2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Neden bir doktor boyle bir sey teklif eder anlamadim :/
Kendi rahatı için. Yani ne bileyim çok komik geliyor bana bu durumlar. Sanki normal ameliyat olacak. Bence bu işte sezeryan ya da normal deģilde önemli olan bebeğin hazır olması. Ilk doğumum normal buda umarım olur ama takıntım yok bu konuda. Sezeryanda olsa benim için önemli olan bebeğin gelisimini tamamlayıp gelmeye kendinin karar vermesi.

Kızlar günaydın, Avrenim çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun bebeklerin inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.
Bende bu gece uyuyamayanlar kervanına katıldım haftasonu bebeğin odasını boşalttık düzenlemeye başladık artık.Acaip yorulmuşum galiba resmen inledim gece boyunca belim,yanlarım çok ağrıdı sabah kalktım başım çok ağrıyor.Bugün çalışabilir raporu almaya gidicem bakalım durumlar nasıl ?

Kizlar ben hep sağ tarafta hissediyorum bebeği dirseği mi var bacağı mi bilmiyorum o tarafı gerdiriyor solda bişey yok sorun yoktur demi..bi de Karnım çok küçük gören 7 aylık olduğuna şaşırıyor sizin nasil

Günaydın kızlar
Avrenim hem geçmiş olsun hem gözünaydın rabbim bebişlerini sana bağışlssın inş.
Siz bugüne kadar güçlü geldiniz bunuda atlatacsksınız inş

O zaman bu kadar korkmama gerek yok. Çünkü ben sanıyorum ki 5 cm açılana kadar sancidan duramam.

Benimde çok kücük karnım. Ilkinde de öyleydi. Herkes erken doğum zannetmişti doğuma gittiğimde

Kızlar merhaba tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın bir oğlum 2200 doğdu ama akciğeri gelişmemiş 36 saatte 3 kez iğne yapmışlar bu iyi bir gösterge değilmiş,yalnız bu sabah hortumu çıkarıp fanus yerleştirmişler başına ama oksijeni sürekli almak da ileride sorun çıkarabilirmiş diğer bebeğim 1610 gr o şuan sağlıklı iki bebek de derisi ince olduğu için sıvı kaybedip kilo verecekmiş o yüzden sütönemli sütüm var ama çatlayıp kanıyor makinaylakanlı sütü veremiyorlar maalesef en az 10 en fazla 50-60 gün kalırlarmış hastanede

Allah yardımcınız olsun minikler hayata tutunup sağlıkla evinize dönün...dualarımız sizinle.

Insallah duzelecek ikiside. Gogus ucundanbir an once normale donerde bebisler sutunu alir umarim. Allah sabir versin.

Çok geçmiş olsun,sağlıkla bebeklerini alıp evine gidersin inşallahhh..Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun

Ben 2 ay kadar sağarak besledim mecburen sonra memeye döndü. Sana tavsiyem göğüslerini kandır. Yani bir kerede 10 dk sağ sonra 5 dk dinlen 15 dk sağ gibi. Sürekli sagdıgında verim daha az. Bol bol su iç ve sağarken makinaya ve süt miktarına bakma bebekleri düşün. Göğüs ucun için krem kullanki cabuk iyileşir. Meraklanma ikiside sağ salim yanında olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…