2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla canım bende bu aralar çok araştırıyorum ve moralim bozuk inşallah engel değildir iğne kullanıp bir sürü normal doğum yapan var ama doktoru direkt sezeryana yönlendiren de var
BEnim gittiğim doktor, iğne kullanmak normal yapmaya engel değil dedi, 3 aydan sonra ayrıldım ben ondan..sonra öğrendim ki o doktor normal Doğum hiç yapmıyormuş zaten, programı yoğun olduğu iÇin, Aret kamar; şu zaten sürekli programlara çıkıyor, tüp bebek dalında uzman..
Bu gittiğim doktor da direkt bu iğneyi kullanıyorsan normali düşünme dedi direkt.. çünkü doğumu onda yapıcam. Bunlar kendilerini mi bizi mi riske atmak istemiyor anlamadım.

Ay öyle güzel bir şey yapmışsınız ki.. bizde bir süre düşündük sonra cesaret edemedim ben kaldı öyle. Peki sizce bu süreç çok özel değilse maddi olarak kaça mal olucak? Benim bu konuda biraz gözümü korkuttular yalnız yapamazsınız ayrıca çok yüklü rakamlar tutar vs vs alıngandım zaten of puf diye kapattım konuyu. Şimdi buna cesaret edilmiş görşnce çok mutlu oldum vr kendimede kızdım. En iyisini yapmışsınız kanada ileridede eğitim hayatı açısından mükemmel bir fırsat olacak

14 şubat görünmüyor şuan canım 09.02.2018 görünüyor o da tahmini. SAT 05.05.2017 dedim yani doğru olanı bebişimde ona uyumlu çıktı 1-2 gün değişmenli. evet dün 32+0 daydım tam. nst ye bağladılar ama garanti olsun diye ağrı sancı var mı diye.

Kızlar bu arada artık giderek yaklaştık kavuşmaya.
Bu ay devletteki dr. hariç birde özelde görüneyim dedim sonuçlarda vs. fark var mı diye.
Allaha şükür devletteki dr.umun aynı dediklerini söyledi.
İkisininde üzerine basa basa dediği şey şu:
KAN İLACINI SAKIN İHMAL ETME. BUNDAN SONRA KAN DEĞERLERİN HIZLA DÜŞECEKTİR....

Aranızda kan problemi olan varsa ihmal etmeyin arkadaşlar.

Kesinlikle başka bir doktora daha danış normal doğum yanlısı olan bir doktora kolaylarına geliyor bence uğraşmak istemiyorlar ne kadar çok kişiye sezeryan yaptırırlarsa o kadar zaman kazanırlar. Ilk doktorun da tüp bebek doktoruysa tüp bebeklere zaten hemen sezeryan yapıyorlar. Ben internette de çok araştırdım engel değil diyor proflar filan

Bende iğne kullanıyorum cnm. Prof.e riskli gebelik uzmanına gidiyorum hatta , bende sordum doğumu bana dediği normal doğum daha güvenilir sezeryan sonuçta bir ameliyat dedi. Kan sulandırıcı kullananlar sezeryan oluyor diye birşey yok dedi. Ama tabi bilemiyorsun son zaman doktor ne diyorsa ona güvenmek gerekiyor. hakkımızda hayırlısı artık. Ama maviucurtmanın da dediği gibi benimde bildiğim tüp bebek doktorları genelde tüp bebekler değerli olduğu için risk almıyorlar, direk sezeryan yapıyorlarmış. Ondan da olabilir.

Günaydın hanımlar alış veriş için Bursa ya geldik. Bursa da önerebileceğiniz bebek alış verişi yapacağımız yer var mı?

Homely_angel hayirli ugurlu olsun guzel bir adim olmuş gelecegi icin oglusun saglıkla gelsin paşamız.

nemesis suyunun iyi olduguna bi sikıntı olmadîgina sevindim doğuma son dk dönen bebek duydum ben inşallah döner allahin izniyle maşallah sübhanallah size

Canım azbuçuk dilin varsa hiç düşünme bence. Hatta ona bile gerek olmayabilir. Türk çokmuş zaten. Biz dün eşimle bayağı uğraştık araştırdık. Hatta montrealde yakın bir arkadaşım yaşıyor. Ona sordum. Uygun bir ev hastane ücreti uçak bileti yeme içme derken ne kadarsa mal olur diye henüz cvp yazmadı. Maddiyat umrumda değil eğitime asla acımam. Ivıra zıvırla para döküp gereksiz bisürü şey alacağımıza gerekirse kredi çeker gene giderim ama işte benim ikinci çocuğum. Oğlumu ne yapacağız eşim devlet memuru okadar gelip kalamaz. Başka yanıma alıp götürebileceğim kimsem yok. Oğlum çok hareketli ve sıkılan bir yapıya sahip. Zaten babasını hafta 3-4 gün göremiyor. Üzerine en az bir ay ayrı kalacak. Orda bakıcı falan ayarlanıyormuş gerçi ama havası kötü hasta olursa bu halimle ilgilenemem diye vazgeçtik. Kızıma iyi gelecek hazırlayayım derken oğluma haksızlık etmek istemedim. Ciddi ciddi düşündük ama. Hatta evlendiğimizde konuşuyorduk yurtdışında Doğum yapmak şöyle avantajlı böyle avantajlı diye oğlumuzda niye akıl etmedik diye kızdık kendimize.

Benimde eşim devlet memuru bizde ondan dolayı çok tereddüt ettik, yanımda götürebileceğim bir kardeşim falan olsa gözümü karartacaktım ama genelde bu tarz konulara destek olunmuyor köstek olunuyor

Benimde eşim devlet memuru bizde ondan dolayı çok tereddüt ettik, yanımda götürebileceğim bir kardeşim falan olsa gözümü karartacaktım ama genelde bu tarz konulara destek olunmuyor köstek olunuyor
Sağlık olsun canım. Ben de deli cesareti vardır Tek'te olsam giderim ana oğluma kıyamam. Keşke oğlumda yapsaymışım. Dün çok pişman oldum. Vardır hepsinde de bir hayır.

Günaydın hanımlar alış veriş için Bursa ya geldik. Bursa da önerebileceğiniz bebek alış verişi yapacağımız yer var mı?
Carrefour arkasında e-bebek. Fsm durağında ayşen bebe.ne alacaksınz tam olarak ben bursanın altını üstüne getirmiş biri olarak soruyorum:)

Genelde böyle diyorlar yani senin doktorunun dediğini. Tabi ki son anda bir komplikasyon gerçekleşir olumsuz bir şey olur sezeryan oluruz ama benim doktorun daha 31. Haftadan kan sulandırıcı kullanıyorsun sezeryan senin için daha risksiz normal doğumda 2 hafta iğne kullanmayacaksın bebeği kaybedebiliriz bu sorumluluğu ben alamam dedi

Selam kızlar. Yaklaşık 5 gündür felan her ec de sildikçe azcık azcık lekelenmem oluyo. Önceleri haftada 1 kere oluyodu. Doktor yoğun kanaman olmadığı sürece gelme dedi hala neden bulunamadı. Doktor buna iyi bişey büyük bi sorun olsaydı çıkardı demekki büyük bi sorun yok dedi ama benim içim rahat değil tabiki korkuyorum bebeğe bişey olcak yada erken doğum olcak diye

Koca gardrobu indirip silecektim yerleştircektim ama evi toplayınca tıkanıp kaldım ağrıdan sanırım yapamıcam

Ay eşimin doğum günü pasta yapıcam daha yemek de yok kafamda et yemekten bıktım eşim de et ye hergün diyor

Dikkat et canım çok yorma kendini. Olmadı pastayı hazır al :) valla ben 1 gün et yesem diğer gün yiyesim gelmiyor midem almıyor bugün sebze yapacağım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…