2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah yardımcın olsun cnm. Tez zamanda bebeğinle evinizde olursunuz inşallah

Pijamayı değiştirdim penye spor aldım klasik dantelli yerine aradaki farkında dogumdan sonra kullanmak icin evde kalın düğmeli bi pijama aldım
Göğüs iner diye alt beden aldım
Nena marka aldım hepsini
Ceyizinde de kullanıp memnun kaldım hiç bozulmadı hala giyiyorum 2 senedir

Sabah oğlumla oyuncak arı yapmıştık çok seviyor arıları diye , hastaneye gelirkende yanında getirmiş kuzum bnm kanadı düşmüş koltuğun altına şimdi gördüm ben bir ağla bir ağla onu görünce

Çok zordur eminim benimde bir kızım var herşeyde insanın eli kolu bağlanıyor.ama iyi olacaksınız kalpten inanıyorum dualarım sizinle.

Çok geçmiş olsun erken doğum riski var sanırım

Slm kızlar bende çıktım kontrolden ilk nst mize girdik herşey yolunda
Suyumuz iyi bebek baş geliş bir dahi kontrol 3 hafta sonra
45cm 2.345 gr olmuş
Doktor şeker varmı dedi ama şeker testim normaldi

Benimde bugun kontrolumde 30+6 yız kılosu 2 dedi şeker varmı dedi normaldi sonucum bir sıkıntı yoktur inşallah

Kızlar herkes buhranlarından bahşetmiş bende bu aralar her seye sinirlenip ağlar oldum ilk zamanlara döndüm
Bir de ilk zamanlar eşimden tiksinmiştim söyle ben ona sarılıp koklardım öperdim hiç o konuda tiksinmedim ama o öpünce sarılınca itesim gelirdi öptüğü yeri kırk kere yıkadığını yanağımı durmadan sildiğimi biliyorum
Şimdi yine öyle olmaya başladı bi yandan kıskanmaya başladım ark falan gitsin istemiyorum ki asla bir şey diyen bi insan değilim yıllardır bi yandan benle ilgilenmiyormuş gibi algılayıp ağlıyorum
Dokununca öpünce itesim geliyor tiksinti oluyor yine
Cok kalbi kırılıyordu çaktırmamaya çalışıyorum umarım tekrar anlamaz
Gittiğine cok sevinmistim tiksintinin ama yine başladı halbuki asla tiksinmem eşimden yıllardır
Ne dede ağırıma gidiyor dün gece yorganı çekme dedim of ya dedi böyle uyku sersemi sert ses tonuyla ona ağlayıp salonda yattım tabi bizimkinin dotunde pireler uçuşuyordu sabah fark etti
Ne olacak bu halim benim ya her seye ağlar sinirlenir oldum o an hem agladım hemde yastığı geçiresim geldi benim gibi olanınız var mi sinir harbi yaşayan böyle ufak seylere üzülüp ağlayan sinirlenen

kızlar cok kötüyüm nts de 180 lerde çıkıyo kalp atışı ve ufak sancım var doktor yarında görmek istedi 3 kez nts ye baglandım aynı 140 150 olan sıır 180 190 cıkıo aglıyorum dua edin kalbinde sorun olmasın 2300kg 34+4 cıktım

Canim sakin ol aklına kötü seyler getirme dualarımız seninle içini ferah tut kilosu gayet iyi bebisinin iyi olun ins

İnşallah hiçbir sorun çıkmaz. Sağlıkla kucağına alırsın

Geçmiş olsun canm bebegin kalp atışları mi hizli cikiyo bebek strese girdigi zmn boyle olur diye duymuştum insallah yarin iyi sonuc alirsin

Bnde ilk baslardeki gibi iştehszlik mide bulantısı mide yanmasi herseyden tiksinmem basladi bugun doktorum normal dedi canm yani bnde ilk baslardeki gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…