2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok tatlim sezaryen olursan nedenngenel anestezi yaptiracaksin diye sordum yani tamamen uyutulmayi neden istiyorsun bölgesel anestezi yapsinlar bebeginin ilk çigligini falan duymak daha guzel olmaz mi :))

Yok tatlim sezaryen olursan nedenngenel anestezi yaptiracaksin diye sordum yani tamamen uyutulmayi neden istiyorsun bölgesel anestezi yapsinlar bebeginin ilk çigligini falan duymak daha guzel olmaz mi :))
işte bölgesel aneztezi yapılmıyor kan sulandırıcı kullananlarda diye bilgi verdi doktorum. bu bölgesel işlemler genelde omurilikten yapıldığı için kan sulandırıcı kullananlarda pıhtılaşması olanlarda vs bu yöntemler felç riski yaratıyormuş o yüzden ya ilaçsız normal doğum ya genel aneztezi ile sezeryan :)

Biberon konusunu oğlumda çok araştırmıştım,5 senede değişen bir şey oldu mu bilmiyorum ama ben yine Aventin %0 BPA PES biberonunu alıcam çünkü çok memnun kalmıştım.mama konusunda emin değilim çünkü Humara ar artık üretilmiyor sanırım,doktorlar ne öneriyor fikir veren olursa paylaşın lütfen

Normal Doğum da epidurale ne diyorsunuz kızlar
benim doktor bana bıraktı
Aslında öneriyor ama yine de sen bilirsin dedi birçok doktor da boşa aci çekilmesin zararı yok diyor
Sizler ne düşünüyorsunuz
Ben kesinlikle istiyorum epidurali doktorum da öneriyor zaten.Saatlerce sanci cekmenin bir anlami yok en son anda ıkınmayi hissetmek onemli olan diye biliyorum.Epiduralin de buna bir zarari yok.

Allah yardımcın olsun, Allahım şifa versin sağlıkla evinize gelirsiniz inşalah

Ben kesinlikle istiyorum epidurali doktorum da öneriyor zaten.Saatlerce sanci cekmenin bir anlami yok en son anda ıkınmayi hissetmek onemli olan diye biliyorum.Epiduralin de buna bir zarari yok.
Nesrin hanım zaten normal doğurman için emin ol ne kadar kolaylık varsa sağlayacak bana beraber doguruyoruz hissi yaşatmıştı.

Epidural doğru uygulanirsa zaten tamamen kesmiyor ıkınma hissinide etkilemiyor demişti.

Çok guveniyorum zaten doktoruma çok sakin ve rahat bende rahatim o yuzden.Egitimde anestezi doktoru da cok guzel anlatti ve onerdi zaten epidurali

Ben de igne kullaniyordum ama doktorum spinal yaptı.Ya bizim doktorlar bizi çok büyük tehlikeye atmışlar senin doktora göre.Kime guvenip kime inanacaz sasirdim.ben bunda da spinal istiyorum cok rahat oluyor.Genel anesteziden nefret ediyorum.kendine gelemiyorsun uzun süre.spinal cok guzeldi kendimdeydim hemen emzirdim kızımı.

amin cnm insallah allah hepimize yardım etsın insallah

Coraspini 34. Hafta bıraksakta mı ?
coraspini bende bu haftada bırakacağım. iğne devam edecek. bana yinede epidural olmaz dedi doktorum.

Son 10 gün diyor ama,corasipin son güne kadar kullanılıyor mu
yok coraspin 32. haftada bırakacağız dedi bana doktorum.

Arkadasim kan sulandiraci kullaniyordu ani şekilde doguma girdi spinal anesreziyle sezeryan oldu

valla bilemiyorum o kısmını. ben daha ziyade normal doğumu etkileyip etkilemediğini sorduğum için sezaryen için hiç konuşmadım. aklımda kalan epidural alamayacağım. yönünde idi. bele takılan bu zımbırtılar pıhtılaşma yüzünden felç riski yaratıyor demişti bana. spinal için bir şey dedimi hatırlamıyorum. ama normal doğum yaparsan ilaçsız organik doğum yaparsın sezeryan olursa genel aneztesi dedi diye aklımda kalmış. internetten araştırdığım kullanılması önerilmiyor.
ve hatta kan sulandırıcı iğnenin prospektüsünde kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler kısmında şu yazıyor :

OKSAPAR’ı kullandığınız sırada (spinal veya epidural) anestezi almanız gerektiğinde (böyle bir durumda uzun süreli veya kalıcı felç görülen vakalar olmuştur).
OKSAPAR tedavisi sırasında epidural veya spinal anestezi uygulanan bazı hastalarda omurilik içinde kanama meydana gelmiştir. Size böyle bir uygulama yapıldıysa ve OKSAPAR kullanıyorsanız; özellikle vücudunuzun alt kısmında ve bacaklarınızda karıncalanma, his kaybı, kas güçsüzlüğü, idrar veya dışkı tutamama gibi bir belirti olursa hemen doktorunuza haber veriniz.

hani ilacı alırken acil doğum olur mecbur yapılır ama normalde önerilen bir durum değil anladığım kadarı ile.

Kizlar bisey sorucam ben dayanamayip kucuk boyutlarda tatli bisey yedim. 1 saat sonra baktim sekere hic etkilememis yukseltmemis. Yani bundan yiyebilirim demek ki bu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…