2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende bugün çalışabilir raporu aldım kızlar 32+6 da :) 6 gün kar etmiş oldum yaz tatiline yaklaşmış oldu iznim. Nst ye girdim herşey normal di çok şükür bebekte 2009 gr olmuş bizimki hep böyle ilginç sayılarda n gidiyor iki hafta önceki kontrolde 1499 idi. Iyi toparlamis sanırım 2 hafta önce 5 gün geri ydi bugün 1 gün geri çıktı sata göre yani yoksa doktor hiç geri demiyor gayet iyi diyor ben kendim takip ediyorum onu işte kk kadınları olarak takıyoruz bir şeyleri ama neyse ki bugün çok rahatladım.

Liviya canım yeni okudum ben de , yatışın yapılmış kontrol altında olman güzel gerçekten en azından teşhis ve muayene kolay olur çok geçmiş olsun, bebeğim ve ben de bugün iyiysek hastane de kontrol altında olmamız sayesinde yoksa hiçbişey anlamıcakmışım valla Allah korusun.. Sen daha şanslısın tabi canım haftan büyük inşallah küveze gerek kalmıcak erken gelse bile :)

Sayfa sayfa okudum valla kontrolleriniz güzel geçmiş bebişlerde sizlerde iyisiniz maşallah :)

Ben de 2 saate bir 50 ml süt çıkarmaya başladım Defneme ilk günler 10-20 çıkıyordu :)
1 haftalık olduk..
Maşallah canım artmış ne güzel sütün daha da artar inşallah kendin kucağına alıp emzirirsin inşallah bir an önce sağlıkla

Maşallah canım artmış ne güzel sütün daha da artar inşallah kendin kucağına alıp emzirirsin inşallah bir an önce sağlıkla
Sağol canım inşallah, gününü doldurmadan vermicekler herhalde bize minnoşumuzu bir umut 2 kiloya gelmesini bekliyorum o zaman verirlerse diye çok iyi ama sağlığı

Sayfa sayfa okudum valla kontrolleriniz güzel geçmiş bebişlerde sizlerde iyisiniz maşallah :)

Ben de 2 saate bir 50 ml süt çıkarmaya başladım Defneme ilk günler 10-20 çıkıyordu :)
1 haftalık olduk..
Masallah cnm insallah dahada artar sutun ve emzirdiginide duyariz ins :)
Maltana cok sut yapiyor alkolsüz bira bilgin olsun migrosta satılıyor daha cok kuzumuz nasil iyimi sen nasilsin toparlanabildinmi

Sağol canım inşallah, gününü doldurmadan vermicekler herhalde bize minnoşumuzu bir umut 2 kiloya gelmesini bekliyorum o zaman verirlerse diye çok iyi ama sağlığı
Canim maşallah sağlıklı olsun da inşallah çıkarsınız evinize zamanı gelince. Böyle güzel haberler duymak çok güzel maşallah bebise,kısa zamanda o kiloya gelecek inşallah inanıyoruz.bi haftalık olmuş bile zaman nasıl geçiyor ..

Merhabalar çok geçmiş olsun doğum yapmışsınız inşallah bi an önce alırsınız kucağınıza yanlış hatırlamıyorsam plesanta privea vardı sizde de doğumda sorun yasadiniz mi ben de bugün 30. Haftamda öğrendim çok şaşkınım hiç beklemiyordum boyle birşey yalnız doktor tam mi yarim mi onu ilerleyen haftalarda söyleyebilirim dedi iyice kafam karıştı benim de ilki sezaryen bunu da en geç 37 de alırız dedi ama ani bir kanama olursa diye aklım çıkıyor sizin doğuma kadar olan süreç nasıl gecti

Kızlar selam
Sizinde akıntılarınızda sona yaklaştıkça bir artış olmuşmuydu.bende daha sarımtırak akıntılar başladı dün doktora gittiğimde tahlilim temiz çıktı?

Canim oncelikle gecmis olsun ağriların azalır ve bebegin zamanini bekler insallah allah yar ve yardimcin olsun sakin kalmanı temenni ederim.

1 haftalık olduk..
masallah subhanaallah size allahım sutunu daha da artirr bebisine sifa olur hemencik toparlanir insallah

Bebek kilo alsin diye yaptigin ozel bi sey oldu mu? Ek bir vitamin, beslenmede bir degisiklik falan?

Kızlar selam
Sizinde akıntılarınızda sona yaklaştıkça bir artış olmuşmuydu.bende daha sarımtırak akıntılar başladı dün doktora gittiğimde tahlilim temiz çıktı?
Evet tatlim beyaz ic camasirima sarimsi akinti izi kaliyo bende var ayni dert idrarda temizdi

Canim kullandigin kan sulandirici ignenim prospektusune bir bak istersen. Genelde epidural kullanilmiyor kan sulandirici ile. Bana doktorum kesinlikle kullanamazsin çok riskli dedi

Evet tatlım sen ilk dediğinde baktım. Yazıyor, geçici veya kalıcı felç riski diyor hatta. Bugün doktora da sordum, zaten hemogoloğa sevk etti. O da bakacak birlikte karar vereceğiz dedi. Duruma göre planlı normal Doğum İzleyecekmişiz. Yani günü belirleyip ona göre ilacı bırakıp doğumu başlatmak şeklinde. Böyle olursa epidural kullanılırmış. Ama hemotolog randevusu sonrası daha net anlaşılacak.

Homely_angel randevun nasıl geçti canım ? Güzel haberler bekliyorum :)

Güzel geçti canım, yepyeni bir sistemle karşı karşıyayız tabi :)

Doktorum çok tatlı bir kadın, sevmeyeceğim diye korkuyordum. Onun dışında hemşiresini de sevdim. Zaten yarım saat civarı hemşire ile beraberdik. Tüm hayatımı sorguladı :) önce hamilelik öncesi ve sonrası tüm testlerim incelendi, dosyama işlendi. Bu arada kan uyuşmazlığı hemen dikkat çekti ve 28.hafta iğnesi yapıldı mı diye sordular. Bir de kan sulandırıcı kullanmam üzerinde yoğunlaşıp, hematologla da görüşmeme karar verdiler.

Sonra yine hemşire kontrolüme başladı :) dikkat çekiyorum doktor değil. Tansiyon, kilo bakıldıktan sonra sedyeye yatırdı. Göbüşü açtı ve eliyle rahmin alt ve üst noktasını buldu, mezura ile ölçtü :) sonra da küçük bir cihazla kalp atışını dinledi. Rahmin alt tarafına bastırarak eliyle baktı ve başı aşağıda dedi, ben şok :) tekmeleri sağda ve solda hissediyorsan başı aşağıda demektir dedi İşte tüm muayene bU kadar. Bunları da dosyaya işledi. onra doktor odaya geldi, biraz konuştuk. Sorularınız var mı dedi.

Hemen ters olma durumunu sordum, ohoooo dedi daha bu çok önemsiz, başı aşağıdaymış ama öyle olmasa bile döner elbet ki dönmese bile sorun değil dedi. Yani boşuna endişe etmeyin arkadaşlar daha dönebilirler.

Sonra doktorla da kan sulandırıcıyı konuştuk, hemotolog sonrası bakacağız ama şu an sıkıntı yok dedi. Planlı normal doğum için takip yaparız dedi, bu durumda zaten kan sulandırıcıyı keseceğimiz tarihi biliriz dedi. Yine dikkat çekiyorum sezeryan lafı geçmedi bile. Bir de anlık bir Doğum başlama ihtimalinde hemotolog kontrolünde kan sulandırıcının etkisini geri çeviren bir ilaç varmış, o da kullanılabilir dedi. Bunları hematologla konuşunca yine yazacağım size de fikir olsun diye.

İşte bizden haberler böyle :)

Masallah cnm insallah dahada artar sutun ve emzirdiginide duyariz ins :)
Maltana cok sut yapiyor alkolsüz bira bilgin olsun migrosta satılıyor daha cok kuzumuz nasil iyimi sen nasilsin toparlanabildinmi

İnşallah canım , maltanayı duydum da denememiştim hiç denemek istiyorum:) Toparlandım canım bayağı yataktan filan kalkarken pek ağrım olmuyor artık normale dönmeye başlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…