2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmez canım özellikle lastikler hiç geçmez geçmiş olsun :) cok cok az açılır

Normal Doğum da epidurale ne diyorsunuz kızlar
benim doktor bana bıraktı
Aslında öneriyor ama yine de sen bilirsin dedi birçok doktor da boşa aci çekilmesin zararı yok diyor
Sizler ne düşünüyorsunuz

Ben geçen ay bunun pazarlığını yaptım doktorla. Ben epidural istiyorum diye konuyu açtım ama doktor ağrısız doğum diye bişey yok ama biliyorsun dedi. Yani epidural yapmak için en azından 4-5 cm civarında açılma olması lazım o zamana kadar da sancı çekeceksin zaten yine istersen o zamandan sonra yaparım dedi. En başından olmaz demeye getirdi yani bilmiyorum ama ben istiyorum.

Çok saçma. Ben sezeryan gerekirse bile doğumun başlamasını bekleyeceğım. Yani bebek dönmezse vs. Bence çok önemli 1 saat bile

Epidural için 4 cm bekleniyor doğru ama zaten yatış vermek ve doğum başladi demek içinde en az 3 cm açılma ve düzenli sancı bekleniyor. Yani bence heleki ilk doğumda büyük konfor tamamen kesmese bile azaltsa yeter. Ki zaten 5 6 cme kadar olan sancılar daha katlanılır. Sonrası daha zor.

Hehe :) o zaman dogumla ilgili şeylerde ben sana danışiyim hep

Aaa bak bunu daha önce yine duydum ben demek ki öyle oluyormus heralde bebegim beni acitiyor o zaman ya. Zaten brni görenler karnin yumurta gibi küçük ve sivri diyorlar heralde bebek fazla alan bulamadığı için hareketleri fazla sert oluyor

Hadi ya güzelmiş o zaman yüksek olsa . Bilmiyorum ki yüksek mi alçak mi . O an neler göreceğiz . Şimdi hiç düşünmek istemiyorum bodozlama dalıp bilmemek istiyorum ya da korkuyorum diyeyim
Katılıyorum canım anı yaşamak lazım herkes aynı olmuyor ki

Kızlar Doğum yaptım dua edin lütfen
Canim benim hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Sen cok zor bir gebelik yaşadın erken olmasini bekliyorduk zaten. Senin yavruların çok güçlü maşallah ilk haftalardan beri hep inadına turundular sana.. Ciger gelistirici falan vurulmuş muydun. Benim görümcem de 7 aylik ikiz erkeklerini sezeryan ile dogurmak zorunda kaldi. Ciger geliştirici etki etmeden dogdular ama çok şükür bebekler 1 hafta küvozde kalip normal yasantilarina başladılar.. Dert etme dua et bizim dualarimiz da seninle.. Rabbim tez zamanda yavrularını alıp evinize mutlu dönmenizi nasip eylesin..

Bu dönemden itibaren omega3 takviyesi hem bizim için hemde doğuma kadar gelişimi hızlandırması için çok öneriliyomuş aslında, hap olarak tüketsek mi diyorum

benimde ödem çok umarım öyle bir sorun olmaz
Geçmez canım özellikle lastikler hiç geçmez geçmiş olsun :) cok cok az açılır
valla yıkadım domestosla hiç geçmemiş bi gr açılma olmamış çok moralim bozuldu sütyenide yeni almıştım :/
bende istiyorum açıkcası çünkü alanında uzman doktorlar genelde öneriyor

nasıl aksilikler canım yetişmedi mi yanı alana kadar daha da çok mu açılmıştın
ben düşünüyorum aslında cihangir çakıcı olsun alanında uzaman bir sürü doktor olsun öneriyorlar eğer kolaylık olacaksa neden olmasın tabi açılırsa :)

Günaydın arkadaşlar bütün gece farkında olmadan karın üstü yatmışım uykuya dalarken sola pozisyon alıyorum uykuya daldığımda farkında bile değilim hemen değişmiş yatış şeklim nasıl başedicem bu uyku sorunu ile 30 haftalık hamileyim bu geceden itibaren uyumama kararı aldım o derece bebeğime bişey olur korkusu çekiyorum her sabah

5 cme kadar herşey güzeldi epidural yapılacaktı ama birden bebeğin kalp atışları 30 40 lara kadar düştü. Sürekli 2 saat boyunca düşüp yükseldi. Doktor hep başımda bekledi sağolsun ve sürekli muayene ederek ve bebeği uyararak belli yöntemlerle beni takip ettiler. Epidural alamadim o yüzden. Zaten bu süreçte acılma 8 cm oldu o saatten sonrada verilemedi. Kısmet böyleymis. İkincide alabilirsem alırım yine ama. Normal doğum için doktor çok çok önemli açıkçası. Çünkü biz ne derlerse onu yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…