2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah yardimcin olsun canm bnm insallah tez zamanda toparlarsiniz

Normal Doğum da epidurale ne diyorsunuz kızlar
benim doktor bana bıraktı
Aslında öneriyor ama yine de sen bilirsin dedi birçok doktor da boşa aci çekilmesin zararı yok diyor
Sizler ne düşünüyorsunuz

Ben almak istemiyorum ama bakalım akışına bırakıcam o anda ne olacak ona bağlı

Kızlar Doğum yaptım dua edin
lütfen

Geçmiş olsun canım sağlıkla çıkacaklar inşallah dualarımız seninle

Normal Doğum da epidurale ne diyorsunuz kızlar
benim doktor bana bıraktı
Aslında öneriyor ama yine de sen bilirsin dedi birçok doktor da boşa aci çekilmesin zararı yok diyor
Sizler ne düşünüyorsunuz
Dusunemiyorum ben. Kan sulandiriciigne coraspin vs kullananlarda epidural felc riski yarattigindan izin verilmiyor. Biz dibine kadar yasayacagiz normal dogun yaparsak :) sezeryan olursada genel aneztezi.

Kızlar ben de kızıma gidiyorum Allah im hayırlı haberler nasip et
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah kızlar. Rabbim size güç versin. Zor ama atlatacaksınız inşallah. Allah çok büyük

Dusunemiyorum ben. Kan sulandiriciigne coraspin vs kullananlarda epidural felc riski yarattigindan izin verilmiyor. Biz dibine kadar yasayacagiz normal dogun yaparsak :) sezeryan olursada genel aneztezi.
Kız ben spinal sezaryen oldum mis gibi kan sulandırıcı da kullanıyordum kesmedim hiç

Ben bu durumu doktora sordum, engel değil normal doğuma kan sulandırıcı ilaçlar dedi. Nasil bir yol izliyor bilmiyorum ama.

Neden genel anestezi yaptiracaksin ki canim kan sulanmasiyla mi alakali o da

Doktorum epidural alamayacagimi soyledi normal dogumda. Sordum ozellikle kan sulandirici dogum seklini engellermi diye. Seklini engellemez ama epidural alamazsin dedi.

Kız ben spinal sezaryen oldum mis gibi kan sulandırıcı da kullanıyordum kesmedim hiç
Spinali bilmiyorum epidural icin konustuk. Ama kan sulandirici ignenin prospektusunde de yaziyor epidural yapilamayacagi. Ben spinalde yapilamaz diye aklima yazmisim. Cunki sezeryandada genel aneztezi olur demisti doktorum.

Hm ilginç canım bilmiyorum ki oldum ben bir sorun yaşamadım doktordan doktora değişiyordur belki kimi önerir kimi önermez :)

Soyle ufak bir arastirma yaptim. Spinal aneztezide uygulanmaz diyor.

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-12-11-12-54-38.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 68
Gökçe ben spinal istemiyorum bu defa. Genel olsun istiyorum. İnşallah gerek kalmaz ssvd olur da doktorlar risk almaya korkuyorlar bakarız diyorlar. Sen ne düşünüyorsun. Gene spinal mi istiyordun

Gökçe ben spinal istemiyorum bu defa. Genel olsun istiyorum. İnşallah gerek kalmaz ssvd olur da doktorlar risk almaya korkuyorlar bakarız diyorlar. Sen ne düşünüyorsun. Gene spinal mi istiyordun
Canım ben çok memnun kaldım spinalden tekrar spinal istiyorum önceki sezaryene 3 yıl oldu ama bnm sezaryenden sonra normale cesaretim yok pek arası az diye :) Sezaryen olursan peki o zaman genel mi isticen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…