2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
söylerim tabi canım bende 6.haftadayım şuan lekelenmem yok çok şükür ama akıntı başladı ister istemez bende tedirgin oluyorum ilk gebeliğim olduğu için ama şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür
Yakınız allahım inşallah kucağımıza Almayıda nasip eder kalp atışlarını duydun mu

Merhaba bende ilk öğrendiğimde değerim 102 çıkmıştı 2 gün sonra dr tekrar bhcg istemişti ve 337 ye yükselmişti. Bunu dış gebelikmi yoksa iç gebelikmi diye öğrenmek için yapıyorlar. Ayrıca evzaneden alınan idrar testlerinde de ikinci çizgi silik çıkmıştı bende. Bir de 5. Haftadan önce ultrasonda görünmediği için bakmıyorlar.
Tessekkur ederim canim.
Benimde adetten bir gun once 83 cikti aynen doktor bayramdan sonra gel daha cok ufak.dedi
evet benim de oyle buguntam 4 hafta oldu erken ogrenmek bu avidan sikintili oluyor
yok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayı
Allah yardimcin olsun canim gonlune gore olsun insallah hersey de bir hayir vardir daha ileri bir tarihte kaybetmek daha uzucu olabilirdi diye dusun
Cok uzuldum canim. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine :KK43:

Niye kiz bence her kismi eglenceli :)

Tamam kesesiydi kalp atisiydi telasi var ama tatli telaslar bunlar :)

Kizlar aranizda saglik ocagina kayit olan varmi ?
ben tahlil icin gittigimde kayit da olayim bari dedim sistem kabul etmedi adeti geçmemiş gorunuyor diye uyari verdi
sevgili arkadaşlar gunaydın hayırlı günler.bugun tam 5 haftalık hamıleyim ama hiç mide bulantısı yok belirtiler yok bende ;
keseyi gördük 3 gun once doktor herşey normal gibi inşallah kesenin içi doludur boş olma ihtimalidemi var çok tecrubesızım :KK43:
doludur insallah canim iyi düşün.mide bulantisi olmak zorunda degil yasamayan cok var umarim yasamazsin.benim insallah olmaz diye dua ediyorum su bile icemiyordum
Ben de yarın gidicem kalp atışı için kızlar sıkışık gidicem bu sefer daha net görünür inşallah bir de öyle deneyeyim :))

Şimdi kalp atışlarını konuşuyoruz yarın cinsiyeti konuşcaz benim ki göstermedi falan sonra alışveriş listesini konuşcaz sonra yalancı sancıları nstleri nişan gelmesini falan filan bir bakmışız kızlaar yatışımı yaptılar doğuma giricem yazmışız :KK70: üff ne yazdım ya uzun uzun :KK70:
inan zaman cok hizli geçiyor 4 sene once kizim icin buradaydim simdi 3 yasinda oldu ve o zamanki forumda yazistigimiz arkadaslarla cok yakin arkadas olduk.konusulan mevzular her daim degisiyor ama bitmiyor.daha dun gibi ilk gebeligim
Ben de kartaldayım ancak central kozyatağına gidiyorum, pendik bölgeyi tavsiye edebilirim. Çiğ yumurtadan, iyi yıkanmamış sebzelerden, bitki çaylarından(adaçayı ve rezene) özellikle uzak durun. Benim dr umun tavsiyesi bu yönde
pendik bölge de dogurdum kizimi memnundum yine bolgeye gidecegim
merhaba kızlar benide alın aranıza bende şubat 2018 anne adayıyım çok heyecanlı bir süreç
hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
kızlar merhaba

artık sizi izlemeyi bırakıyorum cunku subat sonunda doguracak kızıma kardeş olacak bir çocuk bşir bebek yokmuş içimde ,
boş gebelıkmiş bu sabah kesinleşti , kısmetimizde yokmuş ,
şimdi iş yerindeyim akşama kızıma ne diyecem ben nasıl anlatacam kardeşin olmayacak diye , bilmiyorum ,
allah sen beterinden koru diyorum sadece ,

kızlar sizlere saglıklı dogumlar diliyorum rabbim herkesin gönlüne göre bebişler nasip etsin inşallah .
allaha emanet olun
Allah yardimcin olsun canim uzuldum gonlune gore hayirlisi olsun insallah
Evet dr. u sorabilirsen sevinirim :)
canim pendik bolge de oya hanim var memnunum cok rahat bi dr.
İ
Benimde şimdiye kadar hiç bulantım olmadı. Normalde hangi haftalarda başlar? İnşallah hiç olmaz
Ilk gebelikte 7 8 haftalikken baslamisti tekrar olmaz insalah diye dua ediyorum bence sen de cok merak etme berbat oluyor
Cok uzuldum. Hakkinizda hayirlisi olsun. Kizin kac yasindaydi, ben bundan onceki hamileligim dusukle sonuclandiginda kizima soylememistik 9 ay sayamayacagi icin. oyle devan etmisti ama benimki 3 yasinda henuz.
benim kizimda 3 yasinda ve cok heyecanli
Kızlar lekem var diye doktor progestan yazdı. Kanamam Yok şu an. 200 mhlık verdi. Ağır geldi bana. Sizce bir kere kullanmam yeterli mi? Siz de kullanan var mı
ill gebelikte kullandım bi zarari yok onlem amacli veriyorlar
Merhaba kızlar hayırlı kandiller.. bende çift transfer 24 mayıs 3.gün 27 mayıs 5.gün ikiz annesi olacağım inşallah..
keseleri gördük çok şükür yarında kalp atışı için randevum var kısmetse. inşallah hep güzel şeyler konuşalım ve bebişlerimiz sağlıkla büyüyüp bize gelsin...
gozunuz aydin
Saglik ocagina kayit olunca kesin tetanoz aşısı yaptırmak mı gerek ben önceki iki gebeliğimde de yaptırmadım. Yarın lan sonucuna göre sağlık ocağında kayıt yapacaklar bunda da yaptırmak istemiyorum. Kayıt olursam kesin yaparlar mı
hayir istemezsen yapmiyorlar. Ama kayit yaptirmanizi tavsiye ederim
Kızlar 7 hhaftadayken ceşitli kan testi istiyorlar ya saglık ocagı yapıyor mu toxplasma igg felan?
sanmiyorum. Her rahlili yapmiyorlar ya bence en iyisi poliklinikte yaptirman ve ya hastanede
Slm kizlar
Bugun dr kontrolum vardi. 6+5 de kalp atışını duyduk cok şükür:)
Su an da yola çıktık 500 km kadar yolumuz var. Dr um bi sorun olmayacagini soyledi inşallah sikintisiz atlatiriz.

Tetanoz asisi 5 doz yapilinca 15 yil kadar korumasi var kizlar ben ilk gebeligimden itibaren butun dozlari yaptirdim. Saglik ocagina da daha bildirmedim. Haberleri olsa hic birakmazlar surekli arayip cagiriyorlar:) biraz gec soyliyim diye dusunuyorum

Progestan a devam edecem gunde 1 gece yatmadan once ic dedi
Gözünüz aydin

Telefonum baya ağırlaşmış okumak ve yazmak uzun sürüyor. Keske kullanisli bir mobil uygulama yapsalar 3bucuk yil once guzel bir uygulama vardi kaldirdilar simdiki siteden farksiz maalesef

Merhaba ben de bugun tahlil yaptırdım bhcg 115 çıktı dun regl olmam gerekiyordu.deger sanki dusuk gibi geldi yaptigim kaset testlerde de 2. Cizgide koyulasma olmayinca biraz endiselenfim. Dr randevudunu bayramdan sonraya alirim sanirim.o zaman goruruz insallah keseyi
Canım bende daha kan vermedim yarın vericem evde yaptım testler silik oluyor inşallah bir sorun olmaz

Hanımlar kasıgımın solunda çok agrı oluyor dünbgece 5te uyandım mesela agrısından geri zor uyudum
Gün içerisinde de ağrıuor
Normal mi sizce

Tessekkur ederim canim.

evet benim de oyle buguntam 4 hafta oldu erken ogrenmek bu avidan sikintili oluyor

Allah yardimcin olsun canim gonlune gore olsun insallah hersey de bir hayir vardir daha ileri bir tarihte kaybetmek daha uzucu olabilirdi diye dusun

ben tahlil icin gittigimde kayit da olayim bari dedim sistem kabul etmedi adeti geçmemiş gorunuyor diye uyari verdi

doludur insallah canim iyi düşün.mide bulantisi olmak zorunda degil yasamayan cok var umarim yasamazsin.benim insallah olmaz diye dua ediyorum su bile icemiyordum

inan zaman cok hizli geçiyor 4 sene once kizim icin buradaydim simdi 3 yasinda oldu ve o zamanki forumda yazistigimiz arkadaslarla cok yakin arkadas olduk.konusulan mevzular her daim degisiyor ama bitmiyor.daha dun gibi ilk gebeligim

Ilk gebelikte 7 8 haftalikken baslamisti tekrar olmaz insalah diye dua ediyorum bence sen de cok merak etme berbat oluyor

gozunuz aydin

sanmiyorum. Her rahlili yapmiyorlar ya bence en iyisi poliklinikte yaptirman ve ya hastanede

Gözünüz aydin

Telefonum baya ağırlaşmış okumak ve yazmak uzun sürüyor. Keske kullanisli bir mobil uygulama yapsalar 3bucuk yil once guzel bir uygulama vardi kaldirdilar simdiki siteden farksiz maalesef
Haklısın c anım teşekkür ederim

Hanımlar kasıgımın solunda çok agrı oluyor dünbgece 5te uyandım mesela agrısından geri zor uyudum
Gün içerisinde de ağrıuor
Normal mi sizce
Kac haftalik hamilesin canim ve yatakta dönerken falan yani hareket aninda mi aciyor. Keseyi gördün mü. Benim doktorum keseyi görmeden önce iki kasigin agrirsa normal ama tek tarafın çok şiddetli ağrı olursa dış gebelik olabilir demisti Allah korusun.. Istirahat et ve çok fazla su iç canım bu söylediğim de moralini bozmasin agrin olup geçtiyse sıkıntı yoktur insallah zaten

Tessekkur ederim canim.

gozunuz aydin

Gözünüz aydin

Sistem senin adet gununu nerden biliyor ki

Tutulmuyomu oruç ..? Dün kan vermeye gittim kimliğimi annemde unutmuşum onuda bugün köye gitti yarın mecbur anasağlığına gidip kan vericem..
Canım doktorunla görüş öyle karar ver istersen , benimki tüp bebek , muayene günleri dışında hepsini tuttum çok şükür. Hamile iken kesinlikle oruç tutulmaz diye bir kural Yok , sadece anne yada bebek tehlikeye girerse tutmayıp sonra kazası yapılabiliyor. Eğer doktorun sakıncası Yok derse tutarsın neden tutmayasın. Ben 5+2 yim , hiçbir belirtim Yok zaten bulantı vs için erken , oruç tutuyorum , hiç rahatsız da olmadım.

Aklına takılacaksa doktoruna sor öyle karar ver

Back
X