2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nemesis aynen sıcak basması bende de var. Hatta bi ara pijama konuşmuştuk ya o zaman kalın pijamalara bakıyordum şimdi aman ince olsun diyorum:))

Maşallah...kiz dedigin biraz nazli olur...bizim oglanin da hep eli yuzunde"çekmeyin, rahat birakin" der gibi

Son düzenleme:

Mide bilantisi, hareketlerde zorlanmak bende de var.. hic ağlak değilimdir ama 2 gun once ne bicim agladim...ama eşimin yaninda aglamadim...özellikle o yokken icimi bosalttım...alingan oldum çok...donup donup esime 'bende 1 ay daha bebegi tasiyacak potansiyel var mı sence" diyorum...nefes alamamak çok fena.

Kızlar doktor hastaneye yatırıyor eve eşyalarımı almaya gidiyorum bir de oğlumu öpeyim koklaya koklaya

Canım içini ferah tut lütfen...oğluşunu kokla ondan güç al bak gör her şey güzel olacak. Dualarimiz seninle güzel haberlerini bekliycez. Ikiniz de Allaha emanet olun.

Kızlar doktor hastaneye yatırıyor eve eşyalarımı almaya gidiyorum bir de oğlumu öpeyim koklaya koklaya
Ay canım bütün mesajlarını yeni okuyorum bugün giremedim. Allah yardımcın olsun içini ferah tut inşallah bir sorun olmadan sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Dualarım seninle

Kızlar hepimizin mesajını tek tek okudum Allah hepinizden razı olsun bitanesiniz

İlk doz ciğer geliştiriciyi oldum serum filan taktıklar bir tane az önce bitti o da. Sabah da ikinci doz ciğer geliştirici vurulucam doktorum da tekrar muayene edecekmiş sabah bakalım böyle devam edecek cumaya kadar herhalde

Hadi bakalim. Sabirla guzel haberlerini bekliyoruz bizde :)

Hadi bakalım inşallah iyi olur hem bu serumlar ve iğnelerle cumaya kadar iyice toparlar bebek

Canım cumaya kadar iyice toparlamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…