2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim kilo durumun nasil? Hareketler agirlasinca insanin siniri bozuluyor bende oyle surekli yatasim var. ki su ana kadar 10 kilo aldim. Aglama ve korku bende de var. herseyden korkuyorum ve en ufak seyde aglama krizine giriyorum.

Hayırısı olsun hakkında canım.dualarım seninle üzülme sıkma canını dışarda daha iyi olucak inş annesi sütüyle besleyip büyütürsn inşallah

Çıktım kızlar, bebeto başgelis olmuş

1900 gram 45 cm cıktı. Haftayla uyumlu çok sükür. Artık 2 haftada bir çağırdı.

Bu aralar katlanarak alıyorlar kiloları Ben 3kilo civarı doğsun istiyorum inşallah 4e yaklaşıp normal doğumu riske sokmaz.

Oy maşallah prensese ne güzel kız kilosu önden gidiyorsun baya galiba

Valla dr normal dedi. Ben fazla olsun istemiyorum, doğumda sıkıntı olur diye. Hem de kilo demek sağlık demek değil, ilerde de sorun yaşamasın kilodan dolayı. Benimki en baştan beri önden gidiyor ama

Kızlar doğumla ilgili sorularımı da doktora sordum. Olumlu cevaplar aldım şimdilik. Benim için normal müdahalesiz doğum önemli, ten tene temas kordonun geç kesilmesi vs. yapılıyor mu diye sordum. Tek sıkıntı sezeryan doğum olursa ameliyathaneye hastanenin anlaşmalı fotocusu alınıyormuş sadece. E benim eşimin arkadaşları doğum fotoğrafçısı. Ben onlara yaptırmak istiyorum. Normal olursa alıyorlarmış ama. İnşallah normal olur da gerek kalmaz başka birine

Gezdiğim ülkelerden sonra gerçekten burası bambaşka geldi bana da. Dediğin gibi medeniyet ayrı boyut, insanların nezaketi ayrı boyut. Bir de sebze meyvenin bu kadar güzel ve lezzetli olduğunu asla tahmin etmezdim. İyi ki amerika dan vazgeçmişiz dedim.

Bizim ülkede de evet çok naziği var ama çok ö.üzü de var be canım, hamilelik sürecinde bir yerlerde sıra beklerken filan daha iyi gördüm bunu.

Benim kayınvalide uzun süreli bakamaz zaten ama benden gözü korkmuş herkesin :) kucağımıza bile vermezsiniz siz onu diyor :) şu an çalışmadığım için bakıcı derdimiz yok ama çalışsam da büyüklerin bakması sıkıntı oluyor gerçekten. İnşallah iyi bir bakıcı bulursunuz.

Kizlar sizde de menopozlu gibi ates basmasi oluyor mu. Acaba kan sulandiricidan mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum asiri sicak basıyor bana bayilcam sicaktan :/

Kan sulandırıcıdan değil canım, hormoncuklar yapıyo onu, dün gece ben de bir buhranla uyandım. -5 derecede kapı baca açtık :)

Tatlım zamanında fark edildiği için hiç korkma, üstelik haftan da iyi. Ciğer geliştiriciden sonra kuvez süresi de çok kısalıyor. Hatta 35 te Doğum yapan arkadaşımın ki kuvezde bile girmedi.

ayyy sesli güldüm yaaaa ahahahah yazık adama ben sarılmadan uyumazdım şimdi en iyisi göt göte yatmak nefesi gelse yanıyorum yaa yok böyle birşey

Allah sizin ya koptum gülmekten. Ama olsun emin olun yanınızda olması çok büyük bir olay. Biz buraya geleli bir hafta oldu, eşim Türkiye de. İnanılmaz bir boşluk yaşıyorum.

İnşallah canım kalbim yerinden çıkacak sanki
Ben bile heyecanlandim su an seni dusunemiyorum. Riskli haftalari coktan atlattin hersey guzel olacak. Doktor kontrolundesin herseyden once. Besleniyor mu diye hep aklin kalacakti simdi bebisin disarda daha iyi olacak. Biran once saglikla birbirinize kavusun canim

G gokce41 canım dualarımız seninle sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah. Tabiki zor bi dönem ama hepsi geçecek saglıkla çıkacaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…