- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.441
=Bende tam vajina üstünde hissediyorum oynatırken ve doktor gecen ultrasonla bakarken nerdeyse seyime kadar indirdi aleti tüylü kısımlarıma ama hic altan bakalım demedi zaten ilgisi hoşuma gitmedi baska diktora gorunucem doguma kadar doktor doktor gezicem sanirim bendede bu ara bulanti cok oluyor
Rabbim hayırlı zamanda Kucağına almayı nasip etsin çok çektirmesin, Zamanı gelince bi avazda kurtulursun inşallah@-nemesis-katreinur @mucka abc3 @mabada @gsm_lee @fbtl
Saolun kizlarrrr hic agrim szm yoktu sadece bebek hareketleri azalmisti drmi aradim acile git dedi gittim acilde cati muayenesi yapti cok igrenc bsymis baslamayan sancimi baslatti sonra dogum başlamış burda kuvez yok yogum vakim unite yok baska haftaneye git dediler doktorumu aradim gel dedi gittik esimle doktorumda cati muayenesi yapti nst ultrason yapti rahimda yumuşama var rahim aginda aciklik var dedi ama hic sanci cikmadi ciğer gelistirici igne yapti serum takildi bugun konturol altinda tutucaz korkma artik dogum olsada bebek kuveze girmez insallah dedi
Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin uyumaya calismaliyim cok agrilarim var
Him benim baya yakin demek ki ne zaman kafasini oynatsa alttan bir gidiklanma hissi ve tuvalet ihtiyacı hissediyorum=
Alt kısıma inme sebebi bebeğin vajina ya ne kadar yaklaştığını oradaki uzunluğu ölçmekmis canm nerede oturuyorsun Ankara'da isen kendi Dr umu tavsiye ederim çok rahat ve herşeyi detaylı anlayan bi bayan
Rabbim hayırlı zamanda Kucağına almayı nasip etsin çok çektirmesin, Zamanı gelince bi avazda kurtulursun inşallah
Ağrısız sızısız uyur, yarın rahat bir sabaha uyanırsın inş. Bu arada sen sezeryan olacaktın, bu durumda doktor normal Doğum mu düşünüyor?
Korkma canım inşallah kolaycacık olur biter her şey
Serum taktilar nst bsy soylemediler adet sancisi gibi agrim var hayatimda bu kadar agri cekmedimKorkma canım inşallah kolaycacık olur biter her şeyşuan tam olarak neyi bekletiyolar herhangi bir ilaç vermediler mi ?
Ay birtane benim allah yardimcin olsun senin bebek sabaha doğacak gibi cnm hakkinda neyse hayirlisi o olsun sakin stres yapma gelecegi varsa gelicek bebis aklim sende duacinim cnm
Allah razi olsun canm bunlar neyi bekliyolar niye kimse bsy soylemiyo anlamadim biran once doguriyim istiyorum cok agrim var soru sorunca bi iki uc saat beklemelisin ignelerin var bilmem ne diyolar bilmiyorum ne agrisi bu ama cok fenaAy birtane benim allah yardimcin olsun senin bebek sabaha doğacak gibi cnm hakkinda neyse hayirlisi o olsun sakin stres yapma gelecegi varsa gelicek bebis aklim sende duacinim cnm
Allah allah acaba ciger geliştirici felan mi vurucaklar sancıyı kesmeye mi çalışıyorlar sen zaten sezeryan olucaktin hayatım normal dogumumu bekliyorlar yoksaAllah razi olsun canm bunlar neyi bekliyolar niye kimse bsy soylemiyo anlamadim biran once doguriyim istiyorum cok agrim var soru sorunca bi iki uc saat beklemelisin ignelerin var bilmem ne diyolar bilmiyorum ne agrisi bu ama cok fena
Bi aciklamasi olsa tamm diycem susucam doktorumu bekliyorlar mi acaba bebek taş gibi olmayi basladi bir tarafta taş gibi toplaniyo bnce normal dogum yapicam galibaAllah allah acaba ciger geliştirici felan mi vurucaklar sancıyı kesmeye mi çalışıyorlar sen zaten sezeryan olucaktin hayatım normal dogumumu bekliyorlar yoksa
Canim benim kasilmalarin da baslamis vallah baktiniz gördünüz ilgilenen yok bilgilendiren yok baska hastaneye gidin yazik sana eziyet cekiyorsun alttan baktimi bir daha açılma kactan kaca cikti yada nst te sancin sık mi ne bekliyorlar anlamadim bende nasil is buBi aciklamasi olsa tamm diycem susucam doktorumu bekliyorlar mi acaba bebek taş gibi olmayi basladi bir tarafta taş gibi toplaniyo bnce normal dogum yapicam galiba
Biraz daha zaman var bu igneleri yapicaz beklicez diyolar bugunu atlatman lazim kesinlikle bu igneleri yapmamiz lazim korkma bsy olmaz dedeler doktorumda yolda geliyo agrim biraz hafifledi bakalim ne olucak canmCanim benim kasilmalarin da baslamis vallah baktiniz gördünüz ilgilenen yok bilgilendiren yok baska hastaneye gidin yazik sana eziyet cekiyorsun alttan baktimi bir daha açılma kactan kaca cikti yada nst te sancin sık mi ne bekliyorlar anlamadim bende nasil is bu
Anladim cnm doktor da geliyormuş hayirlisi olsun hakkinda merak icindeyim bende ne olucak ne biticek haber edersin cnm yapsinlar igneni en azindan dogsada kuveze 2 kiloyu gecti 35 haftalik olduk risk olmadi 34 e kadardi oBiraz daha zaman var bu igneleri yapicaz beklicez diyolar bugunu atlatman lazim kesinlikle bu igneleri yapmamiz lazim korkma bsy olmaz dedeler doktorumda yolda geliyo agrim biraz hafifledi bakalim ne olucak canm
İnsallah canm ya bakalim bnde meraktayim ne olucaksada bebek iyi olsunda oda huzursuz sabaha kadar beninle durmadan kipirdadi dua et canm dulariniza ihtiyacim var ilk oldugu icin cok korkuyorum birde zaten acemiylik pimpirikliyim agriya dayaniksizim ama bu gece hayatimdeki en güçlü agriyi cktim hakkımızda hayırlısi olsun desteklerin icin cok saolAnladim cnm doktor da geliyormuş hayirlisi olsun hakkinda merak icindeyim bende ne olucak ne biticek haber edersin cnm yapsinlar igneni en azindan dogsada kuveze 2 kiloyu gecti 35 haftalik olduk risk olmadi 34 e kadardi o
Hic endişe etme sanci geldiğinde dua et rabbime hafifletir bakalim doktorumuz ne diyecek belki sezeryana alir belki kontrol altina almaya calisirlar agriyi açılmayı felan.İnsallah canm ya bakalim bnde meraktayim ne olucaksada bebek iyi olsunda oda huzursuz sabaha kadar beninle durmadan kipirdadi dua et canm dulariniza ihtiyacim var ilk oldugu icin cok korkuyorum birde zaten acemiylik pimpirikliyim agriya dayaniksizim ama bu gece hayatimdeki en güçlü agriyi cktim hakkımızda hayırlısi olsun desteklerin icin cok saol
Amin amin amin Allah razi olsun canm bnm cok saol inan senle konustum agrilari endişeleri biraz olsun unuttum rahatladim gene agrilarim basliyo haberdar etmeye calisicam canm Allah hepimizin hakkimuzda hayırlısini nasip etsinHic endişe etme sanci geldiğinde dua et rabbime hafifletir bakalim doktorumuz ne diyecek belki sezeryana alir belki kontrol altina almaya calisirlar agriyi açılmayı felan.
Ne demek hayatim tabi destek olucaz birbirimize sende bebekte iyi olun da eger vaktiniz geldi ise sag salim kavusun varsa daha doğmasına ins hafiflersin rahatlarsin rabbim yardimcin olsun dualarimdasin tanimasamda seni rabbim tum sifa bekleyen herkeze sifa versin sanada kolayliklar nasip etsin
Amin canim benim tabi tabi haber et aklim sende uyku muyku kalmadi bizdede ins hayirlisi olur doktor gelsin bir kontrol etsinde haftasindan dolayi endise ediyorlar sanirim bakalim ne olucakAmin amin amin Allah razi olsun canm bnm cok saol inan senle konustum agrilari endişeleri biraz olsun unuttum rahatladim gene agrilarim basliyo haberdar etmeye calisicam canm Allah hepimizin hakkimuzda hayırlısini nasip etsin
Canım geldi mi dr var mı bi gelişmeAmin amin amin Allah razi olsun canm bnm cok saol inan senle konustum agrilari endişeleri biraz olsun unuttum rahatladim gene agrilarim basliyo haberdar etmeye calisicam canm Allah hepimizin hakkimuzda hayırlısini nasip etsin
Kız okadar bağrınıyorum doktor yasak sakın demiyorsa alın eşlwrinizi yanınıza çatı muayenesinden daha rahattırÇok şükür canım çok sevindim zamanla daha da iyi oluyorlar allah yardımcınız olsun
Canım doktor parmağını sokuyor
2 parmak giriyor 2 cm 3 parmak giriyorsa 3 cm açık oluyor ama sanırım öyle düz sokmuyor parmağı biraz olsun yokluyor galiba üste dogru arkadasım öyle dedi
Kuzum başlatabiliyor arkadaşım 3 cm açıklıkla 2 hafta gezdi 40. Haftası geçti 3 gün doktor artık gelmesi için cati muayenesini biraz sert yapacağım bsyler yapacağım gelmesi için dedi
Zaten arkadaşımın her cati muayenesinden sonradan geldi pespembe ama çok değil böyle avuç içi kadar son gün başlasın diye biraz acıtmış doktor bilerek gelmezse artık suni sancı dedi 2 gün bekleyelim dedi ertesi gün geldi bebis zaten sancısı geldi gittik suyu gelmemişti doktor açılma tam olduğu için suyunu cati muayenesinde patlattı demek mi baya yakınlaşıyor açılma olunca asagiya bir de gelsin istiyorsanız seks yapabilirsiniz demişson haftalarda ya da açıklık olunca mi biliyorum seks çocuğu getirebiliyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?