2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
oooo ne güzel hayırlı olsun hadi.Bizim balkonda 2 hafta önce kapandı bizde geçen hafta boşalttık odayı bu hafta sonu sipariş verdik mobilyayı 2 hafta sonra gelecek bende bir heyecan bir heyecan nasıl olacak nolacak diyekulağını tıka sen o söylentilere hafta sonu komşumla karşılaştım bina önünde maşallah hamilesin dedi evet dedim ne kadar oldu dedi 1,5 ayımız kaldı doğuma dedim aaa karnın hiç yok bende yeni sandım dedi ki ben 20 kilo almış halim karnımda kocaman bazen doğru göremeyebiliyorlar sevindim hatta dediğine demekki çok belli değil 20 kilo diye

Korku yapma canım kendine. Doğum işi ölüm gibi hani derler ya vakit saat geldimi diye aynısı doğumdada geçerli kendine vakit ayır işlerini yapmaya çalış dinlen bebeğin işlerini tamamla eksiklerin varsa onları bitir zaman çabucak geçer inşallah. Rabbim hayırlısıyla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin azıcık daha sıksınlar dişlerini bebişler. Eşimde bana istersen annende kalalım artık yada annenler bizde kalsın kendi annem gelsin dicem ama sen rahatsız olucaksın istemiceksin o yüzden annenler gelsin yada biz gidelim dedi. Artık yaknız kalma aklım sende kalıyor diyo. Ama istemedim çünkü daha erken evimde kendi başıma vakit geçirmek istiyorum

Kız kocam bana boşuna tarzan demiyor evi talan ediyorum koltukları çekip temizlik yapıyorum falan. Sandalyr ordan mermerin üstü hop mutfak dolaplarnın içlerini sil ve in alışkınım ben kolay geliyor temizlik hastalığı var bende

Kızlar başıma böyle bişey geldi gece oldu iyi görünüyordu sabah açıldı böyle akıl verin napayım birazdan devlete gideceğim özeli aradım şu an bişey YAPAMAYIZ dedi akıl verin bana başına gelen varsa

Hazır ulus tarafındaysan suluhana geldim şimdi Anafartalar Çarşısı’nda bakacağım pijamayı sen nerden aldın kuzum pijamayı foto var mi beğenirsem bende oradan alayım :)

Selam canım aklimdayken yazayim dedim sana. Şimdi doruktayim doktora muayene oldum. Kan tahlili+ idrar tahlili+ NTS ye extra ücret odemedim

Aa inanmıyorum.. yıldırım doruktasın değil mi ? Ben geçen idrar kültürü ve kan tahlili için 68 lira ücret ödedim. Kafam karıştı şimdi

Kizlar simdi benim bebe ters ya bunun dondugunu nasil anlarim ben. Yada dondurmek icin nette birsuru oneri var ama cok mantikli gelmedi bana. Fikri olan varmi. :))

Evet evet son kontrolde hersey duzgun cikinca takacak bir bunu buldum

ben kendime diyordum temizlik hastalığı var diye ama ben iyiymişim ya canım dikkat et yukarılara uzanman bile tehlikeli allah korusun

Kizlar simdi benim bebe ters ya bunun dondugunu nasil anlarim ben. Yada dondurmek icin nette birsuru oneri var ama cok mantikli gelmedi bana. Fikri olan varmi. :))

Evet evet son kontrolde hersey duzgun cikinca takacak bir bunu buldum

Sakın döndürmek için yapılan hareketlerden uygulama. Hastanelik olursun döner o. Yada doktoruna danış canım. Dönmesi için ne yapabilirim diye. Benim karşı komşunun kızı koltuktan ters sallandırıyomuş kendini hep geçen bana akıl verirmiş gibi bebek dönmediyse öyle yap dedi Allah korusun ya takma bunu kafaya suyun falan normale döndü ya oda döner inşallah

Aa inanmıyorum.. yıldırım doruktasın değil mi ? Ben geçen idrar kültürü ve kan tahlili için 68 lira ücret ödedim. Kafam karıştı şimdi
Hmmm acaba neden canim bilemedim... Calisiyor musun ya da kendine ailt sigortan var mi. Ben evlendigimden beri calismiyorum eşimin sigortasından yararlaniyorum. Ve eşimin iş yerinin doruk hastaneleriyle anlaşması var belli bir yüzdesini karsiliyorlar belki ondan ücret alınmamış olabilir. Valla ben de şaşırdım unuttular mi almayi acaba

Doktora sordum dönmesini rica edebilirsin dedi
Oyle riski seylere girmem zaten. Ama mesela kopek pozisyonunda durun gunde 3 kere 1 dk filan yazan yerler var. Yada.kuvet doldurun ilik suyla iicnde.oturun. karnin alt kısmına isik tutun vs. Bazilari pek mantikli gelmedi.

ben kendime diyordum temizlik hastalığı var diye ama ben iyiymişim ya canım dikkat et yukarılara uzanman bile tehlikeli allah korusun

Eşim geçen süpürge yaptı verem oluyordum bi insana bu kadarmı yakışmaz bu kadarmı uyduruk süpürülür diye diyr adamın beynini yedim dün akşam oturuyoruz keyfim yoktu biraz bana diyoki hadi kalk temizlik yapalım kendine gelirsin benim sayemde oda kafayı yedi

Yalnız doktorun tavsiyesi çok iyimiş
Belki çok saçma gelcek sana ama doktorun dediği şeyi uygula. Doktor bunu büyük ihtimal şaka olarak söylemiştir fakat ben buna inanıyorum. Çünkü yaklaşık 1 aydır uyuyan bebiş ne zaman onun hakkında konuşsak tepki veriyor. Eşim bile artık ciddiye aldı bu durumu. Gerçekten bizi duyduklarına inanıyorum ben. Evde sessizken onunla konuşurken bence böyle şeyler söyle ona bak dalga geçmiyorum ciddiyim. Annedeki psikolojik sinyaller bebeğe iletiliyormuş. Annecim ne zaman dönüceksin ben çok üzülüyorum senin dönmeni istiyorum artık falan diye konuş. Denemekten ne çıkar bunu yapabilirsin

Yok canım evlendiğimin ilk 5 ayı çalıştım sonra çalışmadım eşimin sigortası üzerinden bakılıyorum ama bizim anlaşmamız yok belki o yüzden olabilir eğer almayı unuttuysalarda sakın sorma hemen uzaklaş ordan

Canim sakin internette yazan hicbisey yapma, kordon falan bisey olabilir. Ben kafasinin nerde oldugunu hickiriklardan anliyorum yani emin degilim ama oyle sanirim :)

yok şakasına söylemedi. eşin dizlerine yatsın karnının alt kısmına doğru konuşsun ses doğru tepki verir bebekler dedi. ayrıca dönmesini isteyerek ikna edebilirsen döner dedi. gayet ciddiydi. üzerinde çalışıyoruz birkaç gündür D:

Yalniz bisey daha ekliyim ben 2 gundur hareket hissetmiyorum krizindeydim. Pozisyonundandir dediler hep. Dun aksam pilatese gittim sanki orda hareketleri yaptikca oynamaya basladi :) simdi bugun hareketli mesela, ilgisi olabilir bence.

Canını yediğim doktor çok doğru söylemiş bende buna çok inanıyorum kesinlikle bunu uygulamaya devam edin bence döncek bende sürekli sakın 37 den önce gelme 40. Haftayıda geçirme annecim diye konuşuyorum inşallah dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…