2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım geçmiş olsun inşallah sıkıntılı bir durum yoktur. Rabbim hepimize yardım etsin inşallah

Ayy bende diyorum bende mi sikinti

Valla ayni fikirdeyim eridim bittim yazin bu kadar basmiyodu bana.
Aynen oyle. Onemli olan o zorluguda atlatmak. Bizim icinde kocaman op oglusu :)

Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et dualarımız seninle

Canim bende de plesanta previa totalis var.Haftaya sali gunu ciger gelistirici vurulacak bana da. bebegi bekletemeyiz 38lere kadar dedi doktorum ben de senin gibi biraz panik durumdayim.Ameliyatim da riskliymis kan hasirlanacak ameliyat baslamadan.
O kanama riski sanirim hepimizde var canim. Ozellikle kan sulandirici kullananlarda. Cok kafana takmamaya calis diyecegim ama kendim bile takıyorum arada. Yinede en iyisini dusun en iysii olsun :)

Canim bende de plesanta previa totalis var.Haftaya sali gunu ciger gelistirici vurulacak bana da. bebegi bekletemeyiz 38lere kadar dedi doktorum ben de senin gibi biraz panik durumdayim.Ameliyatim da riskliymis kan hasirlanacak ameliyat baslamadan.
Canm sanada geçmiş olsun insallah sag salim kucagna alirsin yavrunu

canım benim sıkma canını iğne ilede ciğer gelişebiliyor benim yeğenimde öyle olmuştu şimdi 3 yaşında maşallah gelişimi çok iyi oldu sen moralini yüksek tut dualarım seninle

Çok teşekkür ederim canım inşallah biz de iyi oluruz en kısa sürede

Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel olur herşey yaşayacağımız varmış

Canım 2. Sezaryen olcak mecburi zaten sağlıklı olsun da varsın biraz ayrı kalalım annelik böyle bişeymiş sabır etmek , fedakarlık etmek..

Benzermiş canım benim de plasenta önde sezaryen yerine yakındı ama çekilmişti en son doktor doğum da belli olur herşey demişti inşallah sorunsuz atlatırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…