- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.101
Olabilir canm ama sanki ilk başlardaki gibi bulanti olunca biraz zorlaniyomBence sen yaptığın diyetten dolayı böylesin. Şeker hiç almadığın içinde kendini mutsuz hissediyorsun. Allah kolaylık versin.
Canim tatlı çekti kocama o kadar cilve yaptim istedim ve gidip almadı. Az önce surat yaptigimi yeni farketti ve şaka yaptığını zannetmiştim hayatım dedi. Şimdi her yer kapanmıştır diyip camiş gibi uyudu o kadar sinirliyim kiben de o uykudayken çok fena dalgaya alarak resimlerini çekip watsabina attım yarın işteyken farkeder artık oh beee içim biraz olsun rahatladı
Bence 1 hafta öncesi yeterli cnmKızlar bir de rezene çayı süt yapıyor diye önceden içiyormuş geçen tanıştığım hamile kadın 4.ayından beri. Böyle bişey var mı ben hiç duymadım
hepsiburadaya soracağım bi bakalım ne diyeceklerIade zamanı gecti mi...o kotu olmus. Gene de bir dene istersen iade etmeyi. Ürun bozuk geldi kusurlu urun...Tüketiciye başvururum de... bi dene.
hahahahaCanim tatlı çekti kocama o kadar cilve yaptim istedim ve gidip almadı. Az önce surat yaptigimi yeni farketti ve şaka yaptığını zannetmiştim hayatım dedi. Şimdi her yer kapanmıştır diyip camiş gibi uyudu o kadar sinirliyim kiben de o uykudayken çok fena dalgaya alarak resimlerini çekip watsabina attım yarın işteyken farkeder artık oh beee içim biraz olsun rahatladı
Ya da al en kotu iade edersin. Benim iade sansim yok artik elimde kaldi. Belki yedek olarak gotururum hastaneye.Hadi ya gecelik bende aynı modeli beğenmiştim üstelik olamaz( . Fiyatı da çok ucuz değil yani bence o zaman başka yerden bakayim .
Dün alkollü içecek satılan marketleri var ya oraya girdim, görevli karnımı görünce bir şey demedi ama sonra ben şimdi içemeyeceğim zaten deyince ohhhh iyi bari dedi :)
çok güzel olmuş kapı süsün bak daha ucuza gelmiş ne güzel alttan üstten ve yanlardan güpürle bağlayabilirsin kapıya bende öyle düşünüyorum çünküPijama gecelik olarak aldım fakat pijama olmadı ben dökümlü olsun istiyorum bildiğimiz badi oldu değiştireceğim burda pembe ama ben somon rengi aldım
Gecelikte düzü vardı bu sabahlık gibi önden kapatılan eve gelince bunu da deneyince kullanışsız buldum bunu da düz alacağım
Ayrıca bi kapı süsü sormuştum instagramda 400 demişti
Suluhana gittim bsyler aldım benzetmeye çalıştım
İns güzel olur
Kuş yuvası 10 taslar 2
Ayicik 8
İpek yazısı hepsi 5 lira
Toplamda 25 liraya mal oldu el yazısı şeklinde yazdırayım İpek dedim yarın alırsınız dedi onada 5 tl demişti bende gidemem diye harf şeklinde aldım
Cok boş kalırsa cok çiçek de iliştiririm diye düşünüyorum
Suan tek süründüğüm kapıya nasıl takacaklar :)
ya bendede olsa keşke bende hiç olmadıİYi aksamlar kizlarrr bu aralar mide bulantısı iştehsılık şikayetleri tekrar başlayan oldumu aranizda ben iki haftadr iştehsızlık mide bulantısı cekiyorum
philips avent tavsiye ederim biraz pahalı ama kampanyalarını takip edersen uygun fiyata alabilirsin.normalde teki 70 tl idi ben ikili şekilde 42 tl ye aldım hepsi buradadan.Arkadaslar merhaba
Bende 7 subat dogum bekleyenlerdenim insallah.
Biberon arastiran var mi.?Hangisini almayi dusunuyorsunuz ya da aldiniz? Avent cok populer ama avent kadar kaliteli ve daha uygun urunlerde olabilir diye dusunuyorum.
ne zaman aldın hepsiburadadan.Bende ordan aldım ama o kadar incelemedim bende denedim nasıl olacak diye tepesinde kalıyor biraz memenin galiba böyle oluyor diye düşündüm.Hepsi burada gibi siteler marka ürünlerde orjinal ürün satmak zorunda diye biliyorum.Ama sen öyle diyince benimde kafam karıştı çünkü kutusu deforme olmuştu benimkininde.Ben biberon emzik ve göğüs kalkanı aldım aventin yine hepsi buradadan göğüs kalkanı ve biberon kutusu yırtıktı evet ama içinde sorun yoktuPhilips göğüs Kalkan’ı almıştım hepsi Burada da black friday indirimde sanki yamuk yumuk bozuk bsy geldi sanki ve nasıl kullanacağım bilmiyorum meme yapıştırmaya kalkıyorum yapışmıyor
kutusu ezik buzuk içinden iki kitapçık çıktı ayni Türkçesi yok cin mali midire nedir hepsiburada değildi aldığım satıcı Çanakkale’de bi girişimci kadındı sanırım bozuk seyi aldım ve iade zamanını geçirdim
benimde dün akşam canım birşey istedi şimdi yazmayım resmini bile attım farklı olanından almış ama benim canım ondan istiyordu attım tribi tabikiCanim tatlı çekti kocama o kadar cilve yaptim istedim ve gidip almadı. Az önce surat yaptigimi yeni farketti ve şaka yaptığını zannetmiştim hayatım dedi. Şimdi her yer kapanmıştır diyip camiş gibi uyudu o kadar sinirliyim kiben de o uykudayken çok fena dalgaya alarak resimlerini çekip watsabina attım yarın işteyken farkeder artık oh beee içim biraz olsun rahatladı
evet yaaa bende okuyayım dedim maşallah herkes nasıl dertliAy kızlar okudum kayınvalidelerle ilgili hepimiz aynı şeyleri yaşıyomuşuz onu farkettimokudukça deşarj olduk keyiflendim hatta taktik aldıklarım oldu annemlerle aynı şehirdeyiz kayınvalidem başka şehirde şimdi gelmeye niyetlenir kalmak ister diye aklım çıkıyo, eşime sen ben bebeğimiz olucaz kimseyi istemiyorum lohusa lohusa kimseyi çekemem kimseyide ağırlayamam dedim tamam dedi. Büyük konuştum diye korkuyorum da inşallah kazasız belasız gerginlik ve stres olmadan atlatalım o günleri bebişlerimizi büyütelim
evet bugün annem idelim değiştiririz dedi getirdim işe çıkışta gidicemçok güzel olmuş kapı süsün bak daha ucuza gelmiş ne güzel alttan üstten ve yanlardan güpürle bağlayabilirsin kapıya bende öyle düşünüyorum çünküpijama için denemeden almak şu dönemde sıkıntı olabiliyor malesef
Canim yuksek tansiyon problemin yoksa sorun olmazmis. Bende sordum doktoruma bana aynisini dedi.bende 31+3 de biraktim. Bana at komple haplari kafan karisip icme ihtiyacin yok artik dedi.kızlar ben bugün 30+1 im.Doktor bana coraspini yarıma düşüttürdü.korkuyorum birşey olurmu diye.clexan devam.
çok erken değilmi yarıma düşmem için.
yani istahsızlık olsa az biraz oda yeter homini gırtlak devam ben yaaanetu ay yok kiz bas edemezsin bu bulantilarla bulantida neyse de iştahsızlık ta kötü ya
Ay ne guzel canm ya istedigin seyi yersin bn gun gectikce kilo veriyorum uc haftada 4 kilo verdim korkuyorum bugun konturolum var bakalim doktorum ne diycek bu durumayani istahsızlık olsa az biraz oda yeter homini gırtlak devam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?