2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ananas mi? o neden mis? bitki cayi neden? tovbeee bardaakk bardaakk ihlamur iciyorum ben
bitki çaylarıda erken dönemde düşük sebebiymiş özellikle adaçayı. ıhlamuru bilmiyorum ama bana genel olarak bitki çayı dedi. birde çoğu ilaç biliyorsun bu tarz bitkilerden üretiliyor. mesela aspirin adaçayı kaynaklı. ve kan sulandırdığı için düşük ayda kanaması olanlara aspirinde yasaklanır. ananasda yine rahim kasıcı bir meyve imiş. istersen bitki çayı işini bir doktoruna danış ama internettede genelde tavsiye edilmiyor...
.

Tatlım her şey Allah' tan, çok dikkat etsek de her şey olabilir tabiki ama risk ortadayken bize düşen azami ölçüde dikkat etmek tabiki. Ben çayı bile sınırsız içmeyi doğru bulmuyorum, sonuçta yararlı bir şey olmadığına göre yerine su içmek daha sağlıklı geliyor bana.
Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık, uzun ömür versin İnşallah.

katılıyorum. zaten normaldede çay içmem. kahve insanıyım. ondada riske giremedim. kafeinsiz kahve aldım. günde 1 fincan içiyorum sadece :)

Canım şöyle ki daha önceki düşüklerin sağlıksız embriyolar olduğu düşünülüyor. Pıhtılaşma vs düşüğü açıklanan hiçbir neden saptanamadı çünkü. Embriyo sağlıksız olunca zaten ne yaparsan yap düşer deniyor.

O yüzden serbest dediler hani rahim ağzı yetmezliği gibi bir durum nedeniyle düşük yapmış olsam yasaklanırdı. İşte hiçbirşeyin tam kuralı Yok , kişiye göre değişiyor öneriler de.

Tatlım düşük riskim Yok şu anda çok şükür , daha önce yaşadığım düşükler var sadece.

valla tatlıms en yinede suyu bol bol iç. bitki çaylarına dikkat et. hurma ve ananasada öyle :) tamam herşey allahtan ama kulda önlemini almalı. tamam evine hırsız girse yine allahtan ama neticede gece yatarken bile kapımızı kilitliyoruz. sen önlemini al gerisini allaha bırak :)

Bildigim kadariyla çok saglikli artmıyor canım. Tam iki kat olmuyor iki günde bir. Sen kafana bunu takma bu ihtimali doktor hepimize söylüyor canim.

benim dısımda doktora gitmeyen kaldımı kızlar
Ben de gitmedim henüz sadece telefonla görüştüm tüp bebek olduğu için. 12 gün kadar sonra gel bakalım dedi test gününden sonra ama biraz daha geç gidip kalp atışını da duymak istiyorum inşallah. 5+2 yim şu an daha zaten

Selam güzel hamileler
Bulantılardan sebep biraz uzak kaldım buralardan
Bi hap verdi doktor biraz daha iyiyim şimdi
Bulantılar geçince daha sık uğrarım buralara inşallah
Kadir geceniz mübarek olsun
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Canım bende gitmedim baya bekledim 6 haftaya kadar bekledim sanmıştık oysaki 4 haftalıkmışım geç döllenmeden dolayı sadece kese görünmüştü benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…