2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yalniz bisey daha ekliyim ben 2 gundur hareket hissetmiyorum krizindeydim. Pozisyonundandir dediler hep. Dun aksam pilatese gittim sanki orda hareketleri yaptikca oynamaya basladi :) simdi bugun hareketli mesela, ilgisi olabilir bence.
ben o pilatese yazıldım ama gitmek pek mümkün olmadı malesef =)

bende konuşmaya başladım bakalım. söz dinleye bir velet mi oalcak anası gibi laf anlamaz asi biri mi olacak göreceğiz round 1

Işığı görünce gelmesin kız yapma etme daha erken

Hazır ulus tarafındaysan suluhana geldim şimdi Anafartalar Çarşısı’nda bakacağım pijamayı sen nerden aldın kuzum pijamayı foto var mi beğenirsem bende oradan alayım :)

Celebi gross diye bir yer var ordan aldim iceri girer girmez zaten bir suru cesit hamile kiyafeti var. Bu internette satilanlarin modellerinden di hepside marka farkini bilmiyorum tabi cok ayrintili bakmadimda. Ben ebiseyi sade ve uzun diz alti olsun istedigim icin oyle aldim.

Eklentiler

• image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 86
kızlar aklıma gelmişken bir tavsiye vereyim, kişisel temizlik malum çok zor. Ben jilet kullanıyorum başından beridir. Normalde bilmez herhangi bi jileti alır kullanırdım ama gilette venus breeze İ kullandığımdan beridir o şikayetim pek kalmadı, ucunda jel gibi bir şey var ve 3 bıçaklı olduğundan rahat alıyor tüyleri kaşımtı yapmıyor. Bu konuda sıkıntısı olanlara fikir olsun

Allah allah ist ben duymadım böyle bişi her ay mı yatıyo 20 tl

Ben son kontrolde 4 kilo almistim. 1.750 bebe cikti. Suyuda baya artmış. Doktor bravo dedi. Kilo olayina pek takilmamak lazim. Zaten bebe etimizden sutumuzden vitaminimizden sömürüyor. O kendini kurtariyor yani :))
Benim bebek 1700 Ken 5 kilo almıştım simdi kaç kilo oldum bilmiyorum doktorum dövecekti az kalsın kızdı bana cok almışsın diye

Kizlar simdi benim bebe ters ya bunun dondugunu nasil anlarim ben. Yada dondurmek icin nette birsuru oneri var ama cok mantikli gelmedi bana. Fikri olan varmi. :))

Evet evet son kontrolde hersey duzgun cikinca takacak bir bunu buldum
Canım benim ki makat tı döndüğünü anladım çünkü bir süre yandurdu karnım ekip oldu resmen ve sağdan soldan vuruyordu sonra kafası aşağı geldi karnım düzeldi Hıçkırıkları aşağıda hissetmeye başlayınca tamam dedim kafası aşağıda ki öyleymiş son kontrolde baş sşağıydı

Canım ben eşime karnımın alt tarafından söylettiriyordum hadi oğlum dön bu tarafa gel filan diye artık etkili oldu mu bilemem

anladım. bende öyle sanıyordum işte hıçkırık sandığım tekmeymiş. ben biraz kof çıktım ayıramıyorum

Canım ben eşime karnımın alt tarafından söylettiriyordum hadi oğlum dön bu tarafa gel filan diye artık etkili oldu mu bilemem

bende deniycem bakalım haftaya kontrol var sonuç ne olacak

anladım. bende öyle sanıyordum işte hıçkırık sandığım tekmeymiş. ben biraz kof çıktım ayıramıyorum

bende deniycem bakalım haftaya kontrol var sonuç ne olacak
Ben de sanki dünden beri kasıklarda daha fazla hareketlilik hissediyorum eyvah tekrar mı ters döndü acaba dedim. Hiç durmuyo valla fıldır fıldır dönüp duruyor sanki ama konuşmak çok mantıklıymış gerçrkten:)

Kızlar doğumdan sonra süt parası yatıyormuş ya. Biz çalışmayan annelere baba üzerinden yatıyormuş galiba bu konuda bilginiz varmı
Aynen canım anne çalışmıyorsa babanın tc kimlik numarasına emzirme yardımı adı altında SGK ödeme yapıyor. Bu sene için 133 tl... Aile ve sosyal politikalar bakanlığı da Doğum yardımı diye ilk çocuk için 300 2. için 400 3. için 600 tl ödeme yapılıyor.
SGK için sadece telefon edip sormanız yeterli, hastane sisteminden doğum yaptığınızda direk SGK ya düşüyor, onlarda parayı hesap tanımlatırsanız hesabınıza, yoksa PTT ye yatırıyor..

Ben çalışmıyorum canım ilk çocuk yardım parasınıda alabiliyormuyuz süt parası haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…