2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
iyi demıssın bununla rahatladıysan ne guzel ben saydırınca rahatlıyorum ya sinirimi atmam lazım

ahanda biz 14 sene sevgılıkten sonra becermeedik evlendık 20 gun sonra olabildi sonrada darlıktan 15 gun kanadım
doktora gıttım dar dedı hala daha alttan baktırırken gerılırım 2 kere bakıldı onda da gergınlıgımden yavas yavas dokto bekleyerek girdi

bende cok korkuyorum arkadasıma doktor en son ben onu getırtecegım yardımcı olacagım sana dıye sert yaptıgında elıne yapısmıs doktorun e artık 40+3 de olunca cocuk doktor ne yapsın acmaya calıst çıkışı

Evet detaylı yaptırmadım bin pişmanım 1 doktora bakmadim 2 doktor gerek gormedi bende yapmadim keske yapsaymisim
Avcilarda hangi doktor cnm soylersin bana bir ara orayada bakarim
Medipoldeki bayan da iyi bakalim ona temelli donus yapabilirim ilgiliydi kendi ama 1 sefer gittim cok kalabalik diye

Yılbaşı bebesi olcek o aralıkta gelmeycek

Kizlar hepiniz cati muaynesi oldugunuz mu bana niye bakmadi catiya merak ettm ki bebegim baya asagida okadar catim cok agriyo dememe ragmen bakilmadi

nemesis POWERHACK K Kaan-merve S sinayropen shekerpare sareya Concerto D durumira07 P Prime18 herkesi etiketleyemedim canlarimhepinize teşekkür ederim cok saolun yanimda oldugunuz icin Allah razi olsun suan iyim cok şükür bebek acele ediyo cikmak icin dr ama onu iki hafta daha durdurucaz simdi iyiye gidiyosun dedi boyle devam ederse iki gunde taburcu edicem igne ilac yazicam dedi bu arada bulamadim hanginiz biriniz yazmistiniz dogum sancisi adet agrisi gibi oluyomus diye yalan dogum sancisi kasiktan baslayip oturdugun dinlendigin zmn geciyomus bnmki once belden agri basladi sonra bacak kalca sonra kasik butun göbek sonrada siddetlendi karnim top gibi taş oldu 5 dkk arayla gecmedi cok şiddetli agrilar vardi nefesim kesildi vajinada baski bicak saplanir gibi agri oldu ama nstde tek 20 sanci cikti o da iki kere baskada cikmadi bebek kafasini surekli oynatip cikmaya calisiyormus kendini hazırlamış cikmaya simdilik bizden bu haberler var P pastay katreinur mucka maviucurtma33 Asu1677 melis343434

Kizlar simdi geldim kontrolden, hersey yolunda, sivi seviyesi iyi dedi. Zaten toplasaniz 5 dakika falan bakmistir. Sonra uzun uzun dogumu anlatti icim karardi resmen. Diyabet ve bebegin boyutundan dolayi 38 ya da en kotu 39.haftada suni sanci vericek, acilmalari takip ederiz en son ihtimal sezeryana alirim dedi. Ama bu haftadan sonra suyun gelmesi ya da sanci baslamasi ihtimaline karsi hep bir planin olsun, esin yetisemeyecegi biyerdeyse yakinda arayabilecegin acil durum telefonlarin olsun bilmem ne dedikce bayilcaktim, fenalik geldi. Bir de suni sancidan sonra bebegi hep kontrol edeceklermis stres oluyor mu diye iste eger kalp atislari dustugunu gorursek sezeryana aliriz dedi. Ben o riskli seviyeye kadar beklemek istemiyorum. Stres ve bebegin bu nedenle kakasini yapmasina dair falan hep kotu hikayeler dinledim.Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Bilmiyorum yani direk sezeryan da cok temiz geliyor nedense bana. Oyle iste kafandaki sorulari yaz 2 hafta sonra uzerinde tekrar konusuruz dedi.

Simdi is yerine geldim ama hic calisasim yok, eve gidip yatmak istiyorum. Gobegimin fotografini cektim bu arada :)

Eklentiler

• IMG_0616.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_0619.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 123
Mutlaka haberdar et canım bazen göremiyorum yazılanlara yetişemiyorum alıntılama yaparsan çok sevinirim hayırlı haberlerle dön inşallah
Dün kontrolümüz vardı 2050 gram olmuş kız çocuğum boyu da 43 cm,Suyum yine üst sınıra yakın çıktı inşallah o da sıkıntı oluşturmaz.

Çok geçmiş olsun biraz daha sabretsin kuzu

Ay iyi olmanıza cok ama cok sevindim birtanem dursun tabi tabi 1 2 hafta daha sancin cok olsaydı devam etseydi rahmi adahada acardi durması iyi olmus cnm cok sukurb

Bu çok normal, önemli olan kasılmaların düzenli olması, geçen benim de 70 e kadar çıktı, yalnızca hissettiğim bebeğin ittirmesi gibi bir histi, yalancı bir sancı yani

İnşallah sağlıkla gelir bebeğin,şu saatten sonra gelse de sıkıntı olmaz inşallah canını sıkma,bu topiğin bebekleri çok aceleci çıktı,hepsi sağlıkla büyüsün

Ay iyi olmanıza cok ama cok sevindim birtanem dursun tabi tabi 1 2 hafta daha sancin cok olsaydı devam etseydi rahmi adahada acardi durması iyi olmus cnm cok sukurb
Cok saol tatlim ya evet doktorda oyle dedi sancin olsaydi hi kac gunde dogum garceklesirdi sezaryen istemiyo galiba bu bebek kendi gelmeye çalışıyor dedi bakalim hangisi olucak

Iyiye gidiyo masallah
2 hafta daha dursun Allahin izniyle...1 gün bile cok onemli...

İnşallah sağlıkla gelir bebeğin,şu saatten sonra gelse de sıkıntı olmaz inşallah canını sıkma,bu topiğin bebekleri çok aceleci çıktı,hepsi sağlıkla büyüsün
İnsallah canm evet bu zamana kadar hic bisey yokken bir gunde gelmeye karar vermis bebisim kafasiyle surekli ittiriyormus hissediyordum kafasıyla baski yaptigini aceleci cocuk :)

Cok saol tatlim ya evet doktorda oyle dedi sancin olsaydi hi kac gunde dogum garceklesirdi sezaryen istemiyo galiba bu bebek kendi gelmeye çalışıyor dedi bakalim hangisi olucak
Insallah normal olur kurtulusun birtanem tabi allah bilir ve bebis karar vericek onuda hakkinda neyse hayirlisi o olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…