2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebek vurduğu yada hareket ettiği zaman direk idrar torbama baskı yapıyor heralde altıma yapıcak gibi oluyorum sizinde öyle oluyormu hiç

Kızlar tansiyonum 6 ya 4. Doktor çok kötü olursan gel serum takalım dedi Bugün annem gelip kıyafetleri yerleştirdi. Cuma günüde hastane çantasını hazırlıcaz nasipse. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum gözlerim kararıyor elim ayağım salınıyor..

Aslinda gitmisken serum taksaydi tedbiren, uyuyup dinlenince toparlarsın canım, fazla zorlama kendini.

Evet aynı şeyi görmüşüz...merakla bekliyorum bakalim istedigimiz urunlerde beklenilen indirim olacak mi.
E bebegin sayfasındna tıklarsan hangi ürünlerde hangi gün indirim var bakabilirsin. Gece 12de sipariş vermek mantıklı oluyor ertesi güne stok kalmıyor genelde.

Sagol cnm tşk ederim dinleniyorum arada sancı hissediyorum ama hafif hafif artmaz inş kalsın daha içerde :)

maviucurtma33 cnm cok sağol evet cok şükür ciddi bişi yokmuş dinlenerek geciricem artık haftaya tekrar gidicem bakalım ne olucak gebelik haftam ultrasonda büyük cıktı sasırdım biraz karın kafa bacak boyu kilosu.
Bakalım kızımda ki gibi ultrasona göre mi dogucak sata göre mi

Maşallah ne güzel gelişimi iyi demek ki kızın da mı önden gidiyordu canım

Sabırsız prenses yarın geliyor demek, her şey kolaylıkla olsun senin de bebeğin de güzel haberlerini alalım inşallah.

Bununla geçmiş olsun cnm kalbinde birşey yokmuş şükür istirahat ile de biraz daha ertelenirse doğum çok çok güzel olur POWERHACK . G gokce41 canım geçmiş olsun hastaneye yatman cidden iyi olmuş da bir doktor su bitene kadar sızıntı olurda nasıl anlamaz hayret birşey doğrusu ama sen güçlü ol oğlun için aveleci orensesin için inşallah iğnelerinde etkisiyle güzel bir doğum olur Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .

Ohhh kilo alamaya başlaması süper haber, her şey daha da iyi olacak Allah ın izniyle.

Bu tansiyonla çok bekleme canım bence, serumu taksınlar rahatla.

Kızlar bugün carters ın buradaki mağazasına gittim, Neye saldıracağımı şaşırdım. 3 lü takımlar burada 19-20 cad yani 60 tl, indirime girenler var onlar da 12-14 cad arasında 45 tl.

Gelelim bebek arabalarına bugün baktığım ve çoğu Türkiye de olmayan markaları beğenmedim. Çok iriler, bizim İstanbul da hiç bir yerden geçiremezsin onları :) araştırmalarım devam ediyor, yine yazacağım.

Tabikide cnm 3 kilo olsun bir 700 gram eksiğimiz var artık su zamanda ne kadar alırsam o kadar iyi olucak sancım arada ugruyoe zaten dinlendirin gecer magvital da alıcam

Tamam canım zaten randevu aldim gideyim bir bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…