2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Saglikli besleniyorsan sknti yoktur canm ya bn hic beslenemiyorum iyiki vitamin takviyelerim var bebek icin onlar yeter insallah
sağlıklı besleniyorum çok şükür bebek gelişimi iyi arada bir kaçamak oluyor ama onlar bana kilo olarak dönüyor malesef

Uzulmemek elde degil ama guclu olmaya calis canim. Zaten 34. Haftadasin bebegin bunlari atlatacak durumdadir eminim. Disarida daha iyi beslenip hemen toparliyacak.
İnşallah canım şükür riskin neredeyse ortadan kalktığı haftalardayız artık Allah yardımcımız olsun

Sence Eskişehir'de ssvd ye meraklı doktor varmıdır. Buradakilere teklif edince suratları buz kesiyo. Sonradan kıvırmaya çalışıyorlar. İnsan tanımasam çok samimiler diyeceğim

Sanmiyorum. Sanirim artik turkiyede normal dogum yanlisi doktor ender rastlanan bir durum. Herkesin kolayina geliyor kesip almak.

Hm zaten erken doğum riskim vardı ya hep belki normaldir bnm için yolun sonuna geldim :)

Oyle deme kiz. Dur bakalim daha. Belki yine yuzunu guldurur. Bizede soyle sonucu. 15.30 da idi sanırım randevun degil mi.

Evet canım 15:30 da inşallah şaşırtır bizi :)

Evet canım 15:30 da inşallah şaşırtır bizi :)
Bana sasirtacal gibi geliyor. Benim sejinle ayniydi en son kontrolum. Benimkide 3 haftada 250 gr almis. Gayet iyi dedi doktorum. 200 gr bana az gelmedi. Ama sanirim senin genel bir azlik.pldugundan oyle dedi. 1750 gr suan benim haspa.yinede icimde bir his var sasirtabilecegine dair.

Sanmiyorum. Sanirim artik turkiyede normal dogum yanlisi doktor ender rastlanan bir durum. Herkesin kolayina geliyor kesip almak.

mi.
O doktorları bu hale getiren sisteme kızmalı. İş yükleri çok fazla. Hadi doktor yok ondan dersin. Sezeryan ücreti Normal Doğum ücretinden çok çok düşük olmalı. Hatta olmamalı yaaa. 15 dakikasını alıyo adamın. Normal Doğum hem riskli hem uzun süreç hem benim gibi pazar kuşluk vakti adamın Doğum gününde doğurmaya kalkışan olur hem gece 2 de doğuracak olan olur. Artının artısı ücret ödenmeli teşvik için. Tabi devletin bahmasi lazım. Vatandaş ödemeyecek. Sözde benimkiler söz verdiler ama hiç inandırıcı değillerdi

Canım herşey aynı çıktı extradan da suyum azalmış ya bakalım doktorum ne dicek

Valla bende taktim iste. Doktorum nornal dogum istegime saygi gosteriyor gibi ama bebek ters normal.olmaz diyor. Donmezse mecbur aliriz diyor.artik ne cikarsa bahtimiza..
Canım herşey aynı çıktı extradan da suyum azalmış ya bakalım doktorum ne dicek
Hay allah ya. Seninki illaki cikacak belli oldu :).

Valla bende taktim iste. Doktorum nornal dogum istegime saygi gosteriyor gibi ama bebek ters normal.olmaz diyor. Donmezse mecbur aliriz diyor.artik ne cikarsa bahtimiza..

Hay allah ya. Seninki illaki cikacak belli oldu :).
Katılıyorum canım kafaya koymuş bnm kız tez canlı pek :)

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar ya. Akşam yine nerdeyse hiç uyuyamadım. Kafam sersem gibi. İçim çok sıkıntılanıyor hiç iyi değilim

Canım 4 yas 4,5 yası bekleme bıle 2.5 3 yastan sonra krese verilmesi en iyis bakıcı yerine kreş en mantıklııs 4.5 yas cok gec kreş için zaten bakacakta yokmus iyi bi kreşe verdin mi her şekilde iyi oluer

Kizlar sizde de menopozlu gibi ates basmasi oluyor mu. Acaba kan sulandiricidan mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum asiri sicak basıyor bana bayilcam sicaktan :/
hemde nasıl ter ter sabah akşam yaz gibi duş alıyorum kulaklarımdan alev fışkırıyor üstüm açık yatıyorum o halde bile terliyorum yaza gelse son ayların kötü olurdu derlerdi de ınanmazdım cidden yaza gelseydı ne yapardım kim bilir
ahahahhaha ay cok guldum valla adamlar bızım yuzumuzden rahip gibi oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…