- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.241
Canim kilo durumun nasil? Hareketler agirlasinca insanin siniri bozuluyor bende oyle surekli yatasim var. ki su ana kadar 10 kilo aldim. Aglama ve korku bende de var. herseyden korkuyorum ve en ufak seyde aglama krizine giriyorum.Çok zorlanmaya başladım hüngür hüngür ağlıyorum şuan çocuk gibi. Vücudum bu ağırlığı kaldırmıyor sanki miğdem bulanıyor içim sıkıntılanıyor heryerim ağrıyo kfam kalkmıyo resmen. Çok kötü hissediyorum kendimi hormonlar bizi mahvetmeyr başladı artık
Hayırısı olsun hakkında canım.dualarım seninle üzülme sıkma canını dışarda daha iyi olucak inş annesi sütüyle besleyip büyütürsn inşallahGünaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
Ve sanırım sezaryene alıcak bu sıralar gelişimi sıkıntılı rahim beslemiyormuş , 4 de dopplere giricem ona göre ciğer geliştiricinin dozuna karar vericek
İçim çok dolu bilmiyorum ne zaman patlarım
Çıktım kızlar, bebeto başgelis olmuş
1900 gram 45 cm cıktı. Haftayla uyumlu çok sükür. Artık 2 haftada bir çağırdı.
Oy maşallah prensese ne güzel kız kilosu önden gidiyorsun baya galiba
Yok yok korkutmak değil olacaklara haxırlıklı olmak babındaGozumu korkutma kiz
Evet bu konularda cok hassaslar. Adamlarda ki medeniyet ve nezaket ayri bir boyutta.. ama bak amerikanlar kanadalilar kadar nazik degil. Kanadalilar ayri bir dunyadan sanki.
Ha bizim memeleketinde hakkini yemeyeyim simdi. Gecen hafta esimin sirket yemegi vardi alkollu. Meyhane gittigimiz yer bildigin. Canli muxik yapan adam baktii hamileyimm hiii napiyosun sen burda hemde onunde raki dedi. Dedim panik yok ben sek su iciyorumrahatladi adamcazzz. Tamam o zaman dedi. Sonra bana bi ilgi bi alaka. Hangi sarkiyi seversin falan filan adama izmir marsi dedim diye 4 kere izmir marşı caldi
kızlar ben bugün 30+1 im.Doktor bana coraspini yarıma düşüttürdü.korkuyorum birşey olurmu diye.clexan devam.
çok erken değilmi yarıma düşmem için.
Ben de kayınvalide derdinden muzdarip olanlardanım. Geçenlerde bize geldi birkaç gün kalmaya hem de yeni taşındık ev görmeye diye. Neyse akşam oturuyoruz ben bir ara dışarı çıktım 3-5 dakika. Geldiğimde muhabbet aynen şöyle ilerledi.
Kv: ben gelir bakarım bakıcıya vermeyin.
Eşim: yok anne ayarlarız, araştırıyoruz şimdiden.
Kv: zaten normalde olsa bir yerde kalamam oğlum biliyorsun. Ama mecbur olunca napcan gelir bakarım. Bakıcıya nasıl güveneceksiniz?
Ben: mecbur değilsiniz hiçbir şeye. Sonuçta bu çocuğa okula gidene kadar birinin bakması lazım. 4-4,5 sene falan yani o kadar zaman bakamazsınız.
Kv: zaten normalde isteseniz de kalamiyorum da ha yani mecbur olunca napalım.
Ben: gerek yok ayarlarız biz.
dedim ve konuyu kapattım. Ama cidden evini barkını kapatıp yıllarca bizde kalmayı düşünmüş ve kafasına yatmış. Ben evde sürekli kalmaya birini istemediğim için anneme bile gel kal bizde çocuğa bak diyemiyorum ki kv demesek bile niyetli. Bu arada annem annem 10 saatlik mesafede kv 2. Aynı şehirde değiliz. Ben de eşimle de konuştum sonra "bu işin sonu yok 4 sene bu çocuğa bakacak sonra bir daha olacak ona da bakayım dicek yani 8-10 sene annenle mı oturucaz" dedim. Eşim zaten istemiyor böyle diyince gözü korktu baya"yok gelmez zaten bakıcı ayarlarsak" dedi. Öyle konu kapandı. Doğumdan önce de annem gelecek. Bakalım neler olur o zaman da.
Kizlar sizde de menopozlu gibi ates basmasi oluyor mu. Acaba kan sulandiricidan mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum asiri sicak basıyor bana bayilcam sicaktan :/
Günaydın kızlar kontrolden geldik maalesef çok iyi haberlerim yok bugün ciğer geliştirici iğne olucam
Ve sanırım sezaryene alıcak bu sıralar gelişimi sıkıntılı rahim beslemiyormuş , 4 de dopplere giricem ona göre ciğer geliştiricinin dozuna karar vericek
İçim çok dolu bilmiyorum ne zaman patlarım
Herşey güzel olacakCuma günü alıcak galiba kontrol altında olman lazım dedi
Cnm sıkma cnnı riskli haftaları atlatdık şükürİnşallah canım şükür riskin neredeyse ortadan kalktığı haftalardayız artık Allah yardımcımız olsun
Dün giydim askılı geceliğimi yazık benim herifte ona hazırlandım sanmış işten geldi adam nasıl mutlu oldu sırnaşık sırnaşık hareketler yapıyor dedim git az öteyr çok sıcak. Sıcakladığın için mi giydin dedi evet dedim aman bi trip görmen lazım. Menepozlu gibiyim yanıyorum içim dışım yanıyorrrr
çok iyi anlıyorum canım seni gece terlemelerimde var eşim üzerimi kapatmış uyuduktan sonra gece 1 de uyandımki nefes alamıyorum boğulacaktım birde su gibiyim a'dan z'ye değiştirdim üzerimi geri yattım.kaşkolsuz eldivensiz dışarı çıkmazdım simdi mont bile değil ince çeket alıp çıkıyorum.İşyerindeki petekleri gizlice kapatıyorum ben kimse görmeden öyle rahat ediyorum az ama farkedince açıyorlarneyseki az kaldı buharlaşmadan biter umarım
ayyy sesli güldüm yaaaa ahahahah yazık adamaben sarılmadan uyumazdım şimdi en iyisi göt göte yatmak nefesi gelse yanıyorum yaa yok böyle birşey
Ne sarılması kız adam yatağın 4 te 1 inde yatıyor resmen ayaklarımla itekliyorum geçen gitmiş oturma odasında yatmış gece tuvalete kalktım uyandırdım gel yanıma burda yatma diye geldi 15 dk sonra aşkım ben yerime geri gideyim yayağın içinde dövişüyoruz resmen bari bi yerim kırılmasın dedidün gecede tam oturma odasına yatçaktı ki kapıyı kilitledim mecbur benimle yatmaya
Canim oynama cok oluyor. Doguma 4 kilo diye girip bebek 3500 lerde ciktihi oluyormus. Kiloya takilma karin ve bas cevresi olcumleri onemli.Ozmn iki olcumunde ortas rakamini hesaplicam ikisinin ortasinda yani dimi
Ay zaten normaldede asiri terlerim ben bi de lohusa ter basmasini dusunemiyorum. Dus almis gibi islak islak operim milleti :)Olmaz mı canım gece uyurken nefesim kesiliyor sıcaktan.ki lohusa dönemi bu ateş basması daha çok olucak emzirirken tebrikler üdtüne ter oyy oyyy
Cuma günü alıcak galiba kontrol altında olman lazım dedi
Ben bile heyecanlandim su an seni dusunemiyorum. Riskli haftalari coktan atlattin hersey guzel olacak. Doktor kontrolundesin herseyden once. Besleniyor mu diye hep aklin kalacakti simdi bebisin disarda daha iyi olacak. Biran once saglikla birbirinize kavusun canimİnşallah canım kalbim yerinden çıkacak sanki
Kan sulandırıcıdan değil canım, hormoncuklar yapıyo onu, dün gece ben de bir buhranla uyandım. -5 derecede kapı baca açtık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?