2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu göbek işi çok değişiyor galiba. Oğlumda karnım o derece şişmemişti. Daha var gözüyle bakılıyorduki 36 37 den sonra 4 kilo aldım. Son 4 hafta her hafta 1 kilo almıştım. 85 tim hamile kaldığımda. 91 le 40+0 Da doğuma girdim. Bunda 82 ile hamile kaldım. 32+0 ım bir kilo aldım ama oğlumda doğuma girerkenki göbeğe sahibim. Kocaman hissediyorum. Cinsiyete yaşa bebeğe göre değişiyordur belki..

Canım ben çok memnun kaldım spinalden tekrar spinal istiyorum önceki sezaryene 3 yıl oldu ama bnm sezaryenden sonra normale cesaretim yok pek arası az diye :) Sezaryen olursan peki o zaman genel mi isticen ?
Senin özel durumunda vardı zaten. Benim tam 5 sene olmuş olacak. Spinalden bende çok rahatsız değildim ama genel galiba daha rahat ve daha risksiz. Spinalde ayaklanmsı zor ya biraz. Bide felç melç bişi zırvalıyorlar. O yüzden geneli mi denesem diyorum

braun ntf 3000 Tavsiye ederim canım 3 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım :)

Resimde Aventi gördüğüm için sorma ihtiyacı hissettim...doğum çantasında mutlaka bulunması gereken bişeymidir veya ihtiyaca göre mi alınır, tüm boyları kullanıliyor mu...aralıklarla satış noktalarına bakıyorum ama satanların yorumları hep farklı.Biri "şimdiden alın" derken, diğeri "emmezse veya falanca aydan sonra alın" deyince daha da kararsız kalıyorum

Soyle ufak bir arastirma yaptim. Spinal aneztezide uygulanmaz diyor.

Bunu ben de sorayım Persembe gunu kontrolde...aklım karıştı. Kan sulandırıcıyı bu hafta kesiyoruz demişti. Etkisi decam.eder mi ki acaba...tam bi şeye karar verir gibi oluyorum doktor da öyle bi sakiiin, biz sormasak nerdeyse kilosunu boyunu bile söylemiycek. Hasta okarak bh detayları bilmeye hakkımız var.

coraspini bende bu hafta bırakacağım ama iğne doğuma kadar devam dedi bana doktorum..

Mutlaka bi tane al canım 125 ml falan emmezse ihtiyacın olur veya emer de sutün tam yetmez diye doğum çantasına koy bence

Canım benim oğlum meme tutmadı sütüm de ilk gün gelmedi şekeri falan düşecek olunca da mama biberonu dayadık ebelerle mecburen zaten almıştım çantama koymuştum.. O yüzden yine erkenden alıp koydum canım biberonu , 125 ml al canım büyük boylarda mama hemen buz gibi oluyor

Avent ve Chicco Natural feeling arasinda kaliyorum. Dün almaya gittim...baktım, inceledim, sordum aklim karıştı çıktim geldim ikisi de dogala en uygun deniliyor.Genele bakınca Avent gibi ama Chicco da gayet basarili diyen çok.

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-11-13-47-04.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2017-12-11-13-44-44.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 58
Benim de genelden korkum var ya bayılmak istemiyorum Bildiğim yoldan gideyim diyorum yine

İşte bu cevaba ihtiyacim vardı canım mamanın buyuk boyda soguyabilecegini pratigi olmayan biri (misal ben) bilemezdim. Eşim "buyuk boy alip ilk etapta 125 ml doldururuz deyince mantıklı gelmeye baslamıştı.

İşte bu cevaba ihtiyacim vardı canım mamanın buyuk boyda soguyabilecegini pratigi olmayan biri (misal ben) bilemezdim. Eşim "buyuk boy alip ilk etapta 125 ml doldururuz deyince mantıklı gelmeye baslamıştı.
Evet canım maalesef büyük boyda soğuyor hemen bebek büyüdükçe biberonda büyüyecek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…