- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.581
BEnim gittiğim doktor, iğne kullanmak normal yapmaya engel değil dedi, 3 aydan sonra ayrıldım ben ondan..sonra öğrendim ki o doktor normal Doğum hiç yapmıyormuş zaten, programı yoğun olduğu iÇin, Aret kamar; şu zaten sürekli programlara çıkıyor, tüp bebek dalında uzman..Valla canım bende bu aralar çok araştırıyorum ve moralim bozuk inşallah engel değildir iğne kullanıp bir sürü normal doğum yapan var ama doktoru direkt sezeryana yönlendiren de var
Ay öyle güzel bir şey yapmışsınız ki.. bizde bir süre düşündük sonra cesaret edemedim ben kaldı öyle. Peki sizce bu süreç çok özel değilse maddi olarak kaça mal olucak? Benim bu konuda biraz gözümü korkuttular yalnız yapamazsınız ayrıca çok yüklü rakamlar tutar vs vsÇok teşekkürler, şu an hava cidden soğuk ve kar yağıyor :) soğuktan değil de havanın çok nemsiz oluşundan baş ağrısı çekiyorum. Umarım hasta olmadan atlatırım.
Bizim şu an için yerleşme gibi bir düşüncemiz yok ama günler ne gösterir bilmşyorum ama kısmetse eğitim hayatı için kapılar açsın istedik. Türkiye deki sınav stresleriyle uğraşmasın dedik. 6 aya gerek yok, burada doğduğunda vatandaş oluyor, hatta kısmetse önce buranın kimliği çıkıyor :) vatandaşlığın bazı ekstraları da olacak inş. Örneğin belli bir yaşa gelince bizler için de vatandaşlık başvurusu yapabiliyor.
14 şubat görünmüyor şuan canım 09.02.2018 görünüyor o da tahmini. SAT 05.05.2017 dedim yani doğru olanı bebişimde ona uyumlu çıktı 1-2 gün değişmenli. evet dün 32+0 daydım tam. nst ye bağladılar ama garanti olsun diye ağrı sancı var mı diye.raporu verırken adet tarihıne gore mi ultrasonda gozuken haftana goremı verdıler cnm
bi de nasıl verdiler 32. haftaya girdin mi bneim doğum 12 şubat ama rapora 20sınden sonra gelın dedıler
sizin 14 subat daha gec değil mi
Evet canım Allah nasip ederse. AMİN Hepimize güç, kuvvet, sağlık versin RABBİM.Hadi bakalım canım allah kuvvet versin 37 ye kadar mı çalışacaksın
Kesinlikle başka bir doktora daha danış normal doğum yanlısı olan bir doktora kolaylarına geliyor bence uğraşmak istemiyorlar ne kadar çok kişiye sezeryan yaptırırlarsa o kadar zaman kazanırlar. Ilk doktorun da tüp bebek doktoruysa tüp bebeklere zaten hemen sezeryan yapıyorlar. Ben internette de çok araştırdım engel değil diyor proflar filanBEnim gittiğim doktor, iğne kullanmak normal yapmaya engel değil dedi, 3 aydan sonra ayrıldım ben ondan..sonra öğrendim ki o doktor normal Doğum hiç yapmıyormuş zaten, programı yoğun olduğu iÇin, Aret kamar; şu zaten sürekli programlara çıkıyor, tüp bebek dalında uzman..
Bu gittiğim doktor da direkt bu iğneyi kullanıyorsan normali düşünme dedi direkt.. çünkü doğumu onda yapıcam. Bunlar kendilerini mi bizi mi riske atmak istemiyor anlamadım.
BEnim gittiğim doktor, iğne kullanmak normal yapmaya engel değil dedi, 3 aydan sonra ayrıldım ben ondan..sonra öğrendim ki o doktor normal Doğum hiç yapmıyormuş zaten, programı yoğun olduğu iÇin, Aret kamar; şu zaten sürekli programlara çıkıyor, tüp bebek dalında uzman..
Bu gittiğim doktor da direkt bu iğneyi kullanıyorsan normali düşünme dedi direkt.. çünkü doğumu onda yapıcam. Bunlar kendilerini mi bizi mi riske atmak istemiyor anlamadım.
Canım azbuçuk dilin varsa hiç düşünme bence. Hatta ona bile gerek olmayabilir. Türk çokmuş zaten. Biz dün eşimle bayağı uğraştık araştırdık. Hatta montrealde yakın bir arkadaşım yaşıyor. Ona sordum. Uygun bir ev hastane ücreti uçak bileti yeme içme derken ne kadarsa mal olur diye henüz cvp yazmadı. Maddiyat umrumda değil eğitime asla acımam. Ivıra zıvırla para döküp gereksiz bisürü şey alacağımıza gerekirse kredi çeker gene giderim ama işte benim ikinci çocuğum. Oğlumu ne yapacağız eşim devlet memuru okadar gelip kalamaz. Başka yanıma alıp götürebileceğim kimsem yok. Oğlum çok hareketli ve sıkılan bir yapıya sahip. Zaten babasını hafta 3-4 gün göremiyor. Üzerine en az bir ay ayrı kalacak. Orda bakıcı falan ayarlanıyormuş gerçi ama havası kötü hasta olursa bu halimle ilgilenemem diye vazgeçtik. Kızıma iyi gelecek hazırlayayım derken oğluma haksızlık etmek istemedim. Ciddi ciddi düşündük ama. Hatta evlendiğimizde konuşuyorduk yurtdışında Doğum yapmak şöyle avantajlı böyle avantajlı diye oğlumuzda niye akıl etmedik diye kızdık kendimize.Ay öyle güzel bir şey yapmışsınız ki.. bizde bir süre düşündük sonra cesaret edemedim ben kaldı öyle. Peki sizce bu süreç çok özel değilse maddi olarak kaça mal olucak? Benim bu konuda biraz gözümü korkuttular yalnız yapamazsınız ayrıca çok yüklü rakamlar tutar vs vsalıngandım zaten of puf diye kapattım konuyu. Şimdi buna cesaret edilmiş görşnce çok mutlu oldum vr kendimede kızdım. En iyisini yapmışsınız kanada ileridede eğitim hayatı açısından mükemmel bir fırsat olacak
Benimde eşim devlet memuru bizde ondan dolayı çok tereddüt ettik, yanımda götürebileceğim bir kardeşim falan olsa gözümü karartacaktımCanım azbuçuk dilin varsa hiç düşünme bence. Hatta ona bile gerek olmayabilir. Türk çokmuş zaten. Biz dün eşimle bayağı uğraştık araştırdık. Hatta montrealde yakın bir arkadaşım yaşıyor. Ona sordum. Uygun bir ev hastane ücreti uçak bileti yeme içme derken ne kadarsa mal olur diye henüz cvp yazmadı. Maddiyat umrumda değil eğitime asla acımam. Ivıra zıvırla para döküp gereksiz bisürü şey alacağımıza gerekirse kredi çeker gene giderim ama işte benim ikinci çocuğum. Oğlumu ne yapacağız eşim devlet memuru okadar gelip kalamaz. Başka yanıma alıp götürebileceğim kimsem yok. Oğlum çok hareketli ve sıkılan bir yapıya sahip. Zaten babasını hafta 3-4 gün göremiyor. Üzerine en az bir ay ayrı kalacak. Orda bakıcı falan ayarlanıyormuş gerçi ama havası kötü hasta olursa bu halimle ilgilenemem diye vazgeçtik. Kızıma iyi gelecek hazırlayayım derken oğluma haksızlık etmek istemedim. Ciddi ciddi düşündük ama. Hatta evlendiğimizde konuşuyorduk yurtdışında Doğum yapmak şöyle avantajlı böyle avantajlı diye oğlumuzda niye akıl etmedik diye kızdık kendimize.
Benimde eşim devlet memuru bizde ondan dolayı çok tereddüt ettik, yanımda götürebileceğim bir kardeşim falan olsa gözümü karartacaktımama genelde bu tarz konulara destek olunmuyor köstek olunuyor
Ben okumustum ilk doğumda guzel kitap ama yurtdışı olduğu için biraz kültür farKliilkleri var gibi gelmissti tabi okunulabilir yine deKızlar bir hemşirenin yazdığı kitap varmış-mucize çözümler diye, alıp okuyanız var mı?
Carrefour arkasında e-bebek. Fsm durağında ayşen bebe.ne alacaksınz tam olarak ben bursanın altını üstüne getirmiş biri olarak soruyorum:)Günaydın hanımlar alış veriş için Bursa ya geldik. Bursa da önerebileceğiniz bebek alış verişi yapacağımız yer var mı?
Genelde böyle diyorlar yani senin doktorunun dediğini. Tabi ki son anda bir komplikasyon gerçekleşir olumsuz bir şey olur sezeryan oluruz ama benim doktorun daha 31. Haftadan kan sulandırıcı kullanıyorsun sezeryan senin için daha risksiz normal doğumda 2 hafta iğne kullanmayacaksın bebeği kaybedebiliriz bu sorumluluğu ben alamam dediBende iğne kullanıyorum cnm. Prof.e riskli gebelik uzmanına gidiyorum hatta , bende sordum doğumu bana dediği normal doğum daha güvenilir sezeryan sonuçta bir ameliyat dedi. Kan sulandırıcı kullananlar sezeryan oluyor diye birşey yok dedi. Ama tabi bilemiyorsun son zaman doktor ne diyorsa ona güvenmek gerekiyor. hakkımızda hayırlısı artık. Ama maviucurtmanın da dediği gibi benimde bildiğim tüp bebek doktorları genelde tüp bebekler değerli olduğu için risk almıyorlar, direk sezeryan yapıyorlarmış. Ondan da olabilir.
Dikkat et canım çok yorma kendini. Olmadı pastayı hazır al :) valla ben 1 gün et yesem diğer gün yiyesim gelmiyor midem almıyor bugün sebze yapacağım o yüzdenKoca gardrobu indirip silecektim yerleştircektim ama evi toplayınca tıkanıp kaldım ağrıdan sanırım yapamıcam
Ay eşimin doğum günü pasta yapıcam daha yemek de yok kafamda et yemekten bıktım eşim de et ye hergün diyor
Bende var ama daha okumadimKızlar bir hemşirenin yazdığı kitap varmış-mucize çözümler diye, alıp okuyanız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?