- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.521
Günaydın kızlar dün benim de kontrolü vardı 1500 gr çıktı kızım haftasıyla uyumlu dedi Dr.iki Dr da öyle diyor ama bana az gibi geliyor..Karın çevresi 1 hafta gerideymis takmamaya çalışsam da canım sıkıldı.
Sat cnm. Oğlumda benim 6 ve 12. Haftada bir hafta öndeydi. Doktor 11+5 te bu haftada yanılma payı olamaz erken yumurtlama döllenme olmuş demekki satını bir hafta öne alıyorum dedi. İlerleyen zamanlarda da önde çıktığı oluyordu ama önemsemedi normal iri bebek diyordu. 40+0 da doğdu.
Kizlar e bebekte indirimler baslamis. Yil sonuna kadar degisik urunlerde indirim yapiyorlar. Ben bugun tahteravalli diye bir markanin anne emzirme koltugunu aldim. Hafta sonu bursada bakmistim benzerleri 1400 lira civariydi 790 a düşmüş bugun. Yarinda mamas papas peg pregoda filan indirim var yuzde 22. Inceleyin bi.
ben bebekten hızlı alıyorum sankiHiç kafana takma daha almazsın bebek alır son aylarda diyorlar bebişler saglıklı olsunda kilolar gider :)
Kuzum bu sallanan koltuk ıkaeda ucuzdu bı sıtesınden bak ıstersen 450 lıraydı galıba begenırsen bunu ıptal edersın
Hiç sıkılma. 1hafta bişey değil. Önemli olan fazla açılmaması. 2haftadan fazla olunca gelişim geriliği gibi kabul ediliyor diye biliyorum.
Yani en başta sat’ı öne aldı bir daha almadı, oğlun da öne alınmış halde 40 haftada doğdu. Doğru mu anlamışım canımbenimki de en başta 7-8 haftalıkken bile 5gün önde çıkıyordu 5 gün öne alındı. Sonra 16.haftada daha da önde çıktı ama bir daha değiştirmedi tabi ki.
Güle güle kullan canım, bol emzirmeli olur inşallah. Ben onu da mobilyacıdan aldım indirimle 650ye geldi. Tabi diğer mobilyasını da aldığımdan alış fiyatına veriyorum dedi. 790a normal ebebekte.
aynı durumdayım cnmKızlar bebek vurduğu yada hareket ettiği zaman direk idrar torbama baskı yapıyor heralde altıma yapıcak gibi oluyorum sizinde öyle oluyormu hiç
Olur öyle hiç takma beni düşün az daha alırsam 100 olacağımben bebekten hızlı alıyorum sankicumartesi kontrolüm var bakalım ne çıkacak
ne derse banada haber et olur mu belki bana da çaresi olur
hehehe yok takmıyorum ama hareketlerim kısıtlandı tek sıkıntı oOlur öyle hiç takma beni düşün az daha alırsam 100 olacağım
ama herkes almadın karnın çıktı sadece diyor fakat ben fark ediyorum totoş büyüdü aldı başını gitti
Allahımıza bin şükür canım çok merak ettim seni 1600 gr da bak ne güzel doğmuş.hemencecik geçer güzel defnecim 2 kiloyu.tam kaçıncı haftada doğdu?Kızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Hadi gözünaydın:) sağlıkla büyüsün. Hiç merak etme sağlıkla gelir cabucak yanına hemen alır kilo.Kızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
bende 1 paket 1 numara 1 pakette 2 numara aldım canım zaten hemen 2 numaraya geçiyor dedilermerhaba hanımlar,
ben 68 li prima premium yeni doğan 1 numara bebek bezi almıştım,
bir paket daha almak istiyorum ama 2 numaradan mı alsam karar veremedim.
siz nasıl yaptınız?
canımm gözün aydın çok şükür kurtuldunuz.Rabbim en kısa zamanda sağlıklıca kavustursun inşallah siziKızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Ömürlü olsun gözün aydın canım inşallah toparliycak cabucakKızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Kızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
bende 1 paket 1 numara 1 pakette 2 numara aldım canım zaten hemen 2 numaraya geçiyor dediler
Ayyyy hadi gözün aydın canım kurtuldun şkür. Çok sevindimKızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
ben prima premium care aldım resimdeki şekilde 246'lı olarak.Pampers'i hiç kullanan duymadım ben almadan önce sordum çevremde kullananlara ona göre aldım.Prima da zaten pampers'in farkı ne bilmiyorum amabende 1 no almayıp 2 numara alayım diyorum. bi de şu pampers yenibebek le, premium care olayını nasıl olacak ya, siz hangisinden aldınız?
Kızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?