2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Agzin bal yesin senin :))

Kiz o ne :) masallah sana. Demekki senin ic karin kutu kadar. Bizimki mubarek 2 oda 1 salon yayildilar oturuyorlar iceride.
Sizinkini gorunce şaşırdım baya ufak evet canim demek benim ic karnim dar ondan kizimdada oyledi ama bu kadar one dogru cikik degildim profil foto kizima ait o fotodan 4 gun sonra dogum yaptim bu ikinci bebise ait :)
2 oda 1 salon ha baya guldurdun ayol beni allahta seni guldursun tatlim

Stres olunca kalp atisi dusuyormus dogum sirasinda, ben de stres normalde arttirmasi gerekmez mi falan dedim ama yok oyle degilmis kalp atisi dusmeye baslamasi stres gostergesiymis. Esim denemek icin direk sezeryan istesek dedi ama doktor hayir dedi once 8 saate kadar falan acilma bekliycem dedi.
Demek su gelince daha 12 saat oluyor canim, bu yazdigin cok icimi rahatlatti.12 saatte her sekilde yetisirim hastaneye

Bak sen yaramazaçok sevindim iyi olmanıza inşallah 2 hafta bekler aceleci bebisin

Bilmiyorum canim kafam karisti benim de. Bakalim belki baska bi doktora daha gorunurum

Anaaam bu ne masallah :) canim senin cinsiyeti daha soylemedi dimi? Bence erkek gibi, one dogru cok sivri gobegin
Sorma goren doguracaksin heran diyor sistim iyice soylemedi birtanem plesenta bacak arasinda tam ondan göremedik yine supriz olucak yanlarım almadım tek aldigim yer gobek oldu 6 kilo almisim simdiye kadar cnm

Kizlar bebek hareket ettikçe sanki altima kaciricam gibi bir his oluyor zor tutuyorum sanki birde surekli idrara sıkısikmisim gibiyim idrarimda temiz cikri ama bilemedim neden boyle oldu cocuk kafasını oynattikca ben kaciricam :)
Bende aynen öyleydim bütün gün bende dün idrar verdim temizdi.pozisyonla alakalı heralde

Bende de ayni sorunlar oldu evlendigimizde.hatta yapamam diyordum ama normal doğum yaptım rahat olmak önemli biraz akışına bırakmak gerekiyor.inşallah istediğin gibi olur canim

Ay masallah Allah bagislasin canm evet nstde bsy çıkmıyor ama agridan agliyorum resmen serum bile gecirmiyo neden sadece aksamlari oluyo anlamadim ama garcekten zormus dogum sancisi

Bir nefeste okudum buraya kadar, çok şükür iyisiniz. Hadi hayırlısı artık son dönemeçtesin. Her şey güzel olacak, hep böyle düşün. Olumlu düşünmen ve bebeğinle bağ kurman çok önemli. Sakin ol tamam mı?

Ay masallah Allah bagislasin canm evet nstde bsy çıkmıyor ama agridan agliyorum resmen serum bile gecirmiyo neden sadece aksamlari oluyo anlamadim ama garcekten zormus dogum sancisi
Canım senin nst de çıkmıyorsa o doğum sancısı değildir. Doğum sancısı kasılma ve alt karında sertleşme şeklinde oluyorve gelip giden bir sancı.Ben ilk doğumda da son anlara kadar hissetmedim. Uyuyordum. Bir arkadaşın dediği gibi nst de 60-80 arası çok aşırı hissedilen bir sancı değil. Ben uyuyordum mesela. Son aşamada yoğun bir sancı vardı benim ilk doğumda. O da nst de 100 ler de çıkıyordu ve 5 dakikada bire düşmüştü. Bu dediğim son aşama. Tabi herkesin vücudu farklı. Sende farklıysa bilemem.

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak ben de bunları merak ediyorum. Rahim filminde de bir sürü şey giriyor. Ya da transfer sırasında orayı kocaman açıyorlar. Onlardan daha mı kötü bir durum.

Aynen oyle. O yuzden telas yapma. Bebeğin kalp atisi dussede yukselsede riskli yani o 80 200 araligi disinda olmamali. Her turlu hemen alirlar sezaryene. Yani degil 12 saat en gec 1 2 saat icinde gidebiliriz her turlu hastaneye. Benim suyu gelince uzun uuzun sicak dus alan bir arkadasim var. Rahatlamak icin. Oyle pirtdadana dogurulmuyor yani :) ha keske dogurulsa :)

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak ben de bunları merak ediyorum. Rahim filminde de bir sürü şey giriyor. Ya da transfer sırasında orayı kocaman açıyorlar. Onlardan daha mı kötü bir durum.
Ben sordum doktoruma nasil olacak diye. Isaret ve orta parmagini sokacağini ve yanlara ne kadar acildigina bakacagini soyledi. Vajinal ultrasonla spekulum arasinda bir genislik.olacak yani. Dogum basladiktan sonra kac santim aciliyor girmek icin daha cok parmak sokabilir belki ama neticede bebegin basi cikacak kadar esneyecek orasi. O yuzden telas yapmiyorum. Benim doktorda dedi zaten ayni dogum hikayesi gibi bununda yuzlerce hikayesini duyarsin. Inanma. Olacak olan bu dedi :)

Canım bence Doğum anne ve bebeğin ortaklaşa çalıştığı özel bir an. Annenin kendini nasıl hissettiği her şeyden önemli. Bu yüzden sen karar vereceksin hangisinde rahat olduğuna, tabi ki çok hazır olup normale uygun olmayan durumlarda olabiliyor ama yine de seçme hakkın varken evde sakin anlarda hafif bir müzik aç, gözlerini kapa güve bebeğinle iletişim kur. Nasıl bir Doğum hayal ettiğini, içindeki gücü anla. Ona göre de iki hafta sonra doktorunla konuş.

Bu arada göbüş çok tatlı olmuş :)

Bence yapan kişi de önemli. Doktorlar dikkatli ve kibar oluyorlar sanırım. Doktorunki hiç acıtmamıştı ama iki kere hemşire baktı onlar acıttı biraz. Kesinlikle bu kadar korkulacak bir durum yok.

Cok saol kuzum Allah razi olsun cok şükür iyiyiz ama iste aksamlari agri cok oluyo hayırlısi olsun artik

Allah yardımcın olsun bi arada inşallah ağrıların azalır bir an önce Liviya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…