2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar öyle birsey değil. Ultrason cihazından daha zor, ama rahim filminden kolay. Rahatsızlık ve acı hissediyorsunuz az. Birde tabi sancı sırasında muayene olmak gerekebiliyor bazen. O biraz daha zorluyor. Yani evet parmaklarıyla bakıyor ama parmakların girmesi degil sorun acıklığı anlamak için yaydırarak bakıyor o biraz can yakıyor.

Epidural alınirsa hissedilmiyormuş ve zaten 5 6 cmden sonrada epidural olmasa bile ben hiç hissetmedim, acıklık arttıkça kolaylaştı.

Emin olun bu kısmı küçük bir ayrıntı. Benim doktorum sürkeli muayene etmedi ortalama 1.5 saatte 1. Devlet hastaneleri ya da bazı özel hastanelerde dogum çabuk olsun diye muayeneyi sık yapıyorlarmış. Ama ben ebe gelse bile doktoru bekleyeceğim daha cok olmadı dedim ve yaptırmadim muayene.

@gsm_lee Homely_angel

Doğrudur canm ama devlet hastaneside ozeldekilerde dogum sancisi baslamis acilma var yumsama var birde kasilma adet agrisi gibi agrilar titreme bulanti var dogum sancisi diyorlar nst de 20 sanci cikiyo ama o sanci sayılmıyormuş bakalim hayırlısi artik

Ay masallah Allah bagislasin canm evet nstde bsy çıkmıyor ama agridan agliyorum resmen serum bile gecirmiyo neden sadece aksamlari oluyo anlamadim ama garcekten zormus dogum sancisi
Allah yardimcin olsun canim ins atlatirsin biras daha dursa ya icerde

Yok onu yapmayın kızlar, anlık ters bir hareket kordon dolanmasınlar sebep olabilir yazıyordu. Ben de dönsün diye neler yapabilirim diye okuyorum ama en mantıklısı ışık ve müzik sanki.

Aynen. Bende yapmam. Onermemde. Birde kuvette bulunmak iyi geliyor diyeokudum.ama ilik olacak su sicak olmayacak. Aklinda olsun :))

Valla canım tedaviler sırasında habire bişiler soktular zaten, o yüzden ben çok takmıyorum. Dönsün pozisyon alsın ve sağlıklı doğsun da hepsi yaşanır ve geçer. Buradaki uygulamaları da hiç bilmediğimden her şey sürpriz olacak zaten :)

Bence yapan kişi de önemli. Doktorlar dikkatli ve kibar oluyorlar sanırım. Doktorunki hiç acıtmamıştı ama iki kere hemşire baktı onlar acıttı biraz. Kesinlikle bu kadar korkulacak bir durum yok.

Canım dönsün pozisyonu alsın ve sağlıklı doğsun da öyle çok korkularım yok. Hatta inşallah tamamen doğal Doğum olsun istiyorum artık. Dayanabilirsen epidural de istemeyeceğim.

Burada son ana kadar Doğuma doktor gelmiyormuş zaten canım. Ebeler ve hemşirelerle başbaşa olacağız galiba :) ama sürekli normal doğum yaptırdıkları için güven veriyor bana.

Burada son ana kadar Doğuma doktor gelmiyormuş zaten canım. Ebeler ve hemşirelerle başbaşa olacağız galiba :) ama sürekli normal doğum yaptırdıkları için güven veriyor bana.
Orada sürekli muayenede etmiyorlar ama. En azından Amerikada öyle. Ki bende orada olsam ebe isterdim çünkü çok donanımlılar.

Canım ya yeter ki sağlıklı olun ikiniz de ister şimdi ister iki hafta sonra
Çok sevindim sen de rahatlamışsın İki hafta epey süre inşallah doktorun öngörüsü doğru olur

Canım dönsün pozisyonu alsın ve sağlıklı doğsun da öyle çok korkularım yok. Hatta inşallah tamamen doğal Doğum olsun istiyorum artık. Dayanabilirsen epidural de istemeyeceğim.

Canim kullandigin kan sulandirici ignenim prospektusune bir bak istersen. Genelde epidural kullanilmiyor kan sulandirici ile. Bana doktorum kesinlikle kullanamazsin çok riskli dedi

Canım ya yeter ki sağlıklı olun ikiniz de ister şimdi ister iki hafta sonra
Çok sevindim sen de rahatlamışsın İki hafta epey süre inşallah doktorun öngörüsü doğru olur
Saol tatlim evet biraz rahatladim insallah hakkimizda hayırlısi olur bekleyip gorucez artik cok teşekkür ederim destekleriniz icin

Kizlar bebek hareket ettikçe sanki altima kaciricam gibi bir his oluyor zor tutuyorum sanki birde surekli idrara sıkısikmisim gibiyim idrarimda temiz cikri ama bilemedim neden boyle oldu cocuk kafasını oynattikca ben kaciricam :)
Oksururken ya da istifra ederken ben defalarca kaçırdım vallahi. Ise giderken ped takıp gidiyordum

Benim arkadasimda 35+5de suyu gelerek normal dogum yapti bebek kuveze girmedi ve sonraki gun evlerine gittiler saglikli sekilde

Bugün bende hep kaçırdım damla damla hatta gene suyummu diye korktum.oturuyorum kalkıyorum sanki hep bir damla geliyor demekki normal herkeste var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…