2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
KIzlar bişiiii soracağım ,bu göğüs ucu kararması Ne zaman oluyor benim daha olmadı ama göğüs hassasiyeti devam

Bende bulantı oluyor hele sabah 5 de uyandım onun yüzünden ..Tutuyorum vallahi rabbim kabul eylesin yarın tutamicam kan vericem telefi ederim sonra inşallah

Bende bulantı oluyor hele sabah 5 de uyandım onun yüzünden ..Tutuyorum vallahi rabbim kabul eylesin yarın tutamicam kan vericem telefi ederim sonra inşallah
Allah kabul etsin herkesin orucunu ,kan verince bozulmuyor oruç vücuda bişey girerse bozuluyor bende ilk Kan testimi yaptırdığımda oruçtum

Bugün çok önemli kadir gecesi allahıma şükür az zorlandım ama akşamı ettim şunun şurasında 3 gün felan kaldı yarın tutamam bi kan vericem inşallah diğergünler tutabilirim susuyorumda baya normalde hiç susamazdım rabbim yanımda olsun inşallah bebişim sağlıklıca büyür

Allah kabul etsin herkesin orucunu ,kan verince bozulmuyor oruç vücuda bişey girerse bozuluyor bende ilk Kan testimi yaptırdığımda oruçtum
Saolasın canım rabbim tutan herkezin orucunu kabul eylesinHadi yaaa bilmiyodum bugün verirdim tühhh yarına kaldı artık.

Bende çok dikkat ediyorum hazır bişey yemiyorum meyve suyu kola çay kahve kesinlikle ağzımı sürmüyorum.Ama canım aşırı tatlı çekiyor aşırı bende bir tane çikolatayla ödüllendiriyorum.Kesinlikşe ekmek kullanmıyorum kepekte dahil doktor yasakladı bana

Saolasın canım rabbim tutan herkezin orucunu kabul eylesinHadi yaaa bilmiyodum bugün verirdim tühhh yarına kaldı artık.
Canım kan almak bozuyor vermek bozmuyor. Bende hem bhcg için hem tsh için ayrı ayrı günlerde verdim kan bozmuyor Emin'im. Abdesti bozuyor orucu bozmuyor. Allah kabul etsin canım

Hayırlı akşamlar hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin hepinize canı gönülden iyi güzel temennilerimi iletiyorun..
Beşinci haftanın başındayım doktor alttan muayene etti ve ben kendimi kastım kitlendim resmen kesede bebişe zararı olmuşmudur çok endişeliyim gerçekten çok üzüldüm.

Canım kan almak bozuyor vermek bozmuyor. Bende hem bhcg için hem tsh için ayrı ayrı günlerde verdim kan bozmuyor Emin'im. Abdesti bozuyor orucu bozmuyor. Allah kabul etsin canım
Biri daha söyledi ben bozuyor sanıyordum iyi oldu orucumu tutarım inşallah

ayy tüp bebis haaa.allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin.ikiz olma sansı varmı

ayy tüp bebis haaa.allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin.ikiz olma sansı varmı
Yok canım tek embriyo transfer oldu , transfer sonrası 12. günde hcg 500 küsürdü. Tek yani. Amin inşallah Rabbim hepimizin her aşamasının sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

yok yok bisey olmaz bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…