2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
3 hafta da 200 gr almış maalesef karın çevresi 29+1 çıktı diğer ölçümlerde 30 larda bayağı ara açık yani haftamızla
Canim hayırlısı olsun inşallah , her şey zamanla yoluna girer sabretmek lazım demekki. Allah yardımcınız olsun. Bebekte inşallah sağlıcakla kucağında olacaktır. Içini ferah Tut.

nemesis canım benim de dün kontrolim vardı 38 cm ve 1500 gr bebek de makat geliş doktorum sakın dönsün diye birşeyler deneme çok tehlikeli kordon fln dolanabilir ama konuşmayı deneyebilirsiniz sese dönen bebekler var dedi ayrıca sancı ile de dönenilir daha zamanın var diyor . Bende tekmeleri vajinamdan yırtıp çıkıcakmış gibi hissettiğim için anlıyorum bu hafta biraz farklı duruyor nelki yavaş yavaş dönmeye miyetlenmiş olabilir kafası artık tam ortada değil hafif sağa kaydı gibi dönerler inş son ana kadar şansımız varmış yani

G gokce41 canım sıkma canını iğneden sonra doğum yapman daha da iyi olur dışarda daha çabuk toparlar inş hem artık az kaldı küvezde de kalmasına gerek bile olmayabilir Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inş

Benim doktorda bana aynisini dedi 39 a kadar donmesini bekleriz donemzse agri durumuna gore bakariz dedi. Ters bebekte 40 haftayi beklemekte riskliymis cunku.kordonu sarkabilir vs diye. Ben hissedemiyorum ya. Surekli cikacak gibi geliyor ama o ayaklarindan dolayiymis. Sanirim hala ters karnimin ust kismi sert cunku sanirim kafasi.

İnşallah canım ben de onun için dua ediyorum şaşırtsın bizi diye doktor da çabuk toplar dedi ümitlendim yani

İnşallah canım ben de onun için dua ediyorum şaşırtsın bizi diye doktor da çabuk toplar dedi ümitlendim yani
İnsaallah sorunsuz bir şekilde devam eder. Eğer alması gerekirsede merak etme dısarda hemen toparlanıyorlar. Bu haftaya kadar geldi çok sükür.

Uzulmemek elde degil ama guclu olmaya calis canim. Zaten 34. Haftadasin bebegin bunlari atlatacak durumdadir eminim. Disarida daha iyi beslenip hemen toparliyacak.

Benimde bugün kontrolum var. Ters duruyordu hıçkırıktn anlıyorum ama dönmeye meyilli gibi acayip hareketli. Dönmüstür diye umuyorum ama. 5 hafta oldu gideli bide ne alemde cok merak ediyorum.

Ilki 35te daha dönmemisti 36da döndü ben hissettim. Hala dönebilir yani.

3 hafta da 200 gr almış maalesef karın çevresi 29+1 çıktı diğer ölçümlerde 30 larda bayağı ara açık yani haftamızla
Hiç dert etme herşey olacağına varıyor dışarda emin ol daha iyi beslenecektir artık bunu öngürdülerse.
Arkadaşım 33 haftada doğum yaptı bir hafta küvezde kaldı bebek.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Benim doktorda 39 a kadar yolu var merak etme dedi ama iste manyaklik

İnsaallah sorunsuz bir şekilde devam eder. Eğer alması gerekirsede merak etme dısarda hemen toparlanıyorlar. Bu haftaya kadar geldi çok sükür.
Şükür canım tabi 20 küsürlü haftalardan beri erken doğum muhabbetim vardı yine geldik 34 e kadar iğnemizi de olunca çok zorlanmayız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…