2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Normal Doğum da epidurale ne diyorsunuz kızlar
benim doktor bana bıraktı
Aslında öneriyor ama yine de sen bilirsin dedi birçok doktor da boşa aci çekilmesin zararı yok diyor
Sizler ne düşünüyorsunuz
Ben istemiştim ama başka aksilikler oldu alamadim epidural ama bence çok mantıklı. Riskleri var deniliyor ama neticede sezeryan olunacaksa o agrılar yüzünden zaten alınacak. Normal doğum şansını arttıyorsa neden olmasın.

Kizlar hastane çantasında neler olmasi gerekiyo tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Ben bebek icin 2 takım hastane çıkısı ve birde ekstra tulum ve çıtçıtlı badi koyacağim. Ilk kıyafetleri hastane veriyir zaten herşeyiyle. Badisi tulumu battaniyesi şapkası vs. Ayrıca 10 12 bez ıslak mendil ve pisik kremi. Kendim icinde bir gecelik bir pijama takımı göğus kalkanı terlik depend külot bez. Geriye kalan çoğu şeyi hastane veriyor ondan koymayacağim. Bide benim normaldi ilk doğumum akşam 5te doğum yaptım sabah 9da cıktık hastaneden o yüzden yeterli hatta fazla bile bunlar

Bebek icin biberon kullanmıyor hastane gerekirse sırınga ile besliyor. Bunlarda önemli ayrıntılar hastaneyle görüsmek gerek sanırım öncesinde.

Ozel hastanedemi veriyo canm bnde ozelde sezaryen dogum yapicam ama daha hastaneyle gorusmedim tek demla konustum acaba bnm hastanemde veriyorlarmi birde sezaryen olunca kac gun kaliniyo hastanede acaba

Ozel hastanedemi veriyo canm bnde ozelde sezaryen dogum yapicam ama daha hastaneyle gorusmedim tek demla konustum acaba bnm hastanemde veriyorlarmi birde sezaryen olunca kac gun kaliniyo hastanede acaba
Ankaradayım ben özel bir hastane evet. Ama burada her özel hastane vermiyormus. Memorial ve acıbadem veriyor benim bildiğim. Sezeryanda da değişiyormuş sanirım bizim hastanede 2 gün kalınıyormuş duruma göre.

Kızlar bebek hareketleri benimde kafamı karıştırıyor. Dün yaptığı hareketler canımı acıtırken bugün yumuşak yumuşak hareket ediyor. Yani bu normal bir durum mu? Doktora gideli 1 hafta oldu. Tekrar gitmek için erken gibi. 1 saatte 10 hareket sayıyorum ama yumuşak hareketler

Ankaradayım ben özel bir hastane evet. Ama burada her özel hastane vermiyormus. Memorial ve acıbadem veriyor benim bildiğim. Sezeryanda da değişiyormuş sanirım bizim hastanede 2 gün kalınıyormuş duruma göre.
Anladim canm bnde bi hastanemle komusiyim bakim ne diycekler senin ki cok iyiymiş valla

Evet canm ama 32 bucuk haftamdayim bu takvim iki gun onde gosteriyo

Sen muhtemelen yanlış hesaplıyorsun haftanı. Buradaki takvimde seninle günümüz aynı ve bugün 32+0 sın. Yani 32. Haftanı doldurdun ve artık 33 ün içindesin. Bu takvim iki gün önde gösteriyorsa 31+5 olman lazım ki, 32. Haftayı doldurmamış oluyorsun.

Bn yanlis soyledim iki gun onde diye bnm bugun ku haftam 32+3 yarin 4olucak ama ultrasona gore 33hafta 2 gunluk burdeki takvimi anlamiyorum beden yanlis gosteriyi

Bn yanlis soyledim iki gun onde diye bnm bugun ku haftam 32+3 yarin 4olucak ama ultrasona gore 33hafta 2 gunluk burdeki takvimi anlamiyorum beden yanlis gosteriyi
Ultrasona bakma her ölçümde farklı hafta değerleri çıkabiliyor, 32+3 sen muhtemel doğum tarihin 1 şubat, sat da 27 nisan olmalı. Benden 3 gün öndesin o zaman, takvimini buna göre güncelleyebilirsin?

Ultrasona bakma her ölçümde farklı hafta değerleri çıkabiliyor, 32+3 sen muhtemel doğum tarihin 1 şubat, sat da 27 nisan olmalı. Benden 3 gün öndesin o zaman, takvimini buna göre güncelleyebilirsin?
Saol denim bakim duzeltebilirsem iyi olur kafam karisiyo bakinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…