2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu arada ben hala 32. Hafta raporunu almadım kızlar,ultrason kağıtlarında 32-33 hafta yazıyordu ama sata göre haftaya 32 olduğu için o Zaman verecek doktorum,inşallah 37 den önce doğmaz

Ay çok alemsin,iyi cesaret bu şartlarda normal doğum,hadi inşallah gönlüne göre olur

Kilosu 2500 olmuş canm nasil hissediyorsun bn her kafasini kipirdattiginda yada wcde aciliyo gibi kemigime bicak saplaniyo gibi hissediyordum ama dayanilmaz agriydi
Vajinaya doğru ağrı oluyor çok aşağıda,anlık oluyor benimki çok uzun sürmüyor ama henüz çok erken bizim için,dün doktora da söyledim magnezyum yazdım dedi,ben zaten kullanıyordum magnezyumu,sıklaştırdım,faydası olur mu bilmiyorum

Canım benimde iki gün önce nst m 60'a kadar çıktı doktor normal dedi bende bir şey hissetmemiştim zaten sordum 60dan sonrasında hissetmeye başlarsın bu sinek ısırığı gibi o arı sokması dedi:) korkma yani

Ay gobuse bak. Bende istiyorum oyle gobuss :))
Doktorun sezaryen yanlisi olabilir mi biraz abartmis gibi geldi bana.kalp atisi konusunda da kendi tecrubemi paylasayim. 80 ile 200 arasinda mudahale edilmiyormus. Gecen kontrolde benim 190a yakin cikmisti.o gun cok gergindim. Hatta @Visneli_Turtam da 180r cikti bebek kalp atisi doktor sikintili dedi diye panik olmustum. Doktorum 200 ustunde mudahale ederiz suan senin gerginliginden etkilenmis rezene filan ic sakinlesmeye calis duzelir dedi. Sonrada zaten duzeldi.cunku kaskati ve bir yere toplanmisti hareket etmeye basladi.

Nornalde 110 150 arasi oluyor bebek kalp arisi ama 80 200 arasida sorun kabul edilmiyor.80 altina duserse yada cok sikinti yapar 200 ustune cikarsa alirlar hemen bebegi.zaten doktor kontrolunde olacaksin. Sorun olmadan toparlarlar durumu diye dusunuyorum.
Ayrica yine doktorumla konusmami paylasyaim.ben kan sulandirici ignenin dogumda fazla kan kaybettirmesinden cok endiseliydim
Doktorum dogum ozellikle ilk bebekte 12 saatten uzun surer ilacin etkisi max 12 saat 4.saatten sonra etkinligi azalıyor birsey olmaz dedi. Yani acil olarak suyun agrin vs gelse bile 12 saatin olacak hastaneye gitmek icin. O arada illaki birine ulasirsin diye dusunuyorum :)

Faydasi olur canm bnm arkadasimda kullaniyi agrisi gecti bnm aclikligim oldugu icin bebek baski yaptigi icin oluyo kolay kolay gecmiyo ayaga kalktigim zmn oluyo

senle bebıslerın dogumu 4 gun aralıklı benım calısabılır aporum 21 ı senın nasıl 31 ı anlamadım
bı de benım sata gore verdı aslında sata gore bı hafta gerı ultrasona acaba erken mı cıkıcam ızne dıye dusunmeye basladım

Kizlar hepiniz cati muaynesi oldugunuz mu bana niye bakmadi catiya merak ettm ki bebegim baya asagida okadar catim cok agriyo dememe ragmen bakilmadi
canım dokor gereklı gormemısır benım nts de catıya da bakılmadı catı 36 38. hafta sonrası oluyor suan cok erken catı muaynesı ıcın

masallah gobuse bebıse valla ben sunı sancıdansa seseryana daha mantıklı bakıyorum neden dersen sunı sancı bebeklerın omuzuna baskı yapıyormus o yuzden de cok rahatsız oluyorlarmıs doktor demıs arkadasıma o sebeple sunı yerıne sezeryan daha mantıklı gelıyor ama 5 cm acılmam oldı dıyelım 2 3 cm ıcın sunı sancı alrım hıc acılmazsa sunı sancıyla ugrasmam gıbıme gelıyor

Anladim cnm bakilsin tabi ya rahime bebek aaagida çok
canım yaptırma dogum baslatabılır suan ıcın gerek yok ki doktorun yapmıyor catı agrısı magnezyum ekslıgınden de bebegın asagıda olmasından da oluyor doktor bsy demıyorsa erken dogacak gelecek vs dıye sen hıc baktırma gereklı grse bakardı

Bizim evde küvet yok ben normalde de amuda kalkamıyordum ki şimdi nasıl kalkıcam bilmem. Eşime söyledim yaparız ben seni tutarım dedi dur bakalım daha neler yapıcaz

Bizde 4sene sonunda evlendik, ben çok kolay olacak sanıyordum olamadı ama doğum farklı bişey sonuçta vücut bunu nasıl yapacağını biliyor, bebek de yolu biliyor, inşallah hayırlısıyla normal normal doğururuz

Valla canım suni sancıyla ablama denemişlerdi günü doldu diye açılma filan olmadı biraz sancı oldu o kadar. Sezeryan olmak istiyorsun sen sanırım, ama normal her zaman bizim faydamıza

Ay çok alemsin,iyi cesaret bu şartlarda normal doğum,hadi inşallah gönlüne göre olur

Ben vücuda ve bebeğe güveniyorum olacak korkmuyorum hiç. Bir de çok endekslemedim kendimi aslında. İlla normal olsun diye kasanların hep ters etki yaptığını gördüm. Sağllıkla gelsin diyelim

amuda kalma olayı çok sağlıklı olmayabilir bence deneme :)

En temizi sezeryan demişsin. Günahı boynuna ama bence doktor senin bu düşüncelere sahip olman için uğraşmış ve başarmış. Bi kere bebek iri olsa bile bırak haftasını doldursun. Bırak kendisi başlatsın sancısını. Suni sancı bir terslik yoksa 41 dolunca veriyor KALİTELİ doktotlar. Benim oğlumun okul müdürü adam sezeryan kelimesimi dahi kullanmamış ikinizde iyisiniz demiş 42.haftada kendi sAncılarıyla normal doğum yaptı. Tavsiyem değiştir o doktoru

Sen bol bol dinlen bence bu süreçte,yavru biraz daha büyüsün,iki haftada 3 kiloyu geçer inşallah
Evet canm burda ayaga kalktrmiyorlar wc hariç hp uzaniyorum cok skldim ama bnm burdeki butun odalar kapilar suslu heryerde bebek sesleri ay cok guzel ya insan sabrszlaniyor cok guzel bisey

Evet aynen öyle,bak mesela ben rahatım sezaryen olacağım ama yavrum 20.haftaların sonlarından beri başı aşağıda duruyor,çok kasmayın kendinizi dönerse sizindir...şaka Bi yana sezaryen de korkulacak bir şey değil,akışına bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…