2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizde haftaya carsamba ilk nts ye girecez. Uzun suruyormu, normal ultrasondan farki ne?
uzanıyosun ve yan dönüyorsun ben düz yattım hiç girmedin galiba dedi. kemer gbi bşi ile cihazları karnına tutturuyorlar. 10 dk sürdü benimki sancı olmadığını görünce kısa kesti enaz 15 dk demişti baştan.

Kizlar lohusa sepetinden siparisim geldi. Gecelik sabahlik takimin sabahligi guzel ama gecelik cok uyduruk, dantelleri falan kaliteli degil. Begenmedim. Pijamayi begendim guzel ama o da hamile pijamasi degil, bacaklar omuzlar cok iyi ama gobekten kasiyor. Kisacasi denemeden birsey aldigim icin yine pisman oldum :/

Ahahahaa sabah kitabin resmini atarken birinin boyle yazacagini tahmin etmistim. Ama ben meraktan okuyorum yoksa sadece bebek konusu degil hayatta hicbisey kitaplarda yazanlar gibi olmuyor. Pratik lazim :)

Hayırlı olsun canım ne güzel cesaret edip gitmişsin:)

Ahahahaa sabah kitabin resmini atarken birinin boyle yazacagini tahmin etmistim. Ama ben meraktan okuyorum yoksa sadece bebek konusu degil hayatta hicbisey kitaplarda yazanlar gibi olmuyor. Pratik lazim :)
Ay yazmamak için tuttum dayanamadım sonunda. Her doktor ayrı telde her kitap ayrı her psikolog ayrı. Beynim yandı sonunda

Hastane çantamı hazırlamadim ama kapı süsünü tacı terliği yaptım sonunda

Bayada ucuza mal ettim. Hepsi 60 lira tuttu.

Hediyelikler kaldı bir

Eklentiler

• 20171216_153921.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 114
  • 20171216_153908.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 20171216_153906.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 93
  • 20171216_153902.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 95
Dikkat et canım çok yorma kendini. Olmadı pastayı hazır al :) valla ben 1 gün et yesem diğer gün yiyesim gelmiyor midem almıyor bugün sebze yapacağım o yüzden
Hazır pastalar çok ağır geliyor canım yiyemiyoruz hiç ev yapımı olunca bayağı hafif oluyor eşim de seviyor :)
Sebze düşünüyorum ben de sonuçta vücuda o da lazım :)

Bugün yeterince iş yapmışsin canim, gardroba hiç girme pastayi ille de evde yapacakmışsin...bir de yemek var tabi...bunlar bile başlı başına yorar. Biraz da kendini düşün...bir de oglun var.

Bebek arabasi alan varmi aranizda, kafam iyicene karisti ,travel tarzi almayi dusunuyorum. Yani sanirim siz nasil bisey alicaksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…