- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.421
Kızımda çatı muayenesi olmadan doğuma gittim. O yüzden emin değilim ama aynı şey olduğunu düşünüyorum. Korkulacak bişey değil yani
Çok şükür canım çok sevindim zamanla daha da iyi oluyorlar allah yardımcınız olsun
Canım doktor parmağını sokuyor
2 parmak giriyor 2 cm 3 parmak giriyorsa 3 cm açık oluyor ama sanırım öyle düz sokmuyor parmağı biraz olsun yokluyor galiba üste dogru arkadasım öyle dedi
Kuzum başlatabiliyor arkadaşım 3 cm açıklıkla 2 hafta gezdi 40. Haftası geçti 3 gün doktor artık gelmesi için cati muayenesini biraz sert yapacağım bsyler yapacağım gelmesi için dedi
Zaten arkadaşımın her cati muayenesinden sonradan geldi pespembe ama çok değil böyle avuç içi kadar son gün başlasın diye biraz acıtmış doktor bilerek gelmezse artık suni sancı dedi 2 gün bekleyelim dedi ertesi gün geldi bebis zaten sancısı geldi gittik suyu gelmemişti doktor açılma tam olduğu için suyunu cati muayenesinde patlattı demek mi baya yakınlaşıyor açılma olunca asagiya bir de gelsin istiyorsanız seks yapabilirsiniz demişson haftalarda ya da açıklık olunca mi biliyorum seks çocuğu getirebiliyor sanırım :)
Evet canm zaten basini tam vajina ustunde hissediyorum birde cati muayenesi yaparken basi assagida tam burda bsyler soylediler o bulantilar mide yanmalar bni cok zorluyo yaCnm cocuk kanala girdiğinde açıklık oluyor nette öyle diyordu ben araştırma yaparken.
Basi iyice asagida oluyordu ay bendede mide yanma ağrı ve bulanti var :/ zor ya
evde durulmuyo agri baslayinca pisman oluyosun yaptıgın ise kitap omu dizi izle otur valla ben de evden sıkildim calissam sen gibi olurdum heralde sezeryan gunum belli olduya ondan gecmiyo heralde zaman artik banabende bu haftayı saymazsam 2 haftam kaldı evde takılmama inşallah.Sabahları sürünerek kalkıyorum artık biran önce biter inşallah.Evdede duramıyorum orayı burayı düzenle sonra gece uykusu gidiyor oram buram ağrıyor
Gözün aydın canım maşallah bebeğine doktorun bir tahmin yapmadı mi şu kiloda doğar filan diye. Seninle aramızda 1 gün var bakalım benim de yarın kontrol kaç kg olmuş ne kadar büyümüş merak ediyorum ama benim ki iri bebek değil normal gidiyorGünaydın kızlar. Dün kontrolümüz vardı ve 32+3'tük. Beyefendi 2133 gr 44 cm olmuş. Aldı beni bir endişe. Ters de döndü, şu an normal için bir engel yok endişelensem de. Doğuma kadar inşallah çok hızlı kilo almaya devam etmez. Sırf o yüzden sezaryen olmak zorunda kalırsam sana dünyayı dar ederim demeye başladım. Dünden beri patates olarak seviyoruz bu yüzden kendisinihayır anlamadığım ben de çok kilo almadım, 7 buçuk kilo aldım baştan beri. Bu çocuk neyimi sömürdü de böyle oluyo bilemedim artık 2 haftada bire düştü muayeneler ve 34'ten itibaren her geldiğinde muayeneye ek olarak nst'ye de gireceksin dedi. 36'dan itibaren de haftada bire düşecek muayene. Bir de doktor normal doğum sırasında hastanede uygulanacak bi jelden bahsetti, doğum çantana koy mutlaka, ebe uygulayacak dedi. Güya yırtılma vb şeylere karşı etkiliymiş. Araştırmadım ben de henüz ama alırım sanırım. Normal düşünen arkadaşlar sizler de bakarsınız belki diye yazıyorum jelin adını: Natalis Doğum Jeli
Bende tam vajina üstünde hissediyorum oynatırken ve doktor gecen ultrasonla bakarken nerdeyse seyime kadar indirdi aleti tüylü kısımlarıma ama hic altan bakalım demedi zaten ilgisi hoşuma gitmedi baska diktora gorunucem doguma kadar doktor doktor gezicem sanirim bendede bu ara bulanti cok oluyorEvet canm zaten basini tam vajina ustunde hissediyorum birde cati muayenesi yaparken basi assagida tam burda bsyler soylediler o bulantilar mide yanmalar bni cok zorluyo ya
Gözün aydın canım ne güzel gmhersey yolundaymis :))Bu arada kızlar kontrolden çıktık
Kafa 2 hafta önde oluyordu 1 hafta 6 günlük önde kafa
beden karin 3 günlük öndeymiş 45 cm olmuş 2100 gr olmuş 2 haftada 500 gr almış gayet iyi durumu dedi
ben kafa büyük diye korkuyordum normal doğum olamaz diye söyledim doktora hiçbir sakınca yok kafası artık çok önde değil olsa bile o kadar büyük değildi yine normal doğum olurdu dedi
Karnımın asagi inme olayını sordum herkes yok doğurursun su bu diyor dedim her doğum yapan kadın dogum doktoru bu ülkede hiç kulak asma hiçbir açıklığın yok gayet iyisin erken doğum riskin yok 2 haftaya en azından su an gördüğüm şekilde 2 haftaya dogum falan gerçekleşmez dedi
Adet agrisi gibi agrinin arttığını söyledim bas asagi artikt ve buyuyor agrilar artar normal dedi
Sat a göre 1 hafta geride gözüküyor ama biz bunu kale almıyoruz dedi hep ultrasonu baz alıyoruz dedi onu hiç kafana takma geride sanma tam tersine ileridesiniz dedi masalah iyisin dedi
Bebeğin hareketleri azalır agrin çok artarsa kesinlikle ara gel ama onun haricinde 2 hafta sonra gelebilirsin dedi 36 sonrası nts kontrollerin olacak dedi
Bizde durumlar böyle
Bnm doktorumda hmn hmn tam oraya tüylü kismindan bakiyo bebegin kafasina demk baya aşağıda bebek daha bulamadinmi canm doktorBende tam vajina üstünde hissediyorum oynatırken ve doktor gecen ultrasonla bakarken nerdeyse seyime kadar indirdi aleti tüylü kısımlarıma ama hic altan bakalım demedi zaten ilgisi hoşuma gitmedi baska diktora gorunucem doguma kadar doktor doktor gezicem sanirim bendede bu ara bulanti cok oluyor
İnsallah cok saol canm bnmLiviya canım inşallah sağ salim atlatırsınız gönlünü ferah tut allah yardimciniz olsun
Sanırım buldum cnm ona gidicem temelli bir kontrole ona gitmiştim baya neseli bir doktor yine ona gidicem sanirim ona yaparım doğumu.Bnm doktorumda hmn hmn tam oraya tüylü kismindan bakiyo bebegin kafasina demk baya aşağıda bebek daha bulamadinmi canm doktor
Bu arada kızlar kontrolden çıktık
Kafa 2 hafta önde oluyordu 1 hafta 6 günlük önde kafa
beden karin 3 günlük öndeymiş 45 cm olmuş 2100 gr olmuş 2 haftada 500 gr almış gayet iyi durumu dedi
ben kafa büyük diye korkuyordum normal doğum olamaz diye söyledim doktora hiçbir sakınca yok kafası artık çok önde değil olsa bile o kadar büyük değildi yine normal doğum olurdu dedi
Karnımın asagi inme olayını sordum herkes yok doğurursun su bu diyor dedim her doğum yapan kadın dogum doktoru bu ülkede hiç kulak asma hiçbir açıklığın yok gayet iyisin erken doğum riskin yok 2 haftaya en azından su an gördüğüm şekilde 2 haftaya dogum falan gerçekleşmez dedi
Adet agrisi gibi agrinin arttığını söyledim bas asagi artikt ve buyuyor agrilar artar normal dedi
Sat a göre 1 hafta geride gözüküyor ama biz bunu kale almıyoruz dedi hep ultrasonu baz alıyoruz dedi onu hiç kafana takma geride sanma tam tersine ileridesiniz dedi masalah iyisin dedi
Bebeğin hareketleri azalır agrin çok artarsa kesinlikle ara gel ama onun haricinde 2 hafta sonra gelebilirsin dedi 36 sonrası nts kontrollerin olacak dedi
Bizde durumlar böyle
İnsallah memnun kalirsin canm evet basindan beri belirtilerimiz ayniydi simdide ayni bnmde anlamadigim ultrasondan nasil anlamazlar ya iki uc parmak atıp kafayi nerde oldugunu söylediler ozmn cikmaya müsait bi yerde ultrasonda gorunuyordur nerde olduguSanırım buldum cnm ona gidicem temelli bir kontrole ona gitmiştim baya neseli bir doktor yine ona gidicem sanirim ona yaparım doğumu.
Belirtilerimiz hep aynıydı yine devam ediyor ayni belirtiler ultrasonla anlamıyorlar sanieim aşağıda olduğunu çatıya bakarak anlasiliyorsa hic catima bakilmadi benim bu gebeligimde kizimda bakilmisti
Canm gittinmi doktora bebis nasilmis doktordan memnun kaldnmiGözün aydın, bak çok ama boş konuşanlara boşuna canını sıktın :)
Canm gittinmi doktora bebis nasilmis doktordan memnun kaldnmi
Evet ya persembe günüydü dimi telefonda saat 00:00 gecti persembe yazinca kafam karisti insallah guzel haberlerini aliriz canmYok tatlım, yarın gideceğim inşallah.
Anladım cnm. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun. Sağlıkla kucağına aldığın haberlerini duyarız inşallahSaol canm Allah razı olsun Gecen sali konturolda hersey yolundaydi ama bu uc gundur cati agrisi birde cok baski vardi vajinamda birde bebek hareketleri cok azdi bnde doktorumu aradim doktorum dedi acile git nst baglasinlar bi gittim alttan muayene ettiler açıklık var yumsama var dogum başlamış bn sok oldum tabi doktorumu aradim gel dedi eve geldim banyomu ettim dogum olabilir diye esimle gittik evet acilma var yumsama var ama sanci yok beklicez bi iki gun igneler serumlar yapildi bakalim durdurabiliceklermi yoksa dogum olucakmi
Ay kiyamam sana ben allahim yardimcin olsun birtanem benim nst te de sancin cikar demekki açıklık artiyor dogum yapicaksin sanirim ins tek bir avazda sag salim kurtulursunuzİnsallah memnun kalirsin canm evet basindan beri belirtilerimiz ayniydi simdide ayni bnmde anlamadigim ultrasondan nasil anlamazlar ya iki uc parmak atıp kafayi nerde oldugunu söylediler ozmn cikmaya müsait bi yerde ultrasonda gorunuyordur nerde oldugu
hayırdır insallah agrilarim artiyo bacaklarim kopuyo gibi adet sancisi basladi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?