2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bende 85 bedenim canım halâ 85 beden südyen kullanıyorum ama heralde süt damalarları çalışmaya başladı inşallah hep böyle olurda sütümüz olsun bende mama vermek hiç istemiyorum ama bakalım sütümüz olurda emer inşallah bebişlerimiz

Çok biliyor canım çok. Bazen kendime ve sabrıma hayret ediyorum. Aynı şeyi kendi annem yapsa çoktan postayı koyardım bazen cevabını veriyorum bazende hiç sallamıyorum bile duymamazlıktan geliyorum. Dıştan görsen melek dersin ama bu gizli şeytanlardan

Ya kizlar bugun bikac kisi sanki vajinadan cikacakmis gibi hissediyorum yazmisti o beni cok rahatlatti. O his beni cok tedirgin ediyor, sanki birden acilip bebek cikmaya baslicak gibi hissediyorum ayni anda psikolojik sanirim agri da hissetmeye basliyorum.Doktora defalarca sordum oyle bir riskin yok dedi ama yine de korku var.

Kızımda 75 den 80 e çıktı. Bu sefer de 80 den 90 a süt dolunca büyüse de boşaldıkça bu halinde kalır cnm daha fazla büyüyeceğini sanmıyorum

Benim de bulantilarim cok artti ama istahsizlik yok tam tersi 2 saatte bir bisey yemek zorundayim yoksa daha kotu bulaniyor. Doktorum normal dedi bulantilara.
Bnmde yarin konturolum var gene bi sorucam drma canm ama bn hicbsy yiyemiyorum ilk baslardeki gibi canm hicbsy istemiyo cok bulantim yanmam var insallah normaldir

Ben son kontrolde 4 kilo almistim. 1.750 bebe cikti. Suyuda baya artmış. Doktor bravo dedi. Kilo olayina pek takilmamak lazim. Zaten bebe etimizden sutumuzden vitaminimizden sömürüyor. O kendini kurtariyor yani :))

Yarın sabah öğreniciğimm bakalım ne kadar olmuş piremsesim

Kizlar simdi benim bebe ters ya bunun dondugunu nasil anlarim ben. Yada dondurmek icin nette birsuru oneri var ama cok mantikli gelmedi bana. Fikri olan varmi. :))

Evet evet son kontrolde hersey duzgun cikinca takacak bir bunu buldum

Kuzenimin tersti teyzem kızını amuda kaldırmayı teklif etmişti

Arkadaslar merhaba
Bende 7 subat dogum bekleyenlerdenim insallah.
Biberon arastiran var mi.?Hangisini almayi dusunuyorsunuz ya da aldiniz? Avent cok populer ama avent kadar kaliteli ve daha uygun urunlerde olabilir diye dusunuyorum.

Canım benim kv oğullarında kalmaya çok meraklı yani öyle kötü bir insan değil gıcık hareketleri filan yok ama sürekli bizde kalın desem yok demez e bizde genciz evimizde baş başa olmak istiyoruz 1 ayda kısa bir süre değil zaten gelip 1 ay kalmışsın doyamadı demekki

Ben o hissi araliklarla son 2 haftadir hissediyorum. Bir anda cikivericekmis gibi geliyo...lavaboya gitmeye korktum bi ara

Philips göğüs Kalkan’ı almıştım hepsi Burada da black friday indirimde sanki yamuk yumuk bozuk bsy geldi sanki ve nasıl kullanacağım bilmiyorum meme yapıştırmaya kalkıyorum yapışmıyor
kutusu ezik buzuk içinden iki kitapçık çıktı ayni Türkçesi yok cin mali midire nedir hepsiburada değildi aldığım satıcı Çanakkale’de bi girişimci kadındı sanırım bozuk seyi aldım ve iade zamanını geçirdim

Eklentiler

• CB085A1C-3C0C-4549-BEC7-2B2983CDED64.webp
    7 KB · Görüntüleme: 92

Iade zamanı gecti mi...o kotu olmus. Gene de bir dene istersen iade etmeyi. Ürun bozuk geldi kusurlu urun...Tüketiciye başvururum de... bi dene.

Ne kayınvalide çekiştirmişsiniz yaw

Evet açıklıyorum benim kayınvalide yok, vefat etti ama olmasını isterdim çok iyi anlayışlı bilgili bir kadındı. Benim de annem belki bir kaç gün kalır bizde, öyle aylarca kimse durmayacak yani. Zaten yakınız sık gelirler büyük ihtimal

Canim tatlı çekti kocama o kadar cilve yaptim istedim ve gidip almadı. Az önce surat yaptigimi yeni farketti ve şaka yaptığını zannetmiştim hayatım dedi. Şimdi her yer kapanmıştır diyip camiş gibi uyudu o kadar sinirliyim ki ben de o uykudayken çok fena dalgaya alarak resimlerini çekip watsabina attım yarın işteyken farkeder artık oh beee içim biraz olsun rahatladı

Ay kızlar okudum kayınvalidelerle ilgili hepimiz aynı şeyleri yaşıyomuşuz onu farkettim okudukça deşarj olduk keyiflendim hatta taktik aldıklarım oldu annemlerle aynı şehirdeyiz kayınvalidem başka şehirde şimdi gelmeye niyetlenir kalmak ister diye aklım çıkıyo, eşime sen ben bebeğimiz olucaz kimseyi istemiyorum lohusa lohusa kimseyi çekemem kimseyide ağırlayamam dedim tamam dedi. Büyük konuştum diye korkuyorum da inşallah kazasız belasız gerginlik ve stres olmadan atlatalım o günleri bebişlerimizi büyütelim

Kızlar bir de rezene çayı süt yapıyor diye önceden içiyormuş geçen tanıştığım hamile kadın 4.ayından beri. Böyle bişey var mı ben hiç duymadım

İYi aksamlar kizlarrr bu aralar mide bulantısı iştehsılık şikayetleri tekrar başlayan oldumu aranizda ben iki haftadr iştehsızlık mide bulantısı cekiyorum
Bence sen yaptığın diyetten dolayı böylesin. Şeker hiç almadığın içinde kendini mutsuz hissediyorsun. Allah kolaylık versin.

canım işten ayrıldıktan sonra 300 gün içinde çocuğun doğarsa yine alabiliyorsun.. bu da bir ayrıntı sana :)
Cnm bende memurum. 2013 şubat doğumlu oğlum var. Herhangibir ücret almadık diye hatırlıyorum. 5 yıl dolmadı daha. Ne hakkımız var sence. Süt Doğum vs. Bu konuda bayağı bilgilisin sanırım. Mesleğin herhalde bayağı hakimsin konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…