2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Dediğin gibi yaptı yukarı doğru ittirdi, yokladı falan. O an çok canım yandı diyemem ama ayağa kalkıp yürüyünce 3-5 dakika ağrı yaptı. Kendi doktorum da değildi çekindim zaten o pozisyon pek hoş pozisyon sayılmaz

Cnm cocuk kanala girdiğinde açıklık oluyor nette öyle diyordu ben araştırma yaparken.
Basi iyice asagida oluyordu ay bendede mide yanma ağrı ve bulanti var :/ zor ya
Evet canm zaten basini tam vajina ustunde hissediyorum birde cati muayenesi yaparken basi assagida tam burda bsyler soylediler o bulantilar mide yanmalar bni cok zorluyo ya

evde durulmuyo agri baslayinca pisman oluyosun yaptıgın ise kitap omu dizi izle otur valla ben de evden sıkildim calissam sen gibi olurdum heralde sezeryan gunum belli olduya ondan gecmiyo heralde zaman artik bana

Gözün aydın canım maşallah bebeğine doktorun bir tahmin yapmadı mi şu kiloda doğar filan diye. Seninle aramızda 1 gün var bakalım benim de yarın kontrol kaç kg olmuş ne kadar büyümüş merak ediyorum ama benim ki iri bebek değil normal gidiyor

kızçeler,korkunç ayak ağrıları ve istahszlık sorunum var.mide yanmalarımda basladı.önerisi olan var mı

Evet canm zaten basini tam vajina ustunde hissediyorum birde cati muayenesi yaparken basi assagida tam burda bsyler soylediler o bulantilar mide yanmalar bni cok zorluyo ya
Bende tam vajina üstünde hissediyorum oynatırken ve doktor gecen ultrasonla bakarken nerdeyse seyime kadar indirdi aleti tüylü kısımlarıma ama hic altan bakalım demedi zaten ilgisi hoşuma gitmedi baska diktora gorunucem doguma kadar doktor doktor gezicem sanirim bendede bu ara bulanti cok oluyor

Gözün aydın canım ne güzel gmhersey yolundaymis :))

Bnm doktorumda hmn hmn tam oraya tüylü kismindan bakiyo bebegin kafasina demk baya aşağıda bebek daha bulamadinmi canm doktor

Bnm doktorumda hmn hmn tam oraya tüylü kismindan bakiyo bebegin kafasina demk baya aşağıda bebek daha bulamadinmi canm doktor
Sanırım buldum cnm ona gidicem temelli bir kontrole ona gitmiştim baya neseli bir doktor yine ona gidicem sanirim ona yaparım doğumu.
Belirtilerimiz hep aynıydı yine devam ediyor ayni belirtiler ultrasonla anlamıyorlar sanieim aşağıda olduğunu çatıya bakarak anlasiliyorsa hic catima bakilmadi benim bu gebeligimde kizimda bakilmisti

Gözün aydın, bak çok ama boş konuşanlara boşuna canını sıktın :)

İnsallah memnun kalirsin canm evet basindan beri belirtilerimiz ayniydi simdide ayni bnmde anlamadigim ultrasondan nasil anlamazlar ya iki uc parmak atıp kafayi nerde oldugunu söylediler ozmn cikmaya müsait bi yerde ultrasonda gorunuyordur nerde oldugu
hayırdır insallah agrilarim artiyo bacaklarim kopuyo gibi adet sancisi basladi simdi

Anladım cnm. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun. Sağlıkla kucağına aldığın haberlerini duyarız inşallah

Ay kiyamam sana ben allahim yardimcin olsun birtanem benim nst te de sancin cikar demekki açıklık artiyor dogum yapicaksin sanirim ins tek bir avazda sag salim kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…