- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.261
39 a kadar dönebilir diyor doktorlar burda bazı arkadaşlar da bekliyor bebislerin dönmesini inşallah döner sizinki deTeşekkür ederim . Bu arada size bir şey sormak istiyorum 34.haftadayim ve bebek hala makat geliş bir sıkıntı yaratır mı acaba dönmesi gerekmiyor muydu bebegin ?
Merhaba canım benimde sün kontrolüm vardı bende 32+3 'üm aynıymışız :) bebekte 32+0 mış ultrasona göre yani 3güncük geri ama benim doktorum en baştan beri boy kilo bilgisi vermiyor gerçekçi bulmuyor ortalama rakamları o yüzden boşuna fazlaydı azdı gibi streslere girmemeni öneririm . Ayrıca ne güzel 7kilo almışsın ben 16. Kilodayım tam. Nerdeyse iki karın kadar kilo almışımGünaydın kızlar. Dün kontrolümüz vardı ve 32+3'tük. Beyefendi 2133 gr 44 cm olmuş. Aldı beni bir endişe. Ters de döndü, şu an normal için bir engel yok endişelensem de. Doğuma kadar inşallah çok hızlı kilo almaya devam etmez. Sırf o yüzden sezaryen olmak zorunda kalırsam sana dünyayı dar ederim demeye başladım. Dünden beri patates olarak seviyoruz bu yüzden kendisinihayır anlamadığım ben de çok kilo almadım, 7 buçuk kilo aldım baştan beri. Bu çocuk neyimi sömürdü de böyle oluyo bilemedim artık 2 haftada bire düştü muayeneler ve 34'ten itibaren her geldiğinde muayeneye ek olarak nst'ye de gireceksin dedi. 36'dan itibaren de haftada bire düşecek muayene. Bir de doktor normal doğum sırasında hastanede uygulanacak bi jelden bahsetti, doğum çantana koy mutlaka, ebe uygulayacak dedi. Güya yırtılma vb şeylere karşı etkiliymiş. Araştırmadım ben de henüz ama alırım sanırım. Normal düşünen arkadaşlar sizler de bakarsınız belki diye yazıyorum jelin adını: Natalis Doğum Jeli
Ayy maşallah tosuncukGünaydın kızlar. Dün kontrolümüz vardı ve 32+3'tük. Beyefendi 2133 gr 44 cm olmuş. Aldı beni bir endişe. Ters de döndü, şu an normal için bir engel yok endişelensem de. Doğuma kadar inşallah çok hızlı kilo almaya devam etmez. Sırf o yüzden sezaryen olmak zorunda kalırsam sana dünyayı dar ederim demeye başladım. Dünden beri patates olarak seviyoruz bu yüzden kendisinihayır anlamadığım ben de çok kilo almadım, 7 buçuk kilo aldım baştan beri. Bu çocuk neyimi sömürdü de böyle oluyo bilemedim artık 2 haftada bire düştü muayeneler ve 34'ten itibaren her geldiğinde muayeneye ek olarak nst'ye de gireceksin dedi. 36'dan itibaren de haftada bire düşecek muayene. Bir de doktor normal doğum sırasında hastanede uygulanacak bi jelden bahsetti, doğum çantana koy mutlaka, ebe uygulayacak dedi. Güya yırtılma vb şeylere karşı etkiliymiş. Araştırmadım ben de henüz ama alırım sanırım. Normal düşünen arkadaşlar sizler de bakarsınız belki diye yazıyorum jelin adını: Natalis Doğum Jeli
Kilo bilgisi vermeyen dr da ilk defa duydumMerhaba canım benimde sün kontrolüm vardı bende 32+3 'üm aynıymışız :) bebekte 32+0 mış ultrasona göre yani 3güncük geri ama benim doktorum en baştan beri boy kilo bilgisi vermiyor gerçekçi bulmuyor ortalama rakamları o yüzden boşuna fazlaydı azdı gibi streslere girmemeni öneririm . Ayrıca ne güzel 7kilo almışsın ben 16. Kilodayım tam. Nerdeyse iki karın kadar kilo almışımbaksak benim yavrucak küçüktür bile ama napalım yapacak bir şey yok . çatı muayenesi ne zaman olacakmışsın? Bana 36da dedi doktor sanki geçmiş gibi geldi 34de gideceğiz bir diğerinde muayene daha bir ay var
Günaydın kızlar. Dün kontrolümüz vardı ve 32+3'tük. Beyefendi 2133 gr 44 cm olmuş. Aldı beni bir endişe. Ters de döndü, şu an normal için bir engel yok endişelensem de. Doğuma kadar inşallah çok hızlı kilo almaya devam etmez. Sırf o yüzden sezaryen olmak zorunda kalırsam sana dünyayı dar ederim demeye başladım. Dünden beri patates olarak seviyoruz bu yüzden kendisinihayır anlamadığım ben de çok kilo almadım, 7 buçuk kilo aldım baştan beri. Bu çocuk neyimi sömürdü de böyle oluyo bilemedim artık 2 haftada bire düştü muayeneler ve 34'ten itibaren her geldiğinde muayeneye ek olarak nst'ye de gireceksin dedi. 36'dan itibaren de haftada bire düşecek muayene. Bir de doktor normal doğum sırasında hastanede uygulanacak bi jelden bahsetti, doğum çantana koy mutlaka, ebe uygulayacak dedi. Güya yırtılma vb şeylere karşı etkiliymiş. Araştırmadım ben de henüz ama alırım sanırım. Normal düşünen arkadaşlar sizler de bakarsınız belki diye yazıyorum jelin adını: Natalis Doğum Jeli
Merhaba canım benimde sün kontrolüm vardı bende 32+3 'üm aynıymışız :) bebekte 32+0 mış ultrasona göre yani 3güncük geri ama benim doktorum en baştan beri boy kilo bilgisi vermiyor gerçekçi bulmuyor ortalama rakamları o yüzden boşuna fazlaydı azdı gibi streslere girmemeni öneririm . Ayrıca ne güzel 7kilo almışsın ben 16. Kilodayım tam. Nerdeyse iki karın kadar kilo almışımbaksak benim yavrucak küçüktür bile ama napalım yapacak bir şey yok . çatı muayenesi ne zaman olacakmışsın? Bana 36da dedi doktor sanki geçmiş gibi geldi 34de gideceğiz bir diğerinde muayene daha bir ay var
Bence yine de yaklaşık bi değer söylese daha iyi sanki bebek boyutuna dair. Tabii ki yanılma payı olabilir ama insan merak ediyor. Hepimizin derdi ayrı, bi kısmımız niye zayıf bi kısmımız niye tombik diyoruz. Bize bir şey yaramazMerhaba canım benimde sün kontrolüm vardı bende 32+3 'üm aynıymışız :) bebekte 32+0 mış ultrasona göre yani 3güncük geri ama benim doktorum en baştan beri boy kilo bilgisi vermiyor gerçekçi bulmuyor ortalama rakamları o yüzden boşuna fazlaydı azdı gibi streslere girmemeni öneririm . Ayrıca ne güzel 7kilo almışsın ben 16. Kilodayım tam. Nerdeyse iki karın kadar kilo almışımbaksak benim yavrucak küçüktür bile ama napalım yapacak bir şey yok . çatı muayenesi ne zaman olacakmışsın? Bana 36da dedi doktor sanki geçmiş gibi geldi 34de gideceğiz bir diğerinde muayene daha bir ay var
Valla artik isik tutalim isigi gorsun donsun diye alttan alttan :) birde karninin alt kismina dogru muzik dinlet diyenler var ses gelsin diye. Dun esim.okumus onu aksam yatiyoruz acti telefondan kirmizi balik koydu karnima. Dedim klasik muzik filan acaydin bari. Diyor ki cocuk ne anlasin mozarttan sevecegi seyi koydumSizlerle tarihlerimiz aynı. Bende cumartesi 32+0 da gitmiştim 1900 kilosu. Bende çok gerçekçi bulmuyorum kilo olayını kafaya takmamak lazım. Bende 2 haftada bir gideceğim artık 34 ve 36da sonra haftada bir olacak. Benim doktorum çatı muaynesi yapmıyorum dedi ki 10 doğumundan 9'u normal doğum yaptırıyor kendisi. Benim tek sorun şuan makat duruşda oğlum dönmesini bekleyeceğim umarım döner de normal doğum yapabilirim.nemesis senin de tersti bebek değil mi? Efsun da dönecek Uzay'ım da dönecek inşallah
Hepsi döner kızlar merak etmeyin, daha o kadar daralmadı yerleri, vakit de var daha. 29'da gittiğimizde dönmüştü bizimki, hala baş aşağı neyse ki. Ben de geri dönmesinden korkuyorum. sen de normal doğum istiyorsun başından beri benim gibi. Benim doktorum da Ümit Korucuoğlu, o da hep normal yanlısı. Zaten o yüzden seçtim. Acil bi durumda zaten mecburen sezaryen, ona da yapacak bir şey yok.Sizlerle tarihlerimiz aynı. Bende cumartesi 32+0 da gitmiştim 1900 kilosu. Bende çok gerçekçi bulmuyorum kilo olayını kafaya takmamak lazım. Bende 2 haftada bir gideceğim artık 34 ve 36da sonra haftada bir olacak. Benim doktorum çatı muaynesi yapmıyorum dedi ki 10 doğumundan 9'u normal doğum yaptırıyor kendisi. Benim tek sorun şuan makat duruşda oğlum dönmesini bekleyeceğim umarım döner de normal doğum yapabilirim.nemesis senin de tersti bebek değil mi? Efsun da dönecek Uzay'ım da dönecek inşallah
Seninle günlerimiz ne kadar yakınSizlerle tarihlerimiz aynı. Bende cumartesi 32+0 da gitmiştim 1900 kilosu. Bende çok gerçekçi bulmuyorum kilo olayını kafaya takmamak lazım. Bende 2 haftada bir gideceğim artık 34 ve 36da sonra haftada bir olacak. Benim doktorum çatı muaynesi yapmıyorum dedi ki 10 doğumundan 9'u normal doğum yaptırıyor kendisi. Benim tek sorun şuan makat duruşda oğlum dönmesini bekleyeceğim umarım döner de normal doğum yapabilirim.nemesis senin de tersti bebek değil mi? Efsun da dönecek Uzay'ım da dönecek inşallah
Hepsi döner kızlar merak etmeyin, daha o kadar daralmadı yerleri, vakit de var daha. 29'da gittiğimizde dönmüştü bizimki, hala baş aşağı neyse ki. Ben de geri dönmesinden korkuyorum. sen de normal doğum istiyorsun başından beri benim gibi. Benim doktorum da Ümit Korucuoğlu, o da hep normal yanlısı. Zaten o yüzden seçtim. Acil bi durumda zaten mecburen sezaryen, ona da yapacak bir şey yok.
Ahaha bunların çoğu kova burcu olacak ya marjinallikleri ondanBemimki 20 haftadan 30 haftaya kadsr hep dogum kanalindaydi surekli ilac kullandim erken dogum riskine karsi. 30da ters dondu haspam. 3 haftadır ters :))
Kizim bana cekmis belli marjinal takiliyor
Söylediğin yöntemleri bende uygulayacağım vallahi bu inatçı kova burçlarının ne yapacağı belli olmazValla artik isik tutalim isigi gorsun donsun diye alttan alttan :) birde karninin alt kismina dogru muzik dinlet diyenler var ses gelsin diye. Dun esim.okumus onu aksam yatiyoruz acti telefondan kirmizi balik koydu karnima. Dedim klasik muzik filan acaydin bari. Diyor ki cocuk ne anlasin mozarttan sevecegi seyi koydumbenim doktor 39 a kadar bekleriz yolu var diyor. 36 ya kadar donemsi buyuk olasilikmis. Sikma canini dedi. Bakacagiz artik :)
Cati muayenesi bende de 36 da yapilacak :)
Ama doktorum musaittir yapin tahminimce demisti zamaninda konustugumuzda
Aynısı benimde aklıma gelmişti çok yakın tarihlerimiz normal doğum olursa bir de Nesrin Hanım bir sana bir bana koşar artıkSeninle günlerimiz ne kadar yakınartık beraber doğururuz hastanede
İnşallah :)39 a kadar dönebilir diyor doktorlar burda bazı arkadaşlar da bekliyor bebislerin dönmesini inşallah döner sizinki de
Yine normal bir doğum yaptırmış güle oynaya. Gerçekten enerjisi çok yüksek biz 4 hasta beraber normal doğum yaptık o gün bide cumartesiydi hastalarıda yoğundu nasıl yapti yetişti ve o kadar güler yüzlü davrandı maşallah. Darısı bizimkilere artıkAynısı benimde aklıma gelmişti çok yakın tarihlerimiz normal doğum olursa bir de Nesrin Hanım bir sana bir bana koşar artık
Evet hatırladım şimdi. Normal yanlısı doktor bulduk ikimizde allahtan güvenmek çok önemli bu konuda. Acil durum olup sezeryan olursak yapacak birşey yok zaten ama ben ameliyattan çok korkuyorumHepsi döner kızlar merak etmeyin, daha o kadar daralmadı yerleri, vakit de var daha. 29'da gittiğimizde dönmüştü bizimki, hala baş aşağı neyse ki. Ben de geri dönmesinden korkuyorum. sen de normal doğum istiyorsun başından beri benim gibi. Benim doktorum da Ümit Korucuoğlu, o da hep normal yanlısı. Zaten o yüzden seçtim. Acil bi durumda zaten mecburen sezaryen, ona da yapacak bir şey yok.
Al benden de o kadarEvet hatırladım şimdi. Normal yanlısı doktor bulduk ikimizde allahtan güvenmek çok önemli bu konuda. Acil durum olup sezeryan olursak yapacak birşey yok zaten ama ben ameliyattan çok korkuyorum
Ahaha bunların çoğu kova burcu olacak ya marjinallikleri ondan
Söylediğin yöntemleri bende uygulayacağım vallahi bu inatçı kova burçlarının ne yapacağı belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?