
Kızlar 7 hhaftadayken ceşitli kan testi istiyorlar ya saglık ocagı yapıyor mu toxplasma igg felan?
sanmiyorum. Her rahlili yapmiyorlar ya bence en iyisi poliklinikte yaptirman ve ya hastanede
Gözünüz aydin

Telefonum baya ağırlaşmış okumak ve yazmak uzun sürüyor. Keske kullanisli bir mobil uygulama yapsalar 3bucuk yil once guzel bir uygulama vardi kaldirdilar simdiki siteden farksiz maalesef

Canım bende daha kan vermedim yarın vericem evde yaptım testler silik oluyor inşallah bir sorun olmaz

Hanımlar kasıgımın solunda çok agrı oluyor dünbgece 5te uyandım mesela agrısından geri zor uyudum
Gün içerisinde de ağrıuor
Normal mi sizce

Haklısın c anım teşekkür ederim

Hanımlar kasıgımın solunda çok agrı oluyor dünbgece 5te uyandım mesela agrısından geri zor uyudum
Gün içerisinde de ağrıuor
Normal mi sizce
Kac haftalik hamilesin canim ve yatakta dönerken falan yani hareket aninda mi aciyor. Keseyi gördün mü. Benim doktorum keseyi görmeden önce iki kasigin agrirsa normal ama tek tarafın çok şiddetli ağrı olursa dış gebelik olabilir demisti Allah korusun.. Istirahat et ve çok fazla su iç canım bu söylediğim de moralini bozmasin agrin olup geçtiyse sıkıntı yoktur insallah zaten

Sistem senin adet gununu nerden biliyor ki

Tutulmuyomu oruç ..? Dün kan vermeye gittim kimliğimi annemde unutmuşum onuda bugün köye gitti yarın mecbur anasağlığına gidip kan vericem..
Canım doktorunla görüş öyle karar ver istersen , benimki tüp bebek , muayene günleri dışında hepsini tuttum çok şükür. Hamile iken kesinlikle oruç tutulmaz diye bir kural Yok , sadece anne yada bebek tehlikeye girerse tutmayıp sonra kazası yapılabiliyor. Eğer doktorun sakıncası Yok derse tutarsın neden tutmayasın. Ben 5+2 yim , hiçbir belirtim Yok zaten bulantı vs için erken , oruç tutuyorum , hiç rahatsız da olmadım.

Aklına takılacaksa doktoruna sor öyle karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…