2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım inşallah bugün güzel haberler alırsın. Blki de o anlık bişeydi. Değilse bile bi çözümü vardır inşsllah. Dua edelim bol bol

Gece uyuyamayıp 4 de yatıp 7 de dikilen ben tabiki ise gidemedim o kafayla
Uykusuz bedenimle günaydın

Gecmis olsun canim sakin olmaya calis. Kalp problemi olsa simdiye farkedilirdi. Gecici bir durumdur insallah.

kızlar günaydın; Sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.hergün yürüyüş yapan varmı? ben sürekli oturarak çalıştığım için öğle aralarında 30 yada 45 dk yürüyorum dışarda dün birazda işlerim vardı öğle arasını uzattım 1,5 saat felan yürümüşüm geldim işe oturduğum yerden kalkamadım.Akşam eve gittim ağrı sancı felaket yemek bile yapamadım gece kaç kez uyandım bacak arası ağrısıyla,bugünde belim ağrıyor hala

Benim kilom normal cnm şeker testimde normal bebek 2 hafta falan önde çıkıyor dokyor şrkermi var bebek iri diye şüphelendi

Brnim günde 3 saat bile yürüdüğüm oluyor cnm hızlı tempodamı yürüdün belki ondandır

Dur bakalim sakin ol. Stress yaptikcada artar bebegin nabzi. Suan kac olmasi normal bilmiyorum ama ilk aylarda benimkinin kalbi 165 atiyordu hatta buradada yazmistik 140 ustu kiz bebege isaret ediyormuş diye. Doktorum bana bir risk var dememisti. Ayrıntılıda da kalbi gayet iyiydi.
Belkide seni sancin cikti diye tekrar kontrole cagirmistir yada sancidan oturu bebegin kalbi hizlanmistir.

Ben bu konuda çok şanslıyım sanırım çünkü oturarak çalışmıyorum. Gün içinde bir kaç yere gidiyorum dolaşıyorum. 7bin adım oluyor gün sonunda kesin. Ne ağırlaştım ne kilolandım. Sen alışık olmadığından birden fazla gelmiş

Benim kilom normal cnm şeker testimde normal bebek 2 hafta falan önde çıkıyor dokyor şrkermi var bebek iri diye şüphelendi

Benimki de hep önde. Kafa ve karın çevresi 32 haftada filan çıkıyor. Ama tabi o hftaya göre doğacak diye bişey yok. Belki yapısı iri olacaktır çocuğun

Aynen doktor sata göre doğum tarihi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…