2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar sizde de menopozlu gibi ates basmasi oluyor mu. Acaba kan sulandiricidan mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum asiri sicak basıyor bana bayilcam sicaktan :/
evet canım bendede oluyor ben normalde çok üşüyen birisiyim ama kayseri gibi biryerin soğuğunda iş yerinde kısa kollu ile dolanıyorum herkes hayret ediyor ama duramıyorum nefes alamıyorum sıcaktan gece üstüm açık yatıyorum ben bile inanamıyorum kendime

Hic sorma ya. Bende cok usuyen bir insanim. Cok usuyen bir insanim derken soyle ozetleyeyim sen anla. Gecen kis dagcilarin evereste filan tirmanirken giydigi -40 dereceye kadar dayanakli montlardan aldim tee fransadan. Boyle cirkin gorunumlu kaba saba bir mont ama soguk hissettirmiyor
Bu sene ustumde ince bi uzun kollu ustune hirka aliyorum sokakta eskisehir ayazinda yaniyorum. Hele is yerinde bayilcam nerdeyse :/ heryerde isitici var zaten habire tuvalete giriyorum orada isitma yok diye. Soguk suyla yuzumu yıkayıp kendime geliyorum

Günaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
Ve sanırım sezaryene alıcak bu sıralar gelişimi sıkıntılı rahim beslemiyormuş , 4 de dopplere giricem ona göre ciğer geliştiricinin dozuna karar vericek

İçim çok dolu bilmiyorum ne zaman patlarım

Canim uzulme. Doktor takibindesin neticede ustelik artik 34. Hafta. En fazla 1 2 hafta kuvezde kalir bebis. Zor ama cozumsuz degil en azindan. Insallah hayirlisiyla sonuclanacak hersey. Babamin bir lafi vardir sen kuyrugi dik tut kalani bir sekilde yolun girer der. Send ekuyrugu dik tutmaya calis dualarimiz seninle :)

Kizlar sizde de menopozlu gibi ates basmasi oluyor mu. Acaba kan sulandiricidan mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum asiri sicak basıyor bana bayilcam sicaktan :/

Dün giydim askılı geceliğimi yazık benim herifte ona hazırlandım sanmış işten geldi adam nasıl mutlu oldu sırnaşık sırnaşık hareketler yapıyor dedim git az öteyr çok sıcak. Sıcakladığın için mi giydin dedi evet dedim aman bi trip görmen lazım. Menepozlu gibiyim yanıyorum içim dışım yanıyorrrr

çok iyi anlıyorum canım seni gece terlemelerimde var eşim üzerimi kapatmış uyuduktan sonra gece 1 de uyandımki nefes alamıyorum boğulacaktım birde su gibiyim a'dan z'ye değiştirdim üzerimi geri yattım.kaşkolsuz eldivensiz dışarı çıkmazdım simdi mont bile değil ince çeket alıp çıkıyorum.İşyerindeki petekleri gizlice kapatıyorum ben kimse görmeden öyle rahat ediyorum az ama farkedince açıyorlar neyseki az kaldı buharlaşmadan biter umarım

ayyy sesli güldüm yaaaa ahahahah yazık adama ben sarılmadan uyumazdım şimdi en iyisi göt göte yatmak nefesi gelse yanıyorum yaa yok böyle birşey

Şuan elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum eve gelir gelmez oğluma sarıldım iyi hissettim tabi içim yangın yeri o ayrı ama bebişin iyiliği için bu gerekiyorsa yapacağımız bişey yok pek bu bir süreç bunu yaşıcaz demek ki

canım benim sıkma canını iğne ilede ciğer gelişebiliyor benim yeğenimde öyle olmuştu şimdi 3 yaşında maşallah gelişimi çok iyi oldu sen moralini yüksek tut dualarım seninle

ayyy sesli güldüm yaaaa ahahahah yazık adama ben sarılmadan uyumazdım şimdi en iyisi göt göte yatmak nefesi gelse yanıyorum yaa yok böyle birşey

Ne sarılması kız adam yatağın 4 te 1 inde yatıyor resmen ayaklarımla itekliyorum geçen gitmiş oturma odasında yatmış gece tuvalete kalktım uyandırdım gel yanıma burda yatma diye geldi 15 dk sonra aşkım ben yerime geri gideyim yayağın içinde dövişüyoruz resmen bari bi yerim kırılmasın dedi dün gecede tam oturma odasına yatçaktı ki kapıyı kilitledim mecbur benimle yatmaya

Canım sıkma canını bak en azından 34. Haftadasın ya daha önce bu durum başına gelseydi. Beterinde beteri vardır diyr boşuna dememişler salma kendini güçlü ol dualarımız seninle herşey çok güzel olacak

hahahaha alemsin yaaa çok güldüm Allah'ta seni güldürsün

Canm bnm geçmiş olsun kotu dusunme bizim gelinin tezyeside 34 haftada dogum yapti cok şükür bebegide kendiside iyi iyi seyler dusun Allah yardimcin olsun

Bu kadar sikma canini rabbim bilir allahin takdiri sen dik duracaksın minnaginda en kısa surede toparlanacak bakarsin ki hic küvoze bile gormez ayrica ne sezeryan nede normal dogum öcü degil etrafimdaki herkes sezeryan benim dr umda bana bıraktı belki tercihim sezeryan olacak bilemem ama sunu biliyorum ki en buyuk mucize dunyaya bi can getirmek bence bunun şekli onemli degil allahim saglıkli dogumlar nasip etsin allah yar ve yardimcin olsun

Hanimlar merhaba biz dün kontrole gittik ama yazamadım allaha binlerce şükür olsun ki iyiymişiz baskilar haricinde bi sıkıntımız yokmuş 2.300 gr olmuşuz 46 cm de boyumuz maşallah subhanallah paşama durum bu bizde bide doğumu konistuk hepiniz gibi benimde korkularim var ama iki doğum seklinide öcü gormemeye calisiyorum sadece rahim filminden kalan psikolojiminde bazı seyler nedeniyle normal doguma sıcak bakamıyorum sordum onemli olan senin stressiz dogum yapman dedi hangi dogum sekli dersen ben varım dedi doktorum aslında doktorum normal dogum desteksici bi dr ama rahim filmimi o cekti biliyo beni ve 26 ocağa sezeryan yaziyorum sana dedi gelecek haftalarda normal istiyorum dersen degistiririm dedi allahim hepimizin hakkında hayirlisını versin inşallah bu tarhe gore 38 gunum kalmiş gozukuyo allah hepimizin yar ve yardımcisi olsun insallah

ne kadar almış canım en son iyiydi.

Canim bende de plesanta previa totalis var.Haftaya sali gunu ciger gelistirici vurulacak bana da. bebegi bekletemeyiz 38lere kadar dedi doktorum ben de senin gibi biraz panik durumdayim.Ameliyatim da riskliymis kan hasirlanacak ameliyat baslamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…