2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sendede ishal oluyormuydu hep
Yok bu ishal icin degil kabiz icin dedigimmuz ve activia:)
Ben demir ilacini aldigim zamanlar ishal oluyordum. Seninde ondan olabilir. Suanda duzeldi o. İkigunde bir almaya basladm dr tavsiyesi uzerine. Cunku beden kabul etmiyordu demiri. Bide sanirim sut urunleriyle alakali. Ben en az 2-3saat onceden sut iceren urunleri tuketiyorum ve yatmadan iciyorum. Yan etkisi gecti

Ateş ölçer önerileriniz neler kızlar, braunun kulaktan ölçenşne baktım,270lira.bana çok pahalı geldi.daha uygun ve kullanp memnun kalanlardan tavsiye bekliyorum

Ateş ölçer önerileriniz neler kızlar, braunun kulaktan ölçenşne baktım,270lira.bana çok pahalı geldi.daha uygun ve kullanp memnun kalanlardan tavsiye bekliyorum
Beurer alından ölçer aldım yemek ve ortam da ölçüyor test ettik pek sıkıntılı degil gibi

Ahahaaa :) bak bence sen bebisin adini kayra koy. Anlami cok guzel. Üstelik ozturkce bir isim. Oglum olsaydi adi kayra olacakti. Boylece hic aklinda olmayan kafani karıştırmayan bir isim olur :))
Kayra bende isterdim. Ama eşim istemedi gelenekçi isim konusunda.

Hoşgeldin bu arada bendr bdvde takılırsam hemen ban yiyorumama senin başka herhalde sebep.

Ben bugün braun un alından ve temassız ateş ölçerini aldım 319tl idi ama 100 tllık hediye çeki aldım karşılığında son günüymüş tesadüf denk geldi yorumlarda memnun kalanlar çoktu ama bencede ateş ölçer için çok yüksek fiyatlar.bu arada senin tavsiye ettiğin cybex iris de baktım kalmamıştı aklım biraz onda kaldı ama eşime joie litetrax4 travel set tavsiye ettiler inceledik beğendik aldık inşallah iyi çıkar sonradan sıkıntı yaşamayız

Kızlar Birde ben wellgro yu nette görüp almak istemiştim çok da beğenmiştim fiyatı da özelliklerine göre inanılmaz iyiydi ama şikayet varda o kadar çok olumsuz yorum okudum ki almaya cesaret edemedim canlısını da nir yerde hörüp inceleme şansım olmadı. nemesis hoşgeldin tekrardan aramıza Homely_angel cnm bravo çok zor bir karar ve yaşam değişikliği olmuş inşallah herşey gönlünüzce olsun sıkıntı çekmezsin orakarda
Avrenim canım çok çok sevindim herşeyin iyiye gitmesine evlatlarını size bağışlamış çok şükür Allah daha da güzel olsun herşey dualarımızdasınız sen ve A aysnrmzn

Güle güle kullan canım:)

Peki bebek telsizinde öneriniz nedir?
Ben kızmdan kalma yurtdışından philips avent in ninni söyleyen ışıklı telsizden bebekle konuşabildiğm bir modelini kullanmıştım çok güzeldi oğlumda da onu kullanırım. Bu model i türkiyede yoktu geldimi yada aynı özelliklerde başka bir modeli var mı bilemiyorum ama çekim gücü sesi fln inanılmaz netti philips in modellerine bir bak istersen

Kayra bende isterdim. Ama eşim istemedi gelenekçi isim konusunda.

Hoşgeldin bu arada bendr bdvde takılırsam hemen ban yiyorumama senin başka herhalde sebep.

Benimki kisisel artik

Hosbuldum canim :))

Teşekkürler canım :) amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…