- 30 Kasım 2017
- 43
- 22
- 18
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.621
Baston aslinda daha kullanişli haklisinChicco liteway aldık. Ben baston istediğim için tercih ettim. Onun traveli de var bi bak istersen
Hastane çantamı hazırlamadim ama kapı süsünü tacı terliği yaptım sonunda
Bayada ucuza mal ettim. Hepsi 60 lira tuttu.
Hediyelikler kaldı bir
çok tatlıs oluslar cnm emegine saglık bende kendim yaptım aynnen ucuza mal oldu hemde cok keyifliHastane çantamı hazırlamadim ama kapı süsünü tacı terliği yaptım sonunda
Hediyelikler kaldı bir
Allah allah sorun bende mi acep :)Tam tersi desem:/ önüme konulan herşeyi yiyebilirim sanki öyle hissediyorum:) ama yememem gerekiyor:/
Bende öyleyim canım hem mide bulantısı da başladı .iki gündür karnım kasıklarom bacaklarım ağrıyorAsırı iştahsızlık var normal mi kızlar sizce 33+0 bugün
Çok güzel olmuş hepsi güle güle güle kullanHastane çantamı hazırlamadim ama kapı süsünü tacı terliği yaptım sonunda
Hediyelikler kaldı bir
Aynı cnm bulantıdan dolabı acasım yok vallahi bas agrısı Catı agrısı karnım taş kesiliyor kasılma oluyor bulantı iştahsızlık dizboyu bu araBende öyleyim canım hem mide bulantısı da başladı .iki gündür karnım kasıklarom bacaklarım ağrıyor
Bende bugun tamamladim hastane cantami.sadece biberon ve gogus kalkanini bi sicak suya sokcam onlar kaldi.Ama daha bir suru utu var odasini temizleyemedim halaslm kızlar ben oğlusun butun kıyafetlerini yıkadım kısmetse yarın da utuleyip hastahane cantamı hazırlayacagım ne olur ne olmaz erken doğum riski var sizler ne yaptınız hazırladınız mı ?
Günlerimiz de yakınmış.aynı durum bende de var zorla yiyorum şekerim düşmesin diye .erken sanki bunlar için ama oluyor demek ki.çarşamba günü kontrol var sorayım. İnş erken gelmeye kalkmazlarAynı cnm bulantıdan dolabı acasım yok vallahi bas agrısı Catı agrısı karnım taş kesiliyor kasılma oluyor bulantı iştahsızlık dizboyu bu ara
Ay öyle güzel bir şey yapmışsınız ki.. bizde bir süre düşündük sonra cesaret edemedim ben kaldı öyle. Peki sizce bu süreç çok özel değilse maddi olarak kaça mal olucak? Benim bu konuda biraz gözümü korkuttular yalnız yapamazsınız ayrıca çok yüklü rakamlar tutar vs vsalıngandım zaten of puf diye kapattım konuyu. Şimdi buna cesaret edilmiş görşnce çok mutlu oldum vr kendimede kızdım. En iyisini yapmışsınız kanada ileridede eğitim hayatı açısından mükemmel bir fırsat olacak
Bende iğne kullanıyorum cnm. Prof.e riskli gebelik uzmanına gidiyorum hatta , bende sordum doğumu bana dediği normal doğum daha güvenilir sezeryan sonuçta bir ameliyat dedi. Kan sulandırıcı kullananlar sezeryan oluyor diye birşey yok dedi. Ama tabi bilemiyorsun son zaman doktor ne diyorsa ona güvenmek gerekiyor. hakkımızda hayırlısı artık. Ama maviucurtmanın da dediği gibi benimde bildiğim tüp bebek doktorları genelde tüp bebekler değerli olduğu için risk almıyorlar, direk sezeryan yapıyorlarmış. Ondan da olabilir.
Homely_angel hayirli ugurlu olsun guzel bir adim olmuş gelecegi icin oglusun saglıkla gelsin paşamız.
@-nemesis- suyunun iyi olduguna bi sikıntı olmadîgina sevindim doğuma son dk dönen bebek duydum ben inşallah döner allahin izniyle maşallah sübhanallah size
Canım azbuçuk dilin varsa hiç düşünme bence. Hatta ona bile gerek olmayabilir. Türk çokmuş zaten. Biz dün eşimle bayağı uğraştık araştırdık. Hatta montrealde yakın bir arkadaşım yaşıyor. Ona sordum. Uygun bir ev hastane ücreti uçak bileti yeme içme derken ne kadarsa mal olur diye henüz cvp yazmadı. Maddiyat umrumda değil eğitime asla acımam. Ivıra zıvırla para döküp gereksiz bisürü şey alacağımıza gerekirse kredi çeker gene giderim ama işte benim ikinci çocuğum. Oğlumu ne yapacağız eşim devlet memuru okadar gelip kalamaz. Başka yanıma alıp götürebileceğim kimsem yok. Oğlum çok hareketli ve sıkılan bir yapıya sahip. Zaten babasını hafta 3-4 gün göremiyor. Üzerine en az bir ay ayrı kalacak. Orda bakıcı falan ayarlanıyormuş gerçi ama havası kötü hasta olursa bu halimle ilgilenemem diye vazgeçtik. Kızıma iyi gelecek hazırlayayım derken oğluma haksızlık etmek istemedim. Ciddi ciddi düşündük ama. Hatta evlendiğimizde konuşuyorduk yurtdışında Doğum yapmak şöyle avantajlı böyle avantajlı diye oğlumuzda niye akıl etmedik diye kızdık kendimize.
Selam kızlar. Yaklaşık 5 gündür felan her ec de sildikçe azcık azcık lekelenmem oluyo. Önceleri haftada 1 kere oluyodu. Doktor yoğun kanaman olmadığı sürece gelme dedihala neden bulunamadı. Doktor buna iyi bişey büyük bi sorun olsaydı çıkardı demekki büyük bi sorun yok dedi ama benim içim rahat değil tabiki korkuyorum bebeğe bişey olcak yada erken doğum olcak diye
Hastane çantamı hazırlamadim ama kapı süsünü tacı terliği yaptım sonunda
Hediyelikler kaldı bir
Bunyesel olabilir. Ben de son 10 gundur falan saat basi acikiyorum ve ac kalirsam mide yanmam basliyor. Seker kontrolu de devam Ne yiyecegimi sasirdim vallaAllah allah sorun bende mi acep :)
Arkadaşım çalışmıyor yardımcı olur da işte durumlar böyle olunca yapacak bişi Yok. Hatta eşimin kafasına çok yattı ev almak için birikimlerimizi alacaklarımızı toparlasak bende 1 ay ücretsiz üzerine yıllık izni babalık izni eklesek nasıl olur dedi az önce. Dedim zorlamayalım şimdi. Bir ay önce olaydı olurduda 15 -20 gün içinde gitmek mümkün değilTatlım Montreal bizim buraya göre biraz daha uygun, ama kış çok daha ağır geçiyor. Dil konusunu da aracı firma ile gelirsen çözüyorlar, hatta hastanelerin de çevirmenleri var. Sonuçta burası çok milletli bir yer. Sokaklarda her cinsten insan var ve herkes eşit. O kadar sevdim ki bu durumu. İnsanlar çok rahat ve güler yüzlü. Evet oğlunla gelmek zor olurdu, o konuya bir şey diyemem mutlaka yanında biri olmalı.
Burada kendi başına gelmek için bir zorluk var, tüm hastaneler devlete bağlı olduğu için turist olarak gelince randevu almak sıkıntılı. Mutlaka yardımcı olacak birileri lazım.
Biz de ilk çocukta yapmayı bu yüzden çok istedik, hayırlısı ile inşallah sonrakilere de düşünürüz :)
Ben çok kuruyemiş tüketiyorum. Ayçekirdeği kavurup yiyorum çiğ sevemedim. Ceviz fındık badem kırıp kırıp yiyorum Sincapa döndüm. Şeker riski yok diye kalori alıyorum bol bol. 10 gündür tartılmadımBunyesel olabilir. Ben de son 10 gundur falan saat basi acikiyorum ve ac kalirsam mide yanmam basliyor. Seker kontrolu de devam Ne yiyecegimi sasirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?