2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar doktor hastaneye yatırıyor eve eşyalarımı almaya gidiyorum bir de oğlumu öpeyim koklaya koklaya

Canım kontrolde olman daha iyi, acil bir durumda evde olsan bişey mi oldu korkusu yaşarsın. Belki böylesi daha hayırlıdır. İnşallah sağlıkla gelicek bebeğin

Bende kontroldeydim bugün. 1678 gr 40cm olmuş kızçem, her şey yolunda çok şükür. Suyum üst sınırda tabi yine ama takmıyorum. Dr dikkat et şeker tüketimine dedi sadece. Bebeğin başı nerede diye ben sordum, yukardaymış. Dr daha çok döner onu boşver dedi. Karnın fazla çıkmamış ama bebeğin baya yeri var, suyu da fazla olduğundan aslında güzel poz verir dedi. Ama benim kız iki eliyle kapatmış yüzünü, dr biraz dürttü bu sefer ayağını da yüzüne getirdi iyice kapattı inatçı mı olacak ne

İnşallah bütün yavrular sağlıkla gelirler

Face de ssvd grubu var, bayağı da aktif, onlara sorabilirsin.

az daha dürtse totosunu dönecekti demekki benimki de bir seferinde öyle yapmıştı

Oy maşallah prensese ne güzel kız kilosu önden gidiyorsun baya galiba

Çıktım kızlar, bebeto başgelis olmuş

1900 gram 45 cm cıktı. Haftayla uyumlu çok sükür. Artık 2 haftada bir çağırdı.

Maşallah canım hadi gözün aydın çok sevindim 29 Aralıktada ben gidicem bakalım en son 5 Aralıkta gitmiştim 29+4 ken 1367 gramdı bakalım ne kadar aldı çok merak ediyorum

Kizlar sizde de menopozlu gibi ates basmasi oluyor mu. Acaba kan sulandiricidan mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum asiri sicak basıyor bana bayilcam sicaktan :/
Olmaz mı canım gece uyurken nefesim kesiliyor sıcaktan.ki lohusa dönemi bu ateş basması daha çok olucak emzirirken tebrikler üdtüne ter oyy oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…