- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.541
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah geçmiş olsunKızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Kızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Ona hafta sonu bursada ikeanin kendi magazasinda baktim. Benim boyum biraz uzun oldugu icin onda rahat edemedim. Cunku kollari cok altta kaldi.
Ben burada bir iki bebeciye sordum benim mobilyalari alirken 1000 lira civari fiyat verdiler. Ama ayni kol sorunu onlarda da oldu. Kol kismi bana alcak kaldi. Simdi bu kollara sunger aparat yaptiracagim ki kucagimda bebisle otururken kollarimi kesmesin kol kisimlari.
merhaba hanımlar,
ben 68 li prima premium yeni doğan 1 numara bebek bezi almıştım,
bir paket daha almak istiyorum ama 2 numaradan mı alsam karar veremedim.
siz nasıl yaptınız?
Kızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
bende 1 no almayıp 2 numara alayım diyorum. bi de şu pampers yenibebek le, premium care olayını nasıl olacak ya, siz hangisinden aldınız?
Ben kullandım. Sağlık açısından farkı yok. Sadece care biraz daha lüks. Mesela turnosol kağıdı koyulmuş sanırım çişini yaptığında üzerinde ince çizgisi var onun rengi değişiyor. Biraz daha ince. Yani biri honda biri wolkswogen diye düşünben prima premium care aldım resimdeki şekilde 246'lı olarak.Pampers'i hiç kullanan duymadım ben almadan önce sordum çevremde kullananlara ona göre aldım.Prima da zaten pampers'in farkı ne bilmiyorum ama
AA maşallah ne güzel iyi bir şey aslında kısa hamilelik geciriyorsun bebek gelişimini tamamlamış oluyor:)) normal doğum mu yaptın peki canımEvet cnm kızım sata göre 35+5 ultrasona göre 38+4 te geldi 50 cm boyunda 3250 gramdı ultrasona göre doğdu yani + agustos 25 demişlerdi kızım geldi 17 temmuzda :)
Sezeryan zorunda kaldım kordonu kısaydı kızımın inemedi hiç. Acımam olmadı 3 gün dogum sancısı cektm nasip sezeryan oldu.AA maşallah ne güzel iyi bir şey aslında kısa hamilelik geciriyorsun bebek gelişimini tamamlamış oluyor:)) normal doğum mu yaptın peki canım
Sünger çok iyi fikir, bende öyle selvi boy olmadığından gerek olmayacaktır
Ayy hayal ettim bi an kucağımızda bebeyle oturduğumuzuoyşş yerim
Ben 120’li 1numara 126’lı 2numara 2kutu vardı beraber onu aldım. İlk zaman sık değişir 1numara da kullanılır diye düşündüm. Sonra 2ye devam edicez büyük ihtimal. Ama herhangi bi alerjik reaksiyon olursa diye de stok yapmadım.
Tüylerim diken diken oldu kızRabbim sağlıklı hayırlı bereketli uzun ömürler versin Defne’ye yavruşumun adaşı güzel kızçe kısa zamanda toparlıcaktır. Bizimkilerin ablası olacak yalnız
Premium care daha pamukluymuş, aktif bebek daha ucuz ona göre öyle biliyorum.
Ben kullandım. Sağlık açısından farkı yok. Sadece care biraz daha lüks. Mesela turnosol kağıdı koyulmuş sanırım çişini yaptığında üzerinde ince çizgisi var onun rengi değişiyor. Biraz daha ince. Yani biri honda biri wolkswogen diye düşün
gökçe çok sevindim cidden ikinizinde iyi olmasına çok şükür çok geçmiş olsunKızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
inş canım emzirdikçe gidermiş benimde temennim kaldığım kilodan bile aşağısına inmek sömürsün istiorum benihehehe yok takmıyorum ama hareketlerim kısıtlandı tek sıkıntı obanada herkes çok almadın diyor ama ben farkındayım sağlık olsunda hepsi gider inşallah
canım premium aldım onda çizgi varmıs ve daha iyi diğerinden diyorlarbende 1 no almayıp 2 numara alayım diyorum. bi de şu pampers yenibebek le, premium care olayını nasıl olacak ya, siz hangisinden aldınız?
hayırlı olsun canım. Allah bir an önce sağlıkla evinize geçmenizi nasip etsinKızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Benim doktorum büyük kullanmamı söyledi. Daha doğrusu ben büyük kullandım deyince aferin dedi. Arkadaşın çocuğunda kalça çıkıklığı gibi problem olmuştu onun doktoru 2 bez taktırmış. Sanırım büyük bebek için daha ergonomik. Bende küçükte çok sızDırma yaşadım. Büyükte rahat ettim. Büyük derken öyle çuval gibi değil tabi. Oğlum 3630 gr dı. İlk paket bittiğinde 4-4.5 araymıştır. 3-6 kullandım mesela.ben 68 li 1 no almıştım. şimdi 1 paket daha alacağım ama 1mi 2mi alsam diye kararsız kaldım. internette baktım 1 ile 2 arasında fazla fark yokmuş ama 2 noya hemen geçersem az biraz büyük olunca sızdırma yapıyormuş. bende stok yapmadım, ama bir pk daha alayım diorum
Banada geçer doğumdan sonra dedi ama umidim yok o gün kan verirken kanım akmadı uyuşukluktan kadın sıkıp bırakmak zorunda kaldı sureklı kolumuBileklik yazdı doğumdan sonra geçer dedi . Statik el blekligi splinti
Çok mutlu oldumm Allah ikinizede saglik versinnKızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Gözümüz aydın hoşgeldin defne kuş.Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut inşallah herşey en kısa surede duzene girecek.Kızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Ben oldum canım pozitif çıkarsa zaten yapmıyorlar Allah korusun o sorunlu bi durum.Normal uygulama 28. haftada ve doğumda yapıyorlar.Ama ben 13.haftada lekelenme oldu diye o zaman da oldu.28de de oldu bi de doğumda vurulacak.kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı arkadaşlar ?
ben doktorun asıstanıyla gorustum bı teste negetıf cıktıgı için ıgneyı dogumdan sonra bana ve bebege yapacakmış 28. haftada o yüzden yapmamıs
sizlerde yaptıran oldu mu
Plt benim babamda 70 lerde yillardir. Normalde 150 civari olmasi lazim. Bana surekli.kontrol altinda. Herhangi bir kazada kanama riski var.o yuzden babama basini falan iyi koru diyor doktor. Babaminkinin sebebi bulunamadi hala.Kızlar kontrolden geldim bende moralim bozuk şeker meker derken şimdi de başka birşeyle karşı karşıyayım.Bebiş 2kg olmuş maşallah suratı çok sevimli görünüyordu keyfi yerinde dedi doktor.
Ama kan sonuçlarımda PLT diye bir değerim referansın altında doktor yenileyelim kan tahilini dedi.Trombosit düşüklüğü imiş preeklampsiden şüphelendi ama idrarda protein yok tansiyonumda normal.Korkuyorum duydunuz mu hiç böyle bişe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?