- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.094
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.541
kız sabırsızlanma sende. otur oturduğun yerdeEvet canm burda ayaga kalktrmiyorlar wc hariç hp uzaniyorum cok skldim ama bnm burdeki butun odalar kapilar suslu heryerde bebek sesleri ay cok guzel ya insan sabrszlaniyor cok guzel bisey
Benimkide hala ters. Doktorum 37 ye kadar rahat doner ama 37den sonra zor yinede bir ihtimal diye donemsi ici. 39 u bekleriz dedi. Burda birkac kisiyiz ayni dertten muzdarip :)Arkadaslar merhaba, bir sorum var.
Gecen hafta kontrolde vajinal ulrasonla serviks boyumun olculmesi gerekiyordu ( lekelenme sıkıntısı yasadim) servikse bakarken monitorden bebegin ayaklarini gorduk, ultrasonu kovalar gibi tekme hareketleri... O an guldum ama aklima sormak gelmedi ama anladığınız gibi bebecik ters duruyor.
Buyuk oglum yan duruyordu. Butun tuhafliklar hep beni bulur... 32. Haftadan sonra bu bebecik doner mi? Amniyon suyum her iki gebelikte de cok fazla.
Ssvd yapabilsem keske diyorum da...
amuda kalma olayı çok sağlıklı olmayabilir bence deneme :)
Evet aynen öyle,bak mesela ben rahatım sezaryen olacağım ama yavrum 20.haftaların sonlarından beri başı aşağıda duruyor,çok kasmayın kendinizi dönerse sizindir...şaka Bi yana sezaryen de korkulacak bir şey değil,akışına bırakmak lazım
Arkadaslar merhaba, bir sorum var.
Gecen hafta kontrolde vajinal ulrasonla serviks boyumun olculmesi gerekiyordu ( lekelenme sıkıntısı yasadim) servikse bakarken monitorden bebegin ayaklarini gorduk, ultrasonu kovalar gibi tekme hareketleri... O an guldum ama aklima sormak gelmedi ama anladığınız gibi bebecik ters duruyor.
Buyuk oglum yan duruyordu. Butun tuhafliklar hep beni bulur... 32. Haftadan sonra bu bebecik doner mi? Amniyon suyum her iki gebelikte de cok fazla.
Ssvd yapabilsem keske diyorum da...
Biz kari koca kafayi bozduk canm ikimizde burayi gordukten bebeklerin sesini duytuktan sonra sabrszlandik sabrsz kari kocanin bebegide sabrsz oda gelmek istiyokız sabırsızlanma sende. otur oturduğun yerde
Normal olsun tatlim daha iyi risk yoksaBiz kari koca kafayi bozduk canm ikimizde burayi gordukten bebeklerin sesini duytuktan sonra sabrszlandik sabrsz kari kocanin bebegide sabrsz oda gelmek istiyoama tabi biraz beklesin buyuk ihtimal sezaryen degl normal olucakmis dr oyle dedi bakalim ne olucak
Ben 34.hafta kontrolüne giderim bi, hala dönmediyse bişeyler yaparım şimdilik bende düşünmüyorumbir de belki de döndü bilmiyoruz anlamıyoruz o da olabilir
Bende korku yok ama normal olsun ilk anda kavuşalım romantik romantik istiyorum
Valla canım 30da gittim tersti ama dr bu çocuk ters diye söylemedi bile. Ben sordum merakımdan. Daha çok döner dedi hiç oralı olmadı bile. Yani bence döner
biz normal doğum olsun diye diretelim bebek ters gelsin sen sezaryen diye çıktığın yolda normal doğur :d bu bebişler böyle değişikBiz kari koca kafayi bozduk canm ikimizde burayi gordukten bebeklerin sesini duytuktan sonra sabrszlandik sabrsz kari kocanin bebegide sabrsz oda gelmek istiyoama tabi biraz beklesin buyuk ihtimal sezaryen degl normal olucakmis dr oyle dedi bakalim ne olucak
yok benimkinin kafa böğrümün ortasında dokununca kafasını hissediyorum zaten dokununca hemen çekiyor
biz normal doğum olsun diye diretelim bebek ters gelsin sen sezaryen diye çıktığın yolda normal doğur :d bu bebişler böyle değişiksende kurtlanıp durma bak oralarda :d 9 doğurdun zaten ilk günden beri. 10. ya gerçekten doğuracaksın :)
Evet canm insallah hersey iyi olur ya valla ordeki yeni dogum yapmis anneleri gorunce insan biran once kucagma almak istiyo birinci olsun ikinci olsun hep bu heycan yasanir canm evlattir cunku dunyanin en guzel şeyiNormal olsun tatlim daha iyi risk yoksa
Tatli heyecan tatli telaslar bunlar vallahi bir an evvel kucagimiza alip koklamak icin sabırsızlanıyoruz benim ikinci bebem olacak ama yinede ayni heyecan bendede var :)
he oyle gorunuyo canm 10 unda dogurucam galiba doktorumda guluyo biz kendimize gore gun alalım plan yapalım ama paşa beğenmiyor kendisi gelmek istiyo diyo neye niyet neye kismet bakalim hangisi olucak egerkafayi biraz zorlayip kanala tam sokarsa normal tabi suan oyle görünüyoryok benimkinin kafa böğrümün ortasında dokununca kafasını hissediyorum zaten dokununca hemen çekiyor
biz normal doğum olsun diye diretelim bebek ters gelsin sen sezaryen diye çıktığın yolda normal doğur :d bu bebişler böyle değişiksende kurtlanıp durma bak oralarda :d 9 doğurdun zaten ilk günden beri. 10. ya gerçekten doğuracaksın :)
Ayni haftada olan arkadaşım dogum yapti bende dogum yapmak istedim resmen :) ogle oluyor vallahiEvet canm insallah hersey iyi olur ya valla ordeki yeni dogum yapmis anneleri gorunce insan biran once kucagma almak istiyo birinci olsun ikinci olsun hep bu heycan yasanir canm evlattir cunku dunyanin en guzel şeyi
Ben anlayamıyorumbir de benimkinin kafası göbek deliğimin sol üstündeydi tam midemde değildi. Hareketlerini de yanlarda hissediyorum. Kuku tarafında hiç baskı hissetmiyorum. En alttaki Kaburgalarım acıyor bir de batıyor gibi oluyor
he oyle gorunuyo canm 10 unda dogurucam galiba doktorumda guluyo biz kendimize gore gun alalım plan yapalım ama paşa beğenmiyor kendisi gelmek istiyo diyo neye niyet neye kismet bakalim hangisi olucak egerkafayi biraz zorlayip kanala tam sokarsa normal tabi suan oyle görünüyor
Evet aslinda sevinmedim degl canm denekki hayırlısi buymus insallah bizim prenses Efsunda pozisyon değiştirırDemekki seninki biraz egik. Donmesi daha kolay olur oyle.benimki tam kaburgalarimin bittigi yerin 1 2 parmak altinda. Dokununca kafasi top gibi geliyor elime :)
Normal dogumun adi cogu kaynakta dogal naturel dogum olarak gecer. Herseyin dogali daha iyi bosver :)
A bebek nasil kuveze girmedi dimi ? Sabah iyiydim aksam simdi gene agrilar basladi titriyorum üşüyorum ama sanci yok kuzum ya neden sadece akşamları agri oluyo anlamadimAyni haftada olan arkadaşım dogum yapti bende dogum yapmak istedim resmen :) ogle oluyor vallahi
Catim cok agriyor senin devam ediyor mu agrimaya sancilarin nasil oldu iyimisin simdi biraz birtanem
Amuda kalkmayı denemeyin bence canım fikren bile hiç kulağa sağlıklı ve normal bir seçenekmiş gibi gelmiyor sırt üstü yarıp kalktığımızda bile ani tamaiyon dğşüklüşü yaşanabiliyorken amuda kalksak ne olur hiç bilemiyorumBizim evde küvet yokben normalde de amuda kalkamıyordum ki şimdi nasıl kalkıcam bilmem. Eşime söyledim yaparız ben seni tutarım dedi dur bakalım daha neler yapıcaz
Bizde 4sene sonunda evlendik, ben çok kolay olacak sanıyordum olamadıama doğum farklı bişey sonuçta vücut bunu nasıl yapacağını biliyor, bebek de yolu biliyor, inşallah hayırlısıyla normal normal doğururuz
Valla canım suni sancıyla ablama denemişlerdi günü doldu diye açılma filan olmadı biraz sancı oldu o kadar. Sezeryan olmak istiyorsun sen sanırım, ama normal her zaman bizim faydamıza
Ben vücuda ve bebeğe güveniyorum olacakkorkmuyorum hiç. Bir de çok endekslemedim kendimi aslında. İlla normal olsun diye kasanların hep ters etki yaptığını gördüm. Sağllıkla gelsin diyelim
Hayir girmedi sekerim suyu gelmis apar topar doguma almislar 35.5 haftalikmis 48 cm 2500 kilosu ertesi gunu çıktılar evlerine ikiside iyi masallahA bebek nasil kuveze girmedi dimi ? Sabah iyiydim aksam simdi gene agrilar basladi titriyorum üşüyorum ama sanci yok kuzum ya neden sadece akşamları agri oluyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?