- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.281
GünaydıııınnLohusa da geldii
Defnecanimiz nasil kiz :)GünaydıııınnLohusa da geldii
Evet çok sinir bozucu ortalama bir değerde olsa söylemeli bencede ama napiyim sistemi buymuş bende öğrendim artık sormuyorumAyy maşallah tosuncukbu jeli ilk defa duydum hemen araştırıyorum teşekkürler
Kilo bilgisi vermeyen dr da ilk defa duydumbizde illa o kiloda olacak demiyoruz canım ama tahmini gelişimine bakıyoruz ona göre enteresann ayrıca kilo diyince halinize şükredin 22 kilo aldım ben bebek 2350 Çatı muanesi için bana 37.hafta dedi dr.hem çalışamaz raporu alıcam hemde bebeğin kilosu ve çatı durumuma göre doğum şekline karar vericez
Bende hamile yogasından ev egzersizlerine hurmalardan ışıklara sohbetlere :) perineyede başlıcam artık normal olmasına odaklandım ya aksi ihtimal çok korkutuyo umarım hepimiz gönlümüZe göre doğurup büyütürüzBence yine de yaklaşık bi değer söylese daha iyi sanki bebek boyutuna dair. Tabii ki yanılma payı olabilir ama insan merak ediyor. Hepimizin derdi ayrı, bi kısmımız niye zayıf bi kısmımız niye tombik diyoruz. Bize bir şey yaramazÇok kilo almadım kuzum dikkat ediyorum genelde ama bundan sonra nolur bilemem. İşte normale odaklandığım için... Beyefendi planları alt üst eymez umarım. Çatı muayenesi 38'de olcak. O zamandan önce gelirse bebek kendi isteğiyle zaten hastanede yapılcak muayene dedi. Geç değil seninki merak etme yani. Hatta 38 de geç değil. Bazı gerekçeleri var sanırım daha erken yapmamak için
GünaydıııınnLohusa da geldii
Bende araştırdım 37 de normal olur derse Dr.a sorup alıcam eczaneden inşallahEvet çok sinir bozucu ortalama bir değerde olsa söylemeli bencede ama napiyim sistemi buymuş bende öğrendim artık sormuyorumÇatı muayenesi geriyo beni biraz o kremide araştıeıp hemen önereceğim doktora normal olması için her şeyi yapacağızz sonuçta
Günaydınnn. Nasıl gidiyor? Defne nasil?
İyi canım 1500 gr olmuş aynı durumu :)Defnecanimiz nasil kiz :)
Günaydın günaydın
Ya şaka maka doğurdun kız, bugün mü yarın mı derkenDefnekuş nasıl
iyi iyi yakında gelir kucağına. =) az kalmışİyi canım 1500 gr olmuş aynı durumu :)
Siz bi de iki kova kadını olacaksınız eşine allah kolaylık versin gerçektenAynen. Bende kovayim. Allah esime sabir versin evdeniki kovayla
Yap yap her yol.mubah artik
bakarım bende o jele doktora da sorayım ne diyecek. Çatlak kremine verdim o kadar para buna da veririm ne için kazanıyoruz parayı önemli olan biziz ve bebeğimizAl benden de o kadarhiç gerek kalmaz dilerim. Sen de o jele bi bak istersen, ben baktım netten biraz pahalı gibi 150 tl civarı sanırım ama neye vermedik o kadar para. Kolaylaştıracaksa hiç önemli değil. Her eczanede var mıdır bilmem ama...
Şubat annelerinin çoğu kova mı yoksa:)) ben de kova burcuyum ama benim oğluş bekler mi kova burcu olmayı ondan emin değilim:)Siz bi de iki kova kadını olacaksınız eşine allah kolaylık versin gerçekten
bende kova burcuyum ama kova burcunun erkeği nasıl olur hiç fikrim yok yaşayıp görcez artık
ya aynı sey bende de var iş yerınde lkim görse karnın aşağıya düşmüş bebeğin erken gelir gelişe hazırlanmış ay yeter dedim geçen bagırdım birine bunaldım yanı doktor hıc erken dogum riski olduğunu söylemediKızlar selam herkese
Dün akşam hamile yoga-pilatesi hocam sen kaç haftalıksın karnın aşağıya inmiş dedibu gün de işte bir arkadaş dedi aynısını, kendisi de normal doğum yapmış. Benim velet en son tersti geçen hafta ama belki de dönmüştür. Daha 32.haftadayım ben yaw. Erken gelmez değil mi bu bebe, hazır değiliz daha
Haklısın canım sizler uyurken ben okuyorum, ben uyurken siz buralarda oluyorsunuz. Bir de bu ara son eksikleri halledeyim istiyorum ama markalar başka başka olunca zor oluyor tabi.
Perşembe günü de doktorumla tanışacağız bakalım, merakla bekliyorum. Hepinizi takipteyim, konulardan hiç kopmuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?