2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bacim o zamanlar ben akli 5 karis havada universite öğrencisiydim. Anca barlari tavsiye eederim sasna ama bebek icin iyi olmaz

Dün alkollü içecek satılan marketleri var ya oraya girdim, görevli karnımı görünce bir şey demedi ama sonra ben şimdi içemeyeceğim zaten deyince ohhhh iyi bari dedi :)

Ben ilk baştan çok net bir tavır koydum, evime kimse karışamaz diye. Evlendiğimde 11 yıldır ailemden ayrıydım ve bekar evim vardı. Bu zamana kadar evimi çekip çevirmiştim bundan sonra kimsenin bir şey öğretmesine gerek kalmadı demiştim. O yüzden çıt çıkmaz ev işlerim hakkında. Azıcık da sivri dilli olduğumdan alttan almam yani.

Yok yok canım günü gelince yaşayıp göreceğiz inşallah, öyle kapak açılıp pıt diye düşmüyorlar aşağı, çıksın diye baya bir gayret gerekiyor

Bizde uykusuz olarak sana katılabiliyıruz canım merak etme iştahsızlık yüzünden iyi beslenemiyomuşum gibi bir his var ya bende bebek eksik kalmıyodur dimi

Hahaaaa ne çok uyuyamayan varmış, sizin için gece benim için akşam muhabbeti oluyor tam :)

İştahsızlık zor biliyorum ama balık için zorlasan iyi olur. Bu ara beyin gelişimleri çok hızlı.

2014 şubat annesi grubundan sonra her sene bakarım şubat annelerine

Ocak annesi oldum o ayrı ama şubat annelerinde çok iyi arkadaşların oldu

size de sağlıklı doğumlar

Hep bir anıdır Emin'im ki, biz de gelecek senelerde bakıp hatırlarız şimdiki hallerimizi sanırım.

Sizin bebeğiniz artık 3 yaşında olmuş, sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah. İkinci de gelmek üzere sanırım, güzel doğumlar dilerim.

Teşekkür ederiz :)

Evet güzel anılar çok şükür:.
4 yaşında olacak kızım darısı oğluma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…