2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Demek istanbuldayken hiç alışveriş yapmasan da olurmuş kim bilir daha neler vardır daha uygun fiyatta, burda vergiler binince tabi fiyatlar şişiyor

Evet cnm kızım sata göre 35+5 ultrasona göre 38+4 te geldi 50 cm boyunda 3250 gramdı ultrasona göre doğdu yani + agustos 25 demişlerdi kızım geldi 17 temmuzda :)

Bu benim hep düşündüğüm durum. Benimki de baştan beri önden gidiyor 5gün. Hatta her ultrasonda daha da önden gidiyor ama artık sat’ı değiştirmiyor dr. Mesela 30+1 deyken iki gün önce kafa ve karın çevresi 32ye uyumlu çıktı. Benimki de seninki gibi erken gelir mi acep yada sat’a göre gelirse dr bekletmeyip sezeryana alalım baskısı uygular mı bunu düşünüyorum

Günaydın herkese

Kızlar benim dr bana son kontrolde ne ilaçları sordu ne öyle kalsiyum magnezyum filan verdi. Vermesi şart değil miydi sadece kramp yaşayanlara mı veriyorlar magnezyum??

Benim kızım ultrasona göre dogdu dogdugunda ultrason ölçümleriyle aynıydı hatta hiçbir sorun olmadı bende sezeryan olucam acaba sata göre mi ayarlıyor ultrasona göre mi bilmiyorum sormadım 5 gün sonra gidince sorucam

Günaydın herkese

Kızlar benim dr bana son kontrolde ne ilaçları sordu ne öyle kalsiyum magnezyum filan verdi. Vermesi şart değil miydi sadece kramp yaşayanlara mı veriyorlar magnezyum??
son aylarda verılıyor ama ıyıyse kalsıyumun fazlası zarar dıye vermıorlar cnm

Herkese günaydın , iki gundur bebeğin hareketlerinde azalma hissediyorum , kendime yeri daraldı olur böyle desemde ikna olmuyorum. Birazdan doktora gideceğim. Hayırlısıyla doğum yapsak zamanında da takintilarimizdan kurtulsak gerçi o zamanlarda takılacak o kadar çok şey buluruz ki. Potansiyel takıntılı varlıklarız sanki

Günaydın herkese

Eger şikayetin yoksa kullanmana gerek yok diyedir canım.Bana da kalsiyum vermedi magnorm verdi kramp oldukca iç dedi ben geçen hafta full içtim sonuç bu hafta ishal oldum..yani dokundu bana ilaç 2 gündür içmiyorum gece yine kramp girdi napicam bilmiyorum.

Günaydın kızlar dün benim de kontrolü vardı 1500 gr çıktı kızım haftasıyla uyumlu dedi Dr.iki Dr da öyle diyor ama bana az gibi geliyor..Karın çevresi 1 hafta gerideymis takmamaya çalışsam da canım sıkıldı.

Günaydın herkese

Sart değil bir sıkıntın yoksa bende kullandım ama bıraktım şimdi.

kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı arkadaşlar ?
ben doktorun asıstanıyla gorustum bı teste negetıf cıktıgı için ıgneyı dogumdan sonra bana ve bebege yapacakmış 28. haftada o yüzden yapmamıs
sizlerde yaptıran oldu mu

hımm sen zaten yüksek kiloyla başlamışsın normal o kadar alman o zaman ben 68 kilo ile hamile kaldım en son dr orda tartıldım 2 hafta önce 86 idim 18 kilo almışım yani 2 haftada almışımdır dahada

Kızlar bebek vurduğu yada hareket ettiği zaman direk idrar torbama baskı yapıyor heralde altıma yapıcak gibi oluyorum sizinde öyle oluyormu hiç
vurmadanda bana baskı yapıyor kafası hep aşağıda prensesin heran doğacakmış gibi bir ağrıyla tuvalete gidiyorum.Hatta çok güler,yada hapşurursam kaçırıyorum babannem gibi oldum bu aralar çok beklemeden gelmese bile tuvalete gitmek lazım çok su içiyoruz zaten malum

Günaydın herkese

Evet cnm. Sadece kan ilacını verir normalde. Bazı doktorlar aynı şikayeti duyduğu için krampların oluyor mu diye sorup yazar

Hiç kafana takma daha almazsın bebek alır son aylarda diyorlar bebişler saglıklı olsunda kilolar gider :)

Sat cnm. Oğlumda benim 6 ve 12. Haftada bir hafta öndeydi. Doktor 11+5 te bu haftada yanılma payı olamaz erken yumurtlama döllenme olmuş demekki satını bir hafta öne alıyorum dedi. İlerleyen zamanlarda da önde çıktığı oluyordu ama önemsemedi normal iri bebek diyordu. 40+0 da doğdu.

Kizlar e bebekte indirimler baslamis. Yil sonuna kadar degisik urunlerde indirim yapiyorlar. Ben bugun tahteravalli diye bir markanin anne emzirme koltugunu aldim. Hafta sonu bursada bakmistim benzerleri 1400 lira civariydi 790 a düşmüş bugun. Yarinda mamas papas peg pregoda filan indirim var yuzde 22. Inceleyin bi.

Kuzum bu sallanan koltuk ıkaeda ucuzdu bı sıtesınden bak ıstersen 450 lıraydı galıba begenırsen bunu ıptal edersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…