2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Iade zamanı gecti mi...o kotu olmus. Gene de bir dene istersen iade etmeyi. Ürun bozuk geldi kusurlu urun...Tüketiciye başvururum de... bi dene.
hepsiburadaya soracağım bi bakalım ne diyecekler

hahahaha bizimkininde kendi canı çekerse gidiyoruz yoksa aşkım kilo aldın beynin sana oyun yapıyor bu saate zararlı diye beni kandırıyor

Dün alkollü içecek satılan marketleri var ya oraya girdim, görevli karnımı görünce bir şey demedi ama sonra ben şimdi içemeyeceğim zaten deyince ohhhh iyi bari dedi :)

Evet bu konularda cok hassaslar. Adamlarda ki medeniyet ve nezaket ayri bir boyutta.. ama bak amerikanlar kanadalilar kadar nazik degil. Kanadalilar ayri bir dunyadan sanki.

Ha bizim memeleketinde hakkini yemeyeyim simdi. Gecen hafta esimin sirket yemegi vardi alkollu. Meyhane gittigimiz yer bildigin. Canli muxik yapan adam baktii hamileyimm hiii napiyosun sen burda hemde onunde raki dedi. Dedim panik yok ben sek su iciyorum rahatladi adamcazzz. Tamam o zaman dedi. Sonra bana bi ilgi bi alaka. Hangi sarkiyi seversin falan filan adama izmir marsi dedim diye 4 kere izmir marşı caldi

çok güzel olmuş kapı süsün bak daha ucuza gelmiş ne güzel alttan üstten ve yanlardan güpürle bağlayabilirsin kapıya bende öyle düşünüyorum çünkü pijama için denemeden almak şu dönemde sıkıntı olabiliyor malesef

İYi aksamlar kizlarrr bu aralar mide bulantısı iştehsılık şikayetleri tekrar başlayan oldumu aranizda ben iki haftadr iştehsızlık mide bulantısı cekiyorum
ya bendede olsa keşke bende hiç olmadı

Arkadaslar merhaba
Bende 7 subat dogum bekleyenlerdenim insallah.
Biberon arastiran var mi.?Hangisini almayi dusunuyorsunuz ya da aldiniz? Avent cok populer ama avent kadar kaliteli ve daha uygun urunlerde olabilir diye dusunuyorum.
philips avent tavsiye ederim biraz pahalı ama kampanyalarını takip edersen uygun fiyata alabilirsin.normalde teki 70 tl idi ben ikili şekilde 42 tl ye aldım hepsi buradadan.

ne zaman aldın hepsiburadadan.Bende ordan aldım ama o kadar incelemedim bende denedim nasıl olacak diye tepesinde kalıyor biraz memenin galiba böyle oluyor diye düşündüm.Hepsi burada gibi siteler marka ürünlerde orjinal ürün satmak zorunda diye biliyorum.Ama sen öyle diyince benimde kafam karıştı çünkü kutusu deforme olmuştu benimkininde.Ben biberon emzik ve göğüs kalkanı aldım aventin yine hepsi buradadan göğüs kalkanı ve biberon kutusu yırtıktı evet ama içinde sorun yoktu

benimde dün akşam canım birşey istedi şimdi yazmayım resmini bile attım farklı olanından almış ama benim canım ondan istiyordu attım tribi tabikikızına istediğini almadın sen nasıl babasın.millet gece kaldırıyor mevsimi olmayan meyve sebze için ben öyle yapmadığımdanmı böyle vurdumduymazsın dedim.zoruna gitmiş hemen gitti market market gezmiş bulamamış aradı 7 market gezdim bulamadım diye.Bende önceki gün işyerine yakın markette görmüştüm.normalde her markette bulunabilecek birşey mevsimi yok yani neyse bulamamış geldiki az kalsın araba çarpıyordu beni diye nolduki dedim.Aracın birisi başka bir arabaya çarpmiş kaçıyormuş ondan kovalamacanın içine düşmüş kuzum sonra nasıl üzüldüm ya araba çarpsaydı ben nasıl vicdan azabı yaşardım diye Allah korusun.Canı sağolsunda yemeyivereyim napiim dedim sonra.sıkma canını sende en iyisi

evet yaaa bende okuyayım dedim maşallah herkes nasıl dertli bizde annemle aynı şehirdeyiz ama 2 saatlik mesafedeyiz.annem gelecek doğumda zaten onun olmasını isterdim şahsen.Kayınvalidem almanyada onunla konuştuk doğumdamı geleyim yoksa doğumdan sonramı diye sordu şimdi Allah var bende gelme diyemedim kadına sen nasıl istersen anne dedim oda bende doğumdan sonra gelmeyi düşünüyordum biraz toparlanın hem dedi bende iyi düşünmüşsün anne zaten annem olacak yanımda doğumda ablamlarda var dedim sen doğumdan sonra gel ol zaman dedim hem o memnun oldu hemde ben memnun oldum çok şükür.Nadiren laflarımız karşılaşıyor ama genel anlamda mesafeli olmak her zaman iyidir

kızlar ben bugün 30+1 im.Doktor bana coraspini yarıma düşüttürdü.korkuyorum birşey olurmu diye.clexan devam.
çok erken değilmi yarıma düşmem için.

evet bugün annem idelim değiştiririz dedi getirdim işe çıkışta gidicem
hapsiburadaya baktım iade yazmıyor mail atacağım nasıl kullanılır bu kalkan bilemedim videosu var mı ki acep yapısıyor mu anlamadım

kızlar mide bulantısı sabah safra kusanlara benşde ekleyin cuma pazar bugün oldu cuma üşüttüm mü diye düşümdüm pazar rakı balığa gittik orda kalamar hamsi karides karıştırdım ondandır diye düşündüm
bugünde olunca evet geriye döndük dedim direk sabah kalkınca safra cıkaryıroum acıyor midem gece zaten uykumda bile geniriyormusum cok gergin ve rahatsız ediyor

kızlar ben bugün 30+1 im.Doktor bana coraspini yarıma düşüttürdü.korkuyorum birşey olurmu diye.clexan devam.
çok erken değilmi yarıma düşmem için.
Canim yuksek tansiyon problemin yoksa sorun olmazmis. Bende sordum doktoruma bana aynisini dedi.bende 31+3 de biraktim. Bana at komple haplari kafan karisip icme ihtiyacin yok artik dedi.

Günaydın herkese

Kontrole geldik bekliyoruz bakalım ne durumdayız

Mide problemleri bende de var. Bazen eğilince filan safra geliyor gece de eşimden önce uyumuş oluyorum, o yatınca karnımı tutuyor. Sen uyuyunca bizim kız halaya başlıyor diyor bende ses çıkarıyormuşum uyanık gibi inşallah gececi olmaz bu çocuk

Ben de kayınvalide derdinden muzdarip olanlardanım. Geçenlerde bize geldi birkaç gün kalmaya hem de yeni taşındık ev görmeye diye. Neyse akşam oturuyoruz ben bir ara dışarı çıktım 3-5 dakika. Geldiğimde muhabbet aynen şöyle ilerledi.

Kv: ben gelir bakarım bakıcıya vermeyin.
Eşim: yok anne ayarlarız, araştırıyoruz şimdiden.
Kv: zaten normalde olsa bir yerde kalamam oğlum biliyorsun. Ama mecbur olunca napcan gelir bakarım. Bakıcıya nasıl güveneceksiniz?
Ben: mecbur değilsiniz hiçbir şeye. Sonuçta bu çocuğa okula gidene kadar birinin bakması lazım. 4-4,5 sene falan yani o kadar zaman bakamazsınız.
Kv: zaten normalde isteseniz de kalamiyorum da ha yani mecbur olunca napalım.
Ben: gerek yok ayarlarız biz.

dedim ve konuyu kapattım. Ama cidden evini barkını kapatıp yıllarca bizde kalmayı düşünmüş ve kafasına yatmış. Ben evde sürekli kalmaya birini istemediğim için anneme bile gel kal bizde çocuğa bak diyemiyorum ki kv demesek bile niyetli. Bu arada annem annem 10 saatlik mesafede kv 2. Aynı şehirde değiliz. Ben de eşimle de konuştum sonra "bu işin sonu yok 4 sene bu çocuğa bakacak sonra bir daha olacak ona da bakayım dicek yani 8-10 sene annenle mı oturucaz" dedim. Eşim zaten istemiyor böyle diyince gözü korktu baya "yok gelmez zaten bakıcı ayarlarsak" dedi. Öyle konu kapandı. Doğumdan önce de annem gelecek. Bakalım neler olur o zaman da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…