2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay kahvaltıda yaptırmıyorlar doktorun gelsin ona göre ne olur ne olmaz diyorlar açlıktan midem sırtıma yapıştı

canım bende günlük 6000 adım atıyorum kesin zaten ama dün 8500 lerdeydi adım sayısı fazla geldi sanırsam

Evet durmadan nst bağlıyorlar WhatsApp dan doktora atıyorlar çok ilgililer ya sağolsunlar sıkılma gel yanımıza oturalım diye davet ediyorlar

Iyi iyi moral olur sanada yoksa hastane odasinda bekleyerek vakit gecmez. Iyice ustune ustune gelir hersey.

Ay herkeste bir aglama fyryasi var demek ki. Bende yok allahtan. Gerci aglayabilen bir insan degilim.belki ondandir.

canım bende günlük 6000 adım atıyorum kesin zaten ama dün 8500 lerdeydi adım sayısı fazla geldi sanırsam
Maşallah size ya tebrik ediyorum valla. adım atacak halim yok ev işlerini bile zor yapıyorum. Biraz ayakta kalsam hemen alt tarafta bi baskı çıkıverecekmiş hissi:)

sabah kızıma canım sıkıldı çok huysuz diye.
o saatten beri ağlıyorum.ağlaklara benide ekleyin.
Bu ara bende kızım ne yapsa gözüme batıyor sanki üstüme geliyor sonra hep kardeşimin yüzünden beni sevmiyorsun diye ağlıyor bende vicdan azabı çekiyorum hep bu hormonlar maffetti bizi

Iyi iyi moral olur sanada yoksa hastane odasinda bekleyerek vakit gecmez. Iyice ustune ustune gelir hersey.

Ay herkeste bir aglama fyryasi var demek ki. Bende yok allahtan. Gerci aglayabilen bir insan degilim.belki ondandir.
Hele bir doğur bebeğinin vıyak vıyak ağlama sesini duy bakım nasıl ağlıyorsun

Evet durmadan nst bağlıyorlar WhatsApp dan doktora atıyorlar çok ilgililer ya sağolsunlar sıkılma gel yanımıza oturalım diye davet ediyorlar
Hayırdır doğuma mı gireceksin. Ben dünden beri okuyamadım. Az önce baktım 10-15 sayfa olmuş. Arkadaş ödev göndermiş yapıver diye onunla uğraşıyorum bi son sayfaya bakayım moraller nasıl diye dedimdi. Çabııık özet geçin. Hayırdır en son suyum azalmış biraz 15:30 da randevum var dediğini biliyorum. Sabırsız sıpaya bak hele. Aynı günüz seninle. Ben de tetikte bekleyeyim

Maşallah size ya tebrik ediyorum valla. adım atacak halim yok ev işlerini bile zor yapıyorum. Biraz ayakta kalsam hemen alt tarafta bi baskı çıkıverecekmiş hissi:)
sırf normal olsun diye çabalarım ama umarım işe yarar benimde alt tarafa baskı çok oluyor bebeğin kafası sürekli aşağıda benim oda çok ağrı yapıyor ama mecburen yürüyorum yoksa hep oturuyorum iş yerinde

O 140 üstü teorisine inanıp bebişimin kız olcağını düşünüp kızım diye sevenlerdendim benim velet hep 150 165 arası kalp atışı

Şu iki haftayı da atlatayım ben dd yürümek istiyorum. Ama sanki şu an kendimi zorlasam hemen doğum başlayacakmış gibi hissediyorum baskıdan dolayı

Tmm bende pek ağlama ama o ilk ağlama sesi aklıma geldiğinde bile burnumun direği sizliyor işte ozaman anne oluyorsun cnm o duygu ne anne sevgisi ne baba ne eş sevgisi bambaşka birşey

Dogrudur. Henuz tecrübe etmedigimden sadece tahmin edebiliyorum. Yasayarak ogrenicez bundan sonra herseyi. Yeni bir hayat baslayacak neticede hepimiz icin :)

O 140 üstü teorisine inanıp bebişimin kız olcağını düşünüp kızım diye sevenlerdendim benim velet hep 150 165 arası kalp atışı
Benimdehep 165 civari. Ses kaydi var hatta ilk kalp atışında doktor vermişti. Esim dovme olarak yaptiracak o kalp ekosunu gogsune :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…