2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaslar merhaba, bir sorum var.
Gecen hafta kontrolde vajinal ulrasonla serviks boyumun olculmesi gerekiyordu ( lekelenme sıkıntısı yasadim) servikse bakarken monitorden bebegin ayaklarini gorduk, ultrasonu kovalar gibi tekme hareketleri... O an guldum ama aklima sormak gelmedi ama anladığınız gibi bebecik ters duruyor.

Buyuk oglum yan duruyordu. Butun tuhafliklar hep beni bulur... 32. Haftadan sonra bu bebecik doner mi? Amniyon suyum her iki gebelikte de cok fazla.

Ssvd yapabilsem keske diyorum da...

Benimkide hala ters. Doktorum 37 ye kadar rahat doner ama 37den sonra zor yinede bir ihtimal diye donemsi ici. 39 u bekleriz dedi. Burda birkac kisiyiz ayni dertten muzdarip :)

amuda kalma olayı çok sağlıklı olmayabilir bence deneme :)

Ben 34.hafta kontrolüne giderim bi, hala dönmediyse bişeyler yaparım şimdilik bende düşünmüyorum bir de belki de döndü bilmiyoruz anlamıyoruz o da olabilir

Bende korku yok ama normal olsun ilk anda kavuşalım romantik romantik istiyorum

Valla canım 30da gittim tersti ama dr bu çocuk ters diye söylemedi bile. Ben sordum merakımdan. Daha çok döner dedi hiç oralı olmadı bile. Yani bence döner

kız sabırsızlanma sende. otur oturduğun yerde
Biz kari koca kafayi bozduk canm ikimizde burayi gordukten bebeklerin sesini duytuktan sonra sabrszlandik sabrsz kari kocanin bebegide sabrsz oda gelmek istiyo ama tabi biraz beklesin buyuk ihtimal sezaryen degl normal olucakmis dr oyle dedi bakalim ne olucak

Normal olsun tatlim daha iyi risk yoksa
Tatli heyecan tatli telaslar bunlar vallahi bir an evvel kucagimiza alip koklamak icin sabırsızlanıyoruz benim ikinci bebem olacak ama yinede ayni heyecan bendede var :)

yok benimkinin kafa böğrümün ortasında dokununca kafasını hissediyorum zaten dokununca hemen çekiyor

biz normal doğum olsun diye diretelim bebek ters gelsin sen sezaryen diye çıktığın yolda normal doğur :d bu bebişler böyle değişik sende kurtlanıp durma bak oralarda :d 9 doğurdun zaten ilk günden beri. 10. ya gerçekten doğuracaksın :)

Ben anlayamıyorum bir de benimkinin kafası göbek deliğimin sol üstündeydi tam midemde değildi. Hareketlerini de yanlarda hissediyorum. Kuku tarafında hiç baskı hissetmiyorum. En alttaki Kaburgalarım acıyor bir de batıyor gibi oluyor

Normal olsun tatlim daha iyi risk yoksa
Tatli heyecan tatli telaslar bunlar vallahi bir an evvel kucagimiza alip koklamak icin sabırsızlanıyoruz benim ikinci bebem olacak ama yinede ayni heyecan bendede var :)
Evet canm insallah hersey iyi olur ya valla ordeki yeni dogum yapmis anneleri gorunce insan biran once kucagma almak istiyo birinci olsun ikinci olsun hep bu heycan yasanir canm evlattir cunku dunyanin en guzel şeyi

he oyle gorunuyo canm 10 unda dogurucam galiba doktorumda guluyo biz kendimize gore gun alalım plan yapalım ama paşa beğenmiyor kendisi gelmek istiyo diyo neye niyet neye kismet bakalim hangisi olucak egerkafayi biraz zorlayip kanala tam sokarsa normal tabi suan oyle görünüyor

Evet canm insallah hersey iyi olur ya valla ordeki yeni dogum yapmis anneleri gorunce insan biran once kucagma almak istiyo birinci olsun ikinci olsun hep bu heycan yasanir canm evlattir cunku dunyanin en guzel şeyi
Ayni haftada olan arkadaşım dogum yapti bende dogum yapmak istedim resmen :) ogle oluyor vallahi
Catim cok agriyor senin devam ediyor mu agrimaya sancilarin nasil oldu iyimisin simdi biraz birtanem

Demekki seninki biraz egik. Donmesi daha kolay olur oyle.benimki tam kaburgalarimin bittigi yerin 1 2 parmak altinda. Dokununca kafasi top gibi geliyor elime :)

Normal dogumun adi cogu kaynakta dogal naturel dogum olarak gecer. Herseyin dogali daha iyi bosver :)

Evet aslinda sevinmedim degl canm denekki hayırlısi buymus insallah bizim prenses Efsunda pozisyon değiştirır

Kizlar bebek hareket ettikçe sanki altima kaciricam gibi bir his oluyor zor tutuyorum sanki birde surekli idrara sıkısikmisim gibiyim idrarimda temiz cikri ama bilemedim neden boyle oldu cocuk kafasını oynattikca ben kaciricam :)

Ayni haftada olan arkadaşım dogum yapti bende dogum yapmak istedim resmen :) ogle oluyor vallahi
Catim cok agriyor senin devam ediyor mu agrimaya sancilarin nasil oldu iyimisin simdi biraz birtanem
A bebek nasil kuveze girmedi dimi ? Sabah iyiydim aksam simdi gene agrilar basladi titriyorum üşüyorum ama sanci yok kuzum ya neden sadece akşamları agri oluyo anlamadim

Kızlar biraz erken bi soru ama philips avent wasabi almayı düşünen var mı? E bebekte baya inmiş. Ek gıdaya geçince almayı düşünüyordum ben aslında. Kullanan oldu mu ? Nette hızlı pişirdiğini çok pratik olduğunu okumuştum

Amuda kalkmayı denemeyin bence canım fikren bile hiç kulağa sağlıklı ve normal bir seçenekmiş gibi gelmiyor sırt üstü yarıp kalktığımızda bile ani tamaiyon dğşüklüşü yaşanabiliyorken amuda kalksak ne olur hiç bilemiyorum allah korusun sen yapma öyle şeyler , ışık tutalım eşleri aşağıdan konuşturalım biz şimdilik

A bebek nasil kuveze girmedi dimi ? Sabah iyiydim aksam simdi gene agrilar basladi titriyorum üşüyorum ama sanci yok kuzum ya neden sadece akşamları agri oluyo anlamadim
Hayir girmedi sekerim suyu gelmis apar topar doguma almislar 35.5 haftalikmis 48 cm 2500 kilosu ertesi gunu çıktılar evlerine ikiside iyi masallah
Allah allah degisikmis nst ye baglaniyormusun arada demek sen aksam dogurucan :) akşamları seni bastırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…