2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok hantal çok kaba görünüyor ama ya.. sanki traktör kullanıyormuşum gibi gelecek onu alırsam; malum minyon tipliyim der

Günaydın millet

Haftasonu pek uğrayamadım, cumartesi pazarım bebek odası boşaltmakla geçti. Şükür ki bitti. Bişey kalmadı. Balkon kapatma işini de verdik yapılacak. 20gün sürer dediler gerçi ama olsun yılbaşından sonra yapılır herhalde. Bu hafta bebiciğimin mobilyası gelecek cumartesi günü yarın da kendisini görmeye gidicez kontrole bakalım kaç kg olduk ben bu ay 700 gr filan aldım inşallah bebek de normal değerlere çıkar

İki gün önce iş sebebiyle karşılaştığım bir kadın benden bir hafta öndeydi, seninki küçük galiba filan dedi, kiloya takılmayan ben sinir oldum tabi bunu söylemesinin nedeni kendisinin 11kilo almış olması

Ben son kontrolde 4 kilo almistim. 1.750 bebe cikti. Suyuda baya artmış. Doktor bravo dedi. Kilo olayina pek takilmamak lazim. Zaten bebe etimizden sutumuzden vitaminimizden sömürüyor. O kendini kurtariyor yani :))

Günaydın kızlar
Devlet hastanesine gittim 32 hafta devam raporu icin normal de son adet tarihim 7 mayıs ben haftasonum maaşımdan kesilmesin diye 8 mayıs dedim yine de 32+2 çıktım öyle yada böyle kesilecek bu haftasonu benden :)
Kan uyuşmazlığı asini vuruldun mu dedi 28. Haftada vurulmak gerekiyor dedi benim kendi doktorum hiçbir şey demedi unuttu mu dogunca çocuğa mi iğne yapacak bilemiyorum kafam karıştı
Kan istedi öğlenden sonra sonuçlar çıksın vereyim devam raporunu dedi
Yanı kendi doktorum demişti devlete gidersen bi gün sürer iste sen özel hastaneye yönlendireyim diye aynen öyle oldu
Neyse artık dedim öğlene kadar pijama bakarım

Günaydın bizde bugün 33+0 ız bebişimi de yarın görücem inşallah bir aksilik olmazsa kan tahlili falan yapıcaz demişti aç giderim o yüzden tabi doktorum sabahtan hastane de olursa arayıp sorucam yarın kaçta başlıyormuş

Sağlık ocağından da aradılar geçen gün bu ay gelmedin tahlil yapıcaz diye bir de d vitamin damlası başlıcaklarmış , süt kart vardiler bana her ay 20 tl yatıyor süt almam için her hamileye veriyorlar otomatik Kocaeli dışında var mı bilmiyorum bu uygulama

günaydın kızlar 33+0 dan merhaba, haftasonu yine duramadım temizlik yaptım yorgun ve bitkinim 1 haftadır ayaklarım çok şişiyor,benim ödemim 12.haftada başlamıştı ayaklarımda varis çorabı kullanıyorum bu zamana kadar hergün giyiyorum şişlerim yoktu ancak 1 haftadır varis çorabı giymeme rağmen hep şiş ayaklarım sabah kalkıncada şiş kalkıyorum birde galiba artık sona doğru yaklaştığımın belirtileri bunlar

Kızz kendini yorma desemde bugün temizlik yapma günüm Tuzdan kaynaklı olabilir canım tuz tüketimine dikkat et

Günaydın kızlar hafta sonu bebişin tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüledim. Sonunda bu işimde bitti. Hastane çantamı hazırlayıp dolaplarıda düzenledim mi doğuma hazırım. Ocak sonunda annem camlarım silip perdelerimi filan yıkayıp asıcak. Bende Ocağın ortalarında bütün mutfak dolap içlerimi boşaltıp temizlerim kapıları silerim banyolarımı falan temizlerim. Bidaha doğuma hazırım Evde yalnızken suyumun gelmesinden ve sancılanmaktan çok korkuyorum sizdede varmı bu durum

Bizim daha 30+0 dan gunaydin kizlar ben surekli uyumak istiyorum. Isyerinde ogle yemeginden sonra gozumu zor acik tutabiliyorum ama gece oldumu cin gibiyim 5 defa uyaniyorum

32+?? den günaydın kızlar:)) bende yarın gidicem. Devam raporu almak için. benim son adet tarihim biraz karışık. Tüp bebek doktronunun dediğine göre söylüyorum ama 7 mayıs diyorum doktorada. oda hep kağıtlara 9 mayıs yazıyor :) bakalım yarın gel dedi yarın gidicem almaya.

İğne işini ihmal etme canım doktoruna sor istersen unuttumu naptı . Devlette seni aktif takip etmedikleri için uzun sürmüştür. en azından değerlerini görmek istedi demekki.
Kız pijamaya nerden bakıcaksın. Kızılaya bakma fırsatım olmadı. haftasonu istanbul yolunda dükkanlara baktım hatta tam istediğim gibi bir gecelik takımı buldum aldım. Ama pantololuyu tam penye kumaştan olsun istiyorum o yüzden bir kızılaya bakayım diyorum.

İlk defa duydum. Sağlık ocağında bana kilomu milomu sordular hep başka bişey yapmadılar. Benim d vitaminime de bakan olmadı bile. bu gidişimde doktoruma söylemeyi düşünüyorum.

Kızz kendini yorma desemde bugün temizlik yapma günüm Tuzdan kaynaklı olabilir canım tuz tüketimine dikkat et
valla bende yormayım diyorum ama eşim yapınca içime sinmiyor o yokken birde üstünden ben gidiyorumTuzu 12.haftada tamamen kestim canım ben ekmekte yemiyordum ama bu aralar canım hep ekmek arası şeyler istiyor ekmeği kaçırdım sanırsam Sende yorma kendini aman diyim.İşte uyuşuk uyuşuk çalışıyorum bu yüzden

Canim ben surekli suyum mu geldi, kan mi geldi diye tuvalete kosuyorum, ama artik alistim takinti oldu bende. Esim dun is seyahatine gitti 5 gun evde yalnizim. Kimseye de gitmek, yanima cagirmak istemedim rahat edemem. Kotu bisey olursa ambulansi ya da taksiyi cagirip hastaneye giderim dedim.dun gece iyi gecti hatta kafami dinledim valla

mutfak dolabı silmekmiiii en son yapacağım şey bile değil şuan nasıl çıkacaksın yukarı dolaplara hadi onu geçtim aşağı dolaba nasıl eyileceksin aman yarebbiimmben hastane çantamı 27.haftada hazırladım ne olur ne olmaz

Oğlum da kullanmıştım canım d vitamini damlasını , önemini biliyor musun deyince biliyorum evet uğrucam bu hafta dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…