2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
slm kızlar ben oğlusun butun kıyafetlerini yıkadım kısmetse yarın da utuleyip hastahane cantamı hazırlayacagım ne olur ne olmaz erken doğum riski var sizler ne yaptınız hazırladınız mı ?

slm kızlar ben oğlusun butun kıyafetlerini yıkadım kısmetse yarın da utuleyip hastahane cantamı hazırlayacagım ne olur ne olmaz erken doğum riski var sizler ne yaptınız hazırladınız mı ?
Bende bugun tamamladim hastane cantami.sadece biberon ve gogus kalkanini bi sicak suya sokcam onlar kaldi.Ama daha bir suru utu var odasini temizleyemedim hala

Aynı cnm bulantıdan dolabı acasım yok vallahi bas agrısı Catı agrısı karnım taş kesiliyor kasılma oluyor bulantı iştahsızlık dizboyu bu ara
Günlerimiz de yakınmış.aynı durum bende de var zorla yiyorum şekerim düşmesin diye .erken sanki bunlar için ama oluyor demek ki.çarşamba günü kontrol var sorayım. İnş erken gelmeye kalkmazlar

Kolay bir şey değil, haklısın cesaret gerçekten. Her şeyi bırakıp hiç bilmediğin bir yere, hastaneye, doktora geliyorsun. Ama malım ülkemizdeki eğitim durumlarından artık çok fazla yapılan bir durum. Evet maliyetleri de öyle az değil. Ama kıyaslama yaptığında özel okullara yıllarca verilecek paranın yanında önemsiz kalıyor. Her şey dahil ortalama 100000 tl düşünebilirsin. Bu biraz daha düşürülebilir ama ben zorluk yaşamamak adına bazı şeyleri rahat seçtim. Örneğin ev şehrin pahalı bir bölgesinde ama araba kullanmadan her işimi hallediyorum. Her doktor kontrolüne beni özel araç alıp götürecek, hastanede refakat edecek gibi ekstralar var.
Buraya gelince çok üzülerek gördüm ki taşıdığımız pasaport çok fazla değer kaybetmiş ve Türk vatandaşları artık çok korkunç ülkelerde aynı sınıfta yer almaya başlamış. Hani konuşuluyordu çevremde ama birebir yaşayınca acayip üzüldüm. İnşallah her şey yolunda gider de oğlumun iki kimliği olursa bu yüzden içim çok rahat olacak. Aslında vizen varsa hala şansın var :)

Bana kalırsa tüp bebek doktorlarının normal doğumu istememe sebeplerinden biri de zamansız ve uzun süreli başında kalmak zorunda oluşları. Çünkü tüp bebek doktorunun opu ve transfer hastalarının zamanı değiştirilemez bir durum. O sırada bir normal Doğum varsa doğumu bırakıp opuya ya da transfere geçmesi lazım ki kolay kolay yapmazlar.

Çok teşekkürler canım, amin inşallah. Hepimiz sağlıkla bir avazda kavuşalım inşallah.

Tatlım Montreal bizim buraya göre biraz daha uygun, ama kış çok daha ağır geçiyor. Dil konusunu da aracı firma ile gelirsen çözüyorlar, hatta hastanelerin de çevirmenleri var. Sonuçta burası çok milletli bir yer. Sokaklarda her cinsten insan var ve herkes eşit. O kadar sevdim ki bu durumu. İnsanlar çok rahat ve güler yüzlü. Evet oğlunla gelmek zor olurdu, o konuya bir şey diyemem mutlaka yanında biri olmalı.
Burada kendi başına gelmek için bir zorluk var, tüm hastaneler devlete bağlı olduğu için turist olarak gelince randevu almak sıkıntılı. Mutlaka yardımcı olacak birileri lazım.
Biz de ilk çocukta yapmayı bu yüzden çok istedik, hayırlısı ile inşallah sonrakilere de düşünürüz :)

Bir başka doktora daha mı görünsen acaba? Bu haftalarda lekelenme ne kadar normal hiç bir fikrim yok.

Arkadaşım çalışmıyor yardımcı olur da işte durumlar böyle olunca yapacak bişi Yok. Hatta eşimin kafasına çok yattı ev almak için birikimlerimizi alacaklarımızı toparlasak bende 1 ay ücretsiz üzerine yıllık izni babalık izni eklesek nasıl olur dedi az önce. Dedim zorlamayalım şimdi. Bir ay önce olaydı olurduda 15 -20 gün içinde gitmek mümkün değil

Bunyesel olabilir. Ben de son 10 gundur falan saat basi acikiyorum ve ac kalirsam mide yanmam basliyor. Seker kontrolu de devam Ne yiyecegimi sasirdim valla
Ben çok kuruyemiş tüketiyorum. Ayçekirdeği kavurup yiyorum çiğ sevemedim. Ceviz fındık badem kırıp kırıp yiyorum Sincapa döndüm. Şeker riski yok diye kalori alıyorum bol bol. 10 gündür tartılmadım

Kızlar ben bebeğin ismine hala karar veremedim kafayı yicem biraz fikir alayım sizden de. Yusuf un yanına ikinci ismi arıyorum iki isim sevmiyorum ama kp adı olduğu için yanına bir isim koymam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…