- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.861
oooo ne güzel hayırlı olsun hadi.Bizim balkonda 2 hafta önce kapandı bizde geçen hafta boşalttık odayı bu hafta sonu sipariş verdik mobilyayı 2 hafta sonra gelecek bende bir heyecan bir heyecan nasıl olacak nolacak diyeGünaydın millet
Haftasonu pek uğrayamadım, cumartesi pazarım bebek odası boşaltmakla geçti. Şükür ki bitti. Bişey kalmadı. Balkon kapatma işini de verdik yapılacak. 20gün sürer dediler gerçi ama olsun yılbaşından sonra yapılır herhalde. Bu hafta bebiciğimin mobilyası gelecek cumartesi günüyarın da kendisini görmeye gidicez kontrole bakalım kaç kg olduk ben bu ay 700 gr filan aldım inşallah bebek de normal değerlere çıkar
İki gün önce iş sebebiyle karşılaştığım bir kadın benden bir hafta öndeydi, seninki küçük galiba filan dedi, kiloya takılmayan ben sinir oldumtabi bunu söylemesinin nedeni kendisinin 11kilo almış olması
Canim ben surekli suyum mu geldi, kan mi geldi diye tuvalete kosuyorum, ama artik alistim takinti oldu bende. Esim dun is seyahatine gitti 5 gun evde yalnizim. Kimseye de gitmek, yanima cagirmak istemedim rahat edemem. Kotu bisey olursa ambulansi ya da taksiyi cagirip hastaneye giderim dedim.dun gece iyi gecti hatta kafami dinledim valla
mutfak dolabı silmekmiiii en son yapacağım şey bile değil şuannasıl çıkacaksın yukarı dolaplara hadi onu geçtim aşağı dolaba nasıl eyileceksin aman yarebbiimm ben hastane çantamı 27.haftada hazırladım ne olur ne olmaz
Hazır ulus tarafındaysan suluhana geldim şimdi Anafartalar Çarşısı’nda bakacağım pijamayı sen nerden aldın kuzum pijamayı foto var mi beğenirsem bende oradan alayım :)32+?? den günaydın kızlar:)) bende yarın gidicem. Devam raporu almak için. benim son adet tarihim biraz karışık. Tüp bebek doktronunun dediğine göre söylüyorum ama 7 mayıs diyorum doktorada. oda hep kağıtlara 9 mayıs yazıyor :) bakalım yarın gel dedi yarın gidicem almaya.
İğne işini ihmal etme canım doktoruna sor istersen unuttumu naptı. Devlette seni aktif takip etmedikleri için uzun sürmüştür. en azından değerlerini görmek istedi demekki.
Kız pijamaya nerden bakıcaksın. Kızılaya bakma fırsatım olmadı. haftasonu istanbul yolunda dükkanlara baktım hatta tam istediğim gibi bir gecelik takımı buldum aldım. Ama pantololuyu tam penye kumaştan olsun istiyorum o yüzden bir kızılaya bakayım diyorum.
İlk defa duydum. Sağlık ocağında bana kilomu milomu sordular hep başka bişey yapmadılar. Benim d vitaminime de bakan olmadı bile. bu gidişimde doktoruma söylemeyi düşünüyorum.
Selam canım aklimdayken yazayim dedim sana. Şimdi doruktayim doktora muayene oldum. Kan tahlili+ idrar tahlili+ NTS ye extra ücret odemedim
ben kendime diyordum temizlik hastalığı var diye ama ben iyiymişim yaKız kocam bana boşuna tarzan demiyorevi talan ediyorum koltukları çekip temizlik yapıyorum falan. Sandalyr ordan mermerin üstü hop mutfak dolaplarnın içlerini sil ve in alışkınım ben kolay geliyor temizlik hastalığı var bende
Kizlar simdi benim bebe ters ya bunun dondugunu nasil anlarim ben. Yada dondurmek icin nette birsuru oneri var ama cok mantikli gelmedi bana. Fikri olan varmi. :))
Evet evet son kontrolde hersey duzgun cikinca takacak bir bunu buldum
Hmmm acaba neden canim bilemedim... Calisiyor musun ya da kendine ailt sigortan var mi. Ben evlendigimden beri calismiyorum eşimin sigortasından yararlaniyorum. Ve eşimin iş yerinin doruk hastaneleriyle anlaşması var belli bir yüzdesini karsiliyorlar belki ondan ücret alınmamış olabilir. Valla ben de şaşırdım unuttular mi almayi acabaAa inanmıyorum.. yıldırım doruktasın değil mi ? Ben geçen idrar kültürü ve kan tahlili için 68 lira ücret ödedim. Kafam karıştı şimdi
Doktora sordum dönmesini rica edebilirsin dediSakın döndürmek için yapılan hareketlerden uygulama. Hastanelik olursun döner o. Yada doktoruna danış canım. Dönmesi için ne yapabilirim diye. Benim karşı komşunun kızı koltuktan ters sallandırıyomuş kendini hep geçen bana akıl verirmiş gibi bebek dönmediyse öyle yap dedi Allah korusun ya takma bunu kafaya suyun falan normale döndü ya oda döner inşallah
ben kendime diyordum temizlik hastalığı var diye ama ben iyiymişim yacanım dikkat et yukarılara uzanman bile tehlikeli allah korusun
Doktora sordum dönmesini rica edebilirsin dedi
Oyle riski seylere girmem zaten. Ama mesela kopek pozisyonunda durun gunde 3 kere 1 dk filan yazan yerler var. Yada.kuvet doldurun ilik suyla iicnde.oturun. karnin alt kısmına isik tutun vs. Bazilari pek mantikli gelmedi.
Hmmm acaba neden canim bilemedim... Calisiyor musun ya da kendine ailt sigortan var mi. Ben evlendigimden beri calismiyorum eşimin sigortasından yararlaniyorum. Ve eşimin iş yerinin doruk hastaneleriyle anlaşması var belli bir yüzdesini karsiliyorlar belki ondan ücret alınmamış olabilir. Valla ben de şaşırdım unuttular mi almayi acaba
Yalnız doktorun tavsiyesi çok iyimiş
Belki çok saçma gelcek sana ama doktorun dediği şeyi uygula. Doktor bunu büyük ihtimal şaka olarak söylemiştir fakat ben buna inanıyorum. Çünkü yaklaşık 1 aydır uyuyan bebiş ne zaman onun hakkında konuşsak tepki veriyor. Eşim bile artık ciddiye aldı bu durumu. Gerçekten bizi duyduklarına inanıyorum ben. Evde sessizken onunla konuşurken bence böyle şeyler söyle onabak dalga geçmiyorum ciddiyim. Annedeki psikolojik sinyaller bebeğe iletiliyormuş. Annecim ne zaman dönüceksin ben çok üzülüyorum senin dönmeni istiyorum artık falan diye konuş. Denemekten ne çıkar bunu yapabilirsin
bende hıçkırıklar altta dönmüştür diyordum. yanılmışım. alttakiler tekmeleriymiş. dimdik hazır olda duruyor veletimCanim sakin internette yazan hicbisey yapma, kordon falan bisey olabilir. Ben kafasinin nerde oldugunu hickiriklardan anliyorum yani emin degilim ama oyle sanirim :)
Yalniz bisey daha ekliyim ben 2 gundur hareket hissetmiyorum krizindeydim. Pozisyonundandir dediler hep. Dun aksam pilatese gittim sanki orda hareketleri yaptikca oynamaya basladi :) simdi bugun hareketli mesela, ilgisi olabilir bence.Doktora sordum dönmesini rica edebilirsin dedi
Oyle riski seylere girmem zaten. Ama mesela kopek pozisyonunda durun gunde 3 kere 1 dk filan yazan yerler var. Yada.kuvet doldurun ilik suyla iicnde.oturun. karnin alt kısmına isik tutun vs. Bazilari pek mantikli gelmedi.
yok şakasına söylemedi. eşin dizlerine yatsın karnının alt kısmına doğru konuşsun ses doğru tepki verir bebekler dedi. ayrıca dönmesini isteyerek ikna edebilirsen döner dedi. gayet ciddiydi.üzerinde çalışıyoruz birkaç gündür D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?