2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
sağlıklı besleniyorum çok şükür bebek gelişimi iyi arada bir kaçamak oluyor ama onlar bana kilo olarak dönüyor malesef
Kilodannkorkma canm ya bnm eltim hamileyken 23 kilo aldi dogumdan sonra bir ayda o kilolar hepsi gitti cok zayifladi dogumdan sonra fit anne oluruz ins:)

Kizlar bnde konturoldan geldim cok şükür hersey yolunda sezaryen gunu aldim 25 ocak ama bebegin kilosu bir hafta once baska bi hastanede 2000 gr idi bugun kendi doktoruma konturolum vardi bugun ki kilosu 2100 cikti acaba bir haftada 100 gr almasi cok az degilmi ?

hormonlar beynimizi yaktı iyice :)

Çok zorlanmaya başladım hüngür hüngür ağlıyorum şuan çocuk gibi. Vücudum bu ağırlığı kaldırmıyor sanki miğdem bulanıyor içim sıkıntılanıyor heryerim ağrıyo kfam kalkmıyo resmen. Çok kötü hissediyorum kendimi hormonlar bizi mahvetmeyr başladı artık

Kilodannkorkma canm ya bnm eltim hamileyken 23 kilo aldi dogumdan sonra bir ayda o kilolar hepsi gitti cok zayifladi dogumdan sonra fit anne oluruz ins:)
ben daha 9. ayın başında o kadar almış durumdayım zaten ama kasmıyorum kendimi hiç ne istiyorsam yiyorum nasılsa gidecek diye umarım gider

1 haftada az gibi sanki ama belkide yanlış ölçmüştür sağlığı yerindeyse takma kafana

dur kız daha şimdiden depresyona girme :)

Kızlar doktor hastaneye yatırıyor eve eşyalarımı almaya gidiyorum bir de oğlumu öpeyim koklaya koklaya

Cuma günü alıcak galiba kontrol altında olman lazım dedi
doktor kontrolünde olman daha iyi canım. en azından risk olmaz. dualarımız seninle zaten biliyorsun. inşallah güzel olacak herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…