- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.121
iyimi kötümü bilemedim bende haftada 5 kilo alıyorum heraldeAy ne guzel canm ya istedigin seyi yersin bn gun gectikce kilo veriyorum uc haftada 4 kilo verdim korkuyorum bugun konturolum var bakalim doktorum ne diycek bu duruma
evet canım bendede oluyor ben normalde çok üşüyen birisiyim ama kayseri gibi biryerin soğuğunda iş yerinde kısa kollu ile dolanıyorum herkes hayret ediyor ama duramıyorum nefes alamıyorum sıcaktan gece üstüm açık yatıyorum ben bile inanamıyorum kendimeKizlar sizde de menopozlu gibi ates basmasi oluyor mu. Acaba kan sulandiricidan mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum asiri sicak basıyor bana bayilcam sicaktan :/
Hic sorma ya. Bende cok usuyen bir insanim. Cok usuyen bir insanim derken soyle ozetleyeyim sen anla. Gecen kis dagcilarin evereste filan tirmanirken giydigi -40 dereceye kadar dayanakli montlardan aldim tee fransadan. Boyle cirkin gorunumlu kaba saba bir mont ama soguk hissettirmiyorevet canım bendede oluyor ben normalde çok üşüyen birisiyim ama kayseri gibi biryerin soğuğunda iş yerinde kısa kollu ile dolanıyorum herkes hayret ediyor ama duramıyorum nefes alamıyorum sıcaktan gece üstüm açık yatıyorum ben bile inanamıyorum kendime
Canim uzulme. Doktor takibindesin neticede ustelik artik 34. Hafta. En fazla 1 2 hafta kuvezde kalir bebis. Zor ama cozumsuz degil en azindan. Insallah hayirlisiyla sonuclanacak hersey. Babamin bir lafi vardir sen kuyrugi dik tut kalani bir sekilde yolun girer der. Send ekuyrugu dik tutmaya calis dualarimiz seninle :)Günaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
Ve sanırım sezaryene alıcak bu sıralar gelişimi sıkıntılı rahim beslemiyormuş , 4 de dopplere giricem ona göre ciğer geliştiricinin dozuna karar vericek
İçim çok dolu bilmiyorum ne zaman patlarım
Kizlar sizde de menopozlu gibi ates basmasi oluyor mu. Acaba kan sulandiricidan mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum asiri sicak basıyor bana bayilcam sicaktan :/
çok iyi anlıyorum canım seni gece terlemelerimde var eşim üzerimi kapatmış uyuduktan sonra gece 1 de uyandımki nefes alamıyorum boğulacaktım birde su gibiyim a'dan z'ye değiştirdim üzerimi geri yattım.kaşkolsuz eldivensiz dışarı çıkmazdım simdi mont bile değil ince çeket alıp çıkıyorum.İşyerindeki petekleri gizlice kapatıyorum ben kimse görmeden öyle rahat ediyorum az ama farkedince açıyorlarHic sorma ya. Bende cok usuyen bir insanim. Cok usuyen bir insanim derken soyle ozetleyeyim sen anla. Gecen kis dagcilarin evereste filan tirmanirken giydigi -40 dereceye kadar dayanakli montlardan aldim tee fransadan. Boyle cirkin gorunumlu kaba saba bir mont ama soguk hissettirmiyor
Bu sene ustumde ince bi uzun kollu ustune hirka aliyorum sokakta eskisehir ayazinda yaniyorum. Hele is yerinde bayilcam nerdeyse :/ heryerde isitici var zaten habire tuvalete giriyorum orada isitma yok diye. Soguk suyla yuzumu yıkayıp kendime geliyorum
ayyy sesli güldüm yaaaa ahahahah yazık adamaDün giydim askılı geceliğimi yazık benim herifte ona hazırlandım sanmış işten geldi adam nasıl mutlu oldu sırnaşık sırnaşık hareketler yapıyor dedim git az öteyr çok sıcak. Sıcakladığın için mi giydin dedi evet dedim aman bi trip görmen lazım. Menepozlu gibiyim yanıyorum içim dışım yanıyorrrr
Şuan elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum eve gelir gelmez oğluma sarıldım iyi hissettim tabi içim yangın yeri o ayrı ama bebişin iyiliği için bu gerekiyorsa yapacağımız bişey yok pek bu bir süreç bunu yaşıcaz demek kiCanim uzulme. Doktor takibindesin neticede ustelik artik 34. Hafta. En fazla 1 2 hafta kuvezde kalir bebis. Zor ama cozumsuz degil en azindan. Insallah hayirlisiyla sonuclanacak hersey. Babamin bir lafi vardir sen kuyrugi dik tut kalani bir sekilde yolun girer der. Send ekuyrugu dik tutmaya calis dualarimiz seninle :)
canım benim sıkma canını iğne ilede ciğer gelişebiliyor benim yeğenimde öyle olmuştu şimdi 3 yaşında maşallah gelişimi çok iyi oldu sen moralini yüksek tut dualarım seninleGünaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
Ve sanırım sezaryene alıcak bu sıralar gelişimi sıkıntılı rahim beslemiyormuş , 4 de dopplere giricem ona göre ciğer geliştiricinin dozuna karar vericek
ayyy sesli güldüm yaaaa ahahahah yazık adamaben sarılmadan uyumazdım şimdi en iyisi göt göte yatmak nefesi gelse yanıyorum yaa yok böyle birşey
Günaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
hahahaha alemsin yaaa çok güldüm Allah'ta seni güldürsünNe sarılması kız adam yatağın 4 te 1 inde yatıyor resmen ayaklarımla itekliyorum geçen gitmiş oturma odasında yatmış gece tuvalete kalktım uyandırdım gel yanıma burda yatma diye geldi 15 dk sonra aşkım ben yerime geri gideyim yayağın içinde dövişüyoruz resmen bari bi yerim kırılmasın dedidün gecede tam oturma odasına yatçaktı ki kapıyı kilitledim mecbur benimle yatmaya
Saglikli besleniyorsan sknti yoktur canm ya bn hic beslenemiyorum iyiki vitamin takviyelerim var bebek icin onlar yeter insallahiyimi kötümü bilemedim bende haftada 5 kilo alıyorum heralde
Canm bnm geçmiş olsun kotu dusunme bizim gelinin tezyeside 34 haftada dogum yapti cok şükür bebegide kendiside iyi iyi seyler dusun Allah yardimcin olsunGünaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
Günaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
ne kadar almış canım en son iyiydi.Günaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
Canim bende de plesanta previa totalis var.Haftaya sali gunu ciger gelistirici vurulacak bana da. bebegi bekletemeyiz 38lere kadar dedi doktorum ben de senin gibi biraz panik durumdayim.Ameliyatim da riskliymis kan hasirlanacak ameliyat baslamadan.Günaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?