2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar Sizce sallanan beşik mi sallanmayan beşik mi almalı ?
Ben sallanmayan aldım alıştırmamak dahan sonrasında rahat etmek niyetiyle ablamın yiğenime alıştırması ve sonrasında çok sıkıntı yaşaması gibi bir tecrübe sonucunda bukararı aldım ama kişisel bir tercih sanırım

Kızlar Sizce sallanan beşik mi sallanmayan beşik mi almalı ?
Bence sallanmayan beşik. Ilk 3 ay kucakta pışpışlanir ve alışkanlık sonrasında olusuyor. Oğlum kolikti sürekli ağlardı sallasam sakinlesırdı belki ama hiç sallamadım. Gerektikçe kucakta tuttum. Tercih meselesi gerćekten.

Teşekkürler cevaplar için . Bende sallanmayan düşünüyor gibiyim de bi danisayim dedim. Kısmetse haftasonu alayım artık beşik işi hallolsun en azından diyorum .

İyi akşamlar hanımlar. ..gobegimin tam ustu göğüs kafesimin ortasi çok ama cok ağrıyor kızlar sizde de oluyor mu.baskıdan oluyordu heralde dimi

İyi akşamlar hanımlar. ..gobegimin tam ustu göğüs kafesimin ortasi çok ama cok ağrıyor kızlar sizde de oluyor mu.baskıdan oluyordu heralde dimi
Oluyor canım büyük ihtimal ayaklarını dayiyormus oraya o yüzden yani. O anlarda pozisyon değiştirmeye çalış .

Hamilelik boyunca dünya ahiret bacı kardeş modu yaşadık, şimdi istesem de 7000 km uzakta be tatlım :)

Homely_angel bu saat farkı hiç yaramadı.. özletiyorsun kendini

Haklısın canım sizler uyurken ben okuyorum, ben uyurken siz buralarda oluyorsunuz. Bir de bu ara son eksikleri halledeyim istiyorum ama markalar başka başka olunca zor oluyor tabi.
Perşembe günü de doktorumla tanışacağız bakalım, merakla bekliyorum. Hepinizi takipteyim, konulardan hiç kopmuyorum :)

Kızlar bu hafta burada boxing week denilen İndirim haftası. Hemen bebek arabaları araştırmamı hızlandırdım. Türkiye de olmayan değişik arabalar var ama gerçekten çok iriler. Bir de çoğu sonradan ikinci bebek için ilave puset takılabilir özellikte, gerçekten de insanlar peşpeşe bebek yapmış. Ben o kadar büyük bir arabayla İstanbul'da sorun yaşayacağım için seçenekleri daraltıyorum tabi. Burada en uygun araba fiyat-performans olarak bugaboo bee5, çok önerilen bir arabaydı çevremden. Pratik ve konforlu oluşu açısından. Burada da Türkiye ye göre 1000 tl daha ucuz. Diğer arabalardan birini buradan almayı düşünmüyorum açıkçası.

Puset konusunda da amerikan standartlarına uygun ürünler olduğundan biraz daha farklılar. Aslında cybex istiyordum ama burada satılmıyor. Ya pegprego ya maxicosi ya da uppababy alabilirim buradan. Üçünü de çok bilmşyorum, var mı fikri olan? Çünkü puset olmadan hastane bebeği teslim etmiyor burada

Gelelim carters olayına, Türkiye'de neden o kadar pahalıymış aklım almıyor. Bugün 20 tl ye üçlü takımlarından aldım. Burada yaşayan birine sorduğumda çok ucuzdur, biz hediye götüreceksek almayız bunu dİyor :)

Ya ne güzelmiş puset olmadan bebeği vermemeleri guvenlik anlayışına bak.bizde hala ön koltukta çocukla oturanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…