2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun canm bebegin kalp atışları mi hizli cikiyo bebek strese girdigi zmn boyle olur diye duymuştum insallah yarin iyi sonuc alirsin
bilmiyorum cnm kalbi 150 maksimum olması lazım ama 180 190 atıyor cok kötüyüm inş yarın düzelir kafası cok asagıda zaten ne diyecegimi bilmiyorum allahım inş kötü bişi yoktur

Canım kalbinde bişey olsa detaylında ufakta olsa belirti vermezmiydi?doktor bir yorum yaptımı senmi evham yaptın

bilmiyorum cnm kalbi 150 maksimum olması lazım ama 180 190 atıyor cok kötüyüm inş yarın düzelir kafası cok asagıda zaten ne diyecegimi bilmiyorum allahım inş kötü bişi yoktur
Sakin ol canm suan sen stres yaparsan bebekte etkilenir bol bol dua et yarin insallah iyi haber alirsin dualarim sizinle

Canım kalbinde bişey olsa detaylında ufakta olsa belirti vermezmiydi?doktor bir yorum yaptımı senmi evham yaptın

Canım biraz internetten baktımda bebek çok hareketliyse olabiliyormuş aynı zamanda da stresli bir günse olurmuş.illa kalp diye düşünme.
Güzel düşün güzel olsun dualarımız seninle.

Canım biraz internetten baktımda bebek çok hareketliyse olabiliyormuş aynı zamanda da stresli bir günse olurmuş.illa kalp diye düşünme.
Güzel düşün güzel olsun dualarımız seninle.
detaylıya girmedim pişamanım inş düzelir yarında bu gece böyle geçiçek benim kuruntu yapa yapa uyurum herhalde uyuyabilirsem

öglede cnm kalbinde sorun mu var acaba düşünmekten kendimi alamıyorum
BNde internetten bakindim biraz once 120 den 180 kadar normal yaziyo bir bebegin ki 200 kadar hızlıymış anneye igle yapmislar ilac vermişler normala dönmüş yani müdahale edilebilecek bsymis korkma insallah iyi sonuc alirsin birde anne o gun stres yaptiysada hizli cikiyormus belki biraz stresliysen ondan olabilir tabiki en iyi cvbi dr verecektir Allah dermansz dert vermesin Allah yavrunu sag salim kucagna almayi nasip etsin canm

amin cnm bende baktım aksine cok iyi bir gün geçirdim kafa olarak bedenen yorulmadımda ama bilmiyorum yarına allah büyük allah razı olsun hepinizden kızlar dualarınız için desteginiz için inş sag salim kavusuruz yavrularımıza

Amin insallah canm bnm sen simdi sakin ol yat uyu Allahi izniyle yarin guzel sonuclar alirsin hepdua edicem yarin haberdar et bizide simdi uyumaya calis

Amin insallah canm bnm sen simdi sakin ol yat uyu Allahi izniyle yarin guzel sonuclar alirsin hepdua edicem yarin haberdar et bizide simdi uyumaya calis
allah razı olsun cnm benim inşallah birşey cıkmaz sabah olmaz bana kızım ayakta onu sallarım uyutur uyurum

Bnde ilk baslardeki gibi iştehszlik mide bulantısı mide yanmasi herseyden tiksinmem basladi bugun doktorum normal dedi canm yani bnde ilk baslardeki gibiyim
İlk günlere döndük resmen ve son trimest iğrencmis cidden hiç sevmedim son aylari
doktor yarınki durumu da degerlendirelim ona göre kesin konusuruz dedi beynim durdu beynim
Canim acaba kendini cok mu yordun temizlik vs yaptın
Ayrıca bebekte bsy olsaydi çoktan belli olurdu bence hareketli bi bebek sorun olsa doktor çoktan söylerdi ki ayrintili haricinde de her gittiğinde kalp atışına bakmıştır doktor bizimki her gittiğimizde bakıyor bsy olsa o zaman fark ederdi
Sen içini ferah tut senin nabzın arttıkça oda stres olur hem 34. Haftadasın artık sıkıntısız olur her şey aklına kötü şey getirme

Sabit gittigim bir doktor yokki cnm + 29 kasımda gittiğimde de dedi kalp atımı hızlı acsın sanırım diye actm ozaman önemsememiştim.
+ bugün hiç ama hiç temizlik yapmadım hep yattım uyudum nasıl oldu bilmiyorum sabahı edemem simdi ben allahım inş kötü bişi yoktur varsa da kabulum inş telafisi olan birşeydir diyorum beynimi yedim

Şifa olsun canım, fırsatın oldukça iyi haberlerini bekliyoruz.

Ayyy gözlerim doldu resmen, abi olmaya şimdiden başladı :)

Sakin ol...yarin ola hayrola. Yoktur bir sorun Allah büyük

Canım Allah korusun aklına kötü şeyler getirme, yarın da iyi haberlerini al inşallah.

Çok geçmiş olsun sağlık ve sıhhatle gelsin inşallah minik.

Sabah ola hayrola canını sıkma iş olacağına varır stres yapma inşallah bir sorun yoktur.

Slm kızlar bende çıktım kontrolden ilk nst mize girdik herşey yolunda
Suyumuz iyi bebek baş geliş bir dahi kontrol 3 hafta sonra
45cm 2.345 gr olmuş
Doktor şeker varmı dedi ama şeker testim normaldi

Ay bu doktorlar da bi garip. Azcık kilo olsa hemen şeker. Yine de sen tatlı tüketimine dikkat et bence bidahaki kontrolde normale gelir

Allah yardımcınız olsun canım, senin stresin bebeği fazlasıyla etkiliyor. Çok zor ama rahatlamaya çalış biraz da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…