- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.501
iyi demıssın bununla rahatladıysan ne guzel ben saydırınca rahatlıyorum yaAy inşallah döner bizimkiler de. Pilates hocam amuda kalk, dört ayak üstünde yürü, karnının altından müzik dinlet, küvete su doldurup gir gibi önerilerde bulundu
Bana da geçen gün birisi öğüt veriyor, hastaneye ne kadar geç gidersen o kadar az ellerler dedi
Benim kalibremde değilsin seninle konuşamam ben dedim daha çok kudurduarkamdan mı konuşacaksın diyor, sen kendini o kadar değerli mi görüyorsun dedim
ahanda biz 14 sene sevgılıkten sonra becermeedik evlendık 20 gun sonra olabildi sonrada darlıktan 15 gun kanadımBen bunların hiçbirini olmadım. Bir de evlendiğimde de ilk ilişkide sıkıntı yaşamıştım 2ay sonra becerebildikdr’a gitmiştim ultrasonla aşağıdan bakacak oldu eline yapıştım kadının. Ama normal doğum yapıcam inşallah. Çatı muayenesinden filan korkmuyorum.
Evet detaylı yaptırmadım bin pişmanım 1 doktora bakmadim 2 doktor gerek gormedi bende yapmadim keske yapsaymisimBen de avcılardan bir doktor önerebilirim , herşeyi ayrıntısıyla anlatır , çok memnunum..anlamadığım sen doktor doktor gezdin ; nasıl bir doktor kararıyla detaylı yaptırmadın , nasıl güvendin? Acaba ben mi kaçırdım, yeni mi değiştireceksin? , sıkıntı mı yaşadın ,
Yılbaşı bebesi olcek o aralıkta gelmeycekKizlar hepinuzi alintilayamadim merak etmissiniz cok saolun rahim acikligi dun 3 cmmis bugun 2 cm olmus şiddetli agrilar devamediyo ama hic sanki cikmadi serum takildi uc defa nst gene bir saaten sonra nst baglicaklar şiddetli agri var dogum ağrisi var ama sanci cikmiyo bir hafta sabredicek insallah dedi bu hafta burdayim konturol altinda olucam
36 dan sonra bakilacak bana belkinsonraki kontrolunde bakar.Kizlar hepiniz cati muaynesi oldugunuz mu bana niye bakmadi catiya merak ettm ki bebegim baya asagida okadar catim cok agriyo dememe ragmen bakilmadi
Benim ne cati muayenesi ne nst hicbisey yok. Cok rahatsiz eden agrili kasilma ve asiri akintin olursa acile gel dedi sadece.Kizlar hepiniz cati muaynesi oldugunuz mu bana niye bakmadi catiya merak ettm ki bebegim baya asagida okadar catim cok agriyo dememe ragmen bakilmadi
Dün kontrolümüz vardı 2050 gram olmuş kız çocuğumMutlaka haberdar et canım bazen göremiyorum yazılanlara yetişemiyorum alıntılama yaparsan çok sevinirim hayırlı haberlerle dön inşallah
Anladim cnm bakilsin tabi ya rahime bebek aaagida çok36 dan sonra bakilacak bana belkinsonraki kontrolunde bakar.
Çok geçmiş olsun biraz daha sabretsin kuzunemesis POWERHACK K Kaan-merve S sinayropen shekerpare sareya Concerto D durumira07 P Prime18 herkesi etiketleyemedim canlarimhepinize teşekkür ederim cok saolun yanimda oldugunuz icin Allah razi olsun suan iyim cok şükür bebek acele ediyo cikmak icin dr ama onu iki hafta daha durdurucaz simdi iyiye gidiyosun dedi boyle devam ederse iki gunde taburcu edicem igne ilac yazicam dedi bu arada bulamadim hanginiz biriniz yazmistiniz dogum sancisi adet agrisi gibi oluyomus diye yalan dogum sancisi kasiktan baslayip oturdugun dinlendigin zmn geciyomus bnmki once belden agri basladi sonra bacak kalca sonra kasik butun göbek sonrada siddetlendi karnim top gibi taş oldu 5 dkk arayla gecmedi cok şiddetli agrilar vardi nefesim kesildi vajinada baski bicak saplanir gibi agri oldu ama nstde tek 20 sanci cikti o da iki kere baskada cikmadi bebek kafasini surekli oynatip cikmaya calisiyormus kendini hazırlamış cikmaya simdilik bizden bu haberler var P pastay katreinur mucka maviucurtma33 Asu1677 melis343434
Ay iyi olmanıza cok ama cok sevindim birtanem dursun tabi tabi 1 2 hafta daha sancin cok olsaydı devam etseydi rahmi adahada acardi durması iyi olmus cnm cok sukurbnemesis POWERHACK K Kaan-merve S sinayropen shekerpare sareya Concerto D durumira07 P Prime18 herkesi etiketleyemedim canlarimhepinize teşekkür ederim cok saolun yanimda oldugunuz icin Allah razi olsun suan iyim cok şükür bebek acele ediyo cikmak icin dr ama onu iki hafta daha durdurucaz simdi iyiye gidiyosun dedi boyle devam ederse iki gunde taburcu edicem igne ilac yazicam dedi bu arada bulamadim hanginiz biriniz yazmistiniz dogum sancisi adet agrisi gibi oluyomus diye yalan dogum sancisi kasiktan baslayip oturdugun dinlendigin zmn geciyomus bnmki once belden agri basladi sonra bacak kalca sonra kasik butun göbek sonrada siddetlendi karnim top gibi taş oldu 5 dkk arayla gecmedi cok şiddetli agrilar vardi nefesim kesildi vajinada baski bicak saplanir gibi agri oldu ama nstde tek 20 sanci cikti o da iki kere baskada cikmadi bebek kafasini surekli oynatip cikmaya calisiyormus kendini hazırlamış cikmaya simdilik bizden bu haberler var P pastay katreinur mucka maviucurtma33 Asu1677 melis343434
Teşekkür ederim canm sabrsz cikti bnm yavruş ikna etmeye çalışıyoruz bakalim ikna olucakmiÇok geçmiş olsun biraz daha sabretsin kuzu
kızlar merhaba, şu ana kadar çok yazmadım ama hep takipteyim okuyorum. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Ben dün 32+2 de NSTye girdim ilk defa. Sancılarım en başta 5-20 arası idi sonra bi ara 40 oldu 60'ı bile gördü ama düzensiz. Doktorum da biraz uyuz bi tip hiç konuşmaz birşey söylemez baktı NST kağıdına birşey demedi. Ve ben hiç sancı falan hissetmedim. Sizde de var mı böyle olan? Bi de bu durumu acaba ağrı eşiğim yüksek, sancıları hissetmiyorum diye yorabilir miyim? Teşekkürler şimdiden =)
Cnm sen 32 sin ozaman bendede yoktu 34 te girdim gecen hafta sancim var diye sancı cikti cunku ogle bağladılar nst yeBenim ne cati muayenesi ne nst hicbisey yok. Cok rahatsiz eden agrili kasilma ve asiri akintin olursa acile gel dedi sadece.
İnşallah sağlıkla gelir bebeğin,şu saatten sonra gelse de sıkıntı olmaz inşallah canını sıkma,bu topiğin bebekleri çok aceleci çıktı,hepsi sağlıkla büyüsünnemesis POWERHACK K Kaan-merve S sinayropen shekerpare sareya Concerto D durumira07 P Prime18 herkesi etiketleyemedim canlarimhepinize teşekkür ederim cok saolun yanimda oldugunuz icin Allah razi olsun suan iyim cok şükür bebek acele ediyo cikmak icin dr ama onu iki hafta daha durdurucaz simdi iyiye gidiyosun dedi boyle devam ederse iki gunde taburcu edicem igne ilac yazicam dedi bu arada bulamadim hanginiz biriniz yazmistiniz dogum sancisi adet agrisi gibi oluyomus diye yalan dogum sancisi kasiktan baslayip oturdugun dinlendigin zmn geciyomus bnmki once belden agri basladi sonra bacak kalca sonra kasik butun göbek sonrada siddetlendi karnim top gibi taş oldu 5 dkk arayla gecmedi cok şiddetli agrilar vardi nefesim kesildi vajinada baski bicak saplanir gibi agri oldu ama nstde tek 20 sanci cikti o da iki kere baskada cikmadi bebek kafasini surekli oynatip cikmaya calisiyormus kendini hazırlamış cikmaya simdilik bizden bu haberler var P pastay katreinur mucka maviucurtma33 Asu1677 melis343434
Cok saol tatlim ya evet doktorda oyle dedi sancin olsaydi hi kac gunde dogum garceklesirdi sezaryen istemiyo galiba bu bebek kendi gelmeye çalışıyor dedi bakalim hangisi olucakAy iyi olmanıza cok ama cok sevindim birtanem dursun tabi tabi 1 2 hafta daha sancin cok olsaydı devam etseydi rahmi adahada acardi durması iyi olmus cnm cok sukurb
Iyiye gidiyo masallahnemesis POWERHACK K Kaan-merve S sinayropen shekerpare sareya Concerto D durumira07 P Prime18 herkesi etiketleyemedim canlarimhepinize teşekkür ederim cok saolun yanimda oldugunuz icin Allah razi olsun suan iyim cok şükür bebek acele ediyo cikmak icin dr ama onu iki hafta daha durdurucaz simdi iyiye gidiyosun dedi boyle devam ederse iki gunde taburcu edicem igne ilac yazicam dedi bu arada bulamadim hanginiz biriniz yazmistiniz dogum sancisi adet agrisi gibi oluyomus diye yalan dogum sancisi kasiktan baslayip oturdugun dinlendigin zmn geciyomus bnmki once belden agri basladi sonra bacak kalca sonra kasik butun göbek sonrada siddetlendi karnim top gibi taş oldu 5 dkk arayla gecmedi cok şiddetli agrilar vardi nefesim kesildi vajinada baski bicak saplanir gibi agri oldu ama nstde tek 20 sanci cikti o da iki kere baskada cikmadi bebek kafasini surekli oynatip cikmaya calisiyormus kendini hazırlamış cikmaya simdilik bizden bu haberler var P pastay katreinur mucka maviucurtma33 Asu1677 melis343434
İnsallah canm evet bu zamana kadar hic bisey yokken bir gunde gelmeye karar vermis bebisim kafasiyle surekli ittiriyormus hissediyordum kafasıyla baski yaptigini aceleci cocuk :)İnşallah sağlıkla gelir bebeğin,şu saatten sonra gelse de sıkıntı olmaz inşallah canını sıkma,bu topiğin bebekleri çok aceleci çıktı,hepsi sağlıkla büyüsün
Insallah normal olur kurtulusun birtanem tabi allah bilir ve bebis karar vericek onuda hakkinda neyse hayirlisi o olsun cnmCok saol tatlim ya evet doktorda oyle dedi sancin olsaydi hi kac gunde dogum garceklesirdi sezaryen istemiyo galiba bu bebek kendi gelmeye çalışıyor dedi bakalim hangisi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?