2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah canım :) Valla öyle doğum yapmışım da 1 hafta geçmiş bile insan herşeye alışıyor her türlü sınavla yaşamayı başarıyor başa gelen çekiliyor

Teşekkür ederim inşallah :)
Doğuma kadar hep iş güç ilişki yasaktı istirahat etmemi söylemişti doktorum benim ki bayağı aşağıdaydı eski sezaryen yerimdeydi sonra kenara çekildi yavaş yavaş hamilelik sırasında kanama yaşamadım hiç, doğumda da biraz zor ayırdılar eşi sadece ama öyle bir kanama olmadı 1,5 saat sürdü sezaryenim bebek ilk 15 dk çıktı ben çok uzun kaldım ameliyatta

Herşey iyi yani canım sevindim :) Kam sulandırıcı da gelenek oldu zaten hamilelerde milli ilacımız :)) Onun dışında muayene sürecine hayran kaldım ilgi ve tecrübe süpermiş :)

İnşallah canım , maltanayı duydum da denememiştim hiç denemek istiyorum:) Toparlandım canım bayağı yataktan filan kalkarken pek ağrım olmuyor artık normale dönmeye başlıyorum :)
Masallah canim benim dahada iyi ol sen hem moral olarak hem fiziksel olarak iyi olucaksin ki defne kizimiza ve diger prense yetebilesin :) dene dene cok guzel ananaslisini denersin sut yapio

Saol canm bnm evet cok Şükür hastanede daha iyi bakiyorlar insallah hakkimizda hayırlısi olsun siz nasılsınız prensesimiz nasil

Teşekkür ederim canm bnm Allah razi olsun iyiki varsiniz

Kızlar selam
Sizinde akıntılarınızda sona yaklaştıkça bir artış olmuşmuydu.bende daha sarımtırak akıntılar başladı dün doktora gittiğimde tahlilim temiz çıktı?

Bende baştan beri var canım. Dikkat ettim çok yorulursam da artıyor.

Ne güzel geçmiş ben de sağda solda hissediyorum belki de döndü sıpam

Herkese günaydın kizlarrrr nasilsiniz

Günaydın canımm, iyiyim şükür sen nasılsın

Bebek kilo alsin diye yaptigin ozel bi sey oldu mu? Ek bir vitamin, beslenmede bir degisiklik falan?
Yok aslında klasik hamilelerin yemesi gereken şeyleri tüketmeye dikkat ettim günlük olarak yumurta süt muz maden suyu ceviz. Tahin pekmez yiyorum kahvaltıda bir de arada kemik hasliyorum haftada 1 kere filan suyunu içiyorum çorbalara kullaniyorum

Canım bir de iğne kullanıyordun değil mi herhangi bir sorun oldu mu iğneden dolayı en son kaç saat önce vurulmustun ameliyattan

Bende baştan beri var canım. Dikkat ettim çok yorulursam da artıyor.

Ne güzel geçmiş ben de sağda solda hissediyorum belki de döndü sıpam

Günaydın canımm, iyiyim şükür sen nasılsın
Günaydın biz iyiyiz canım asıl sende durumlar nasil :))
Bende iyim cok şükür bugun iyi uyudum agrilar kesildi yavas yavas iyiye gidiyo hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim iyiki varsiniz

çok şükür canım muaynenin iyi geçmesine sevindim paşanında dönmesine inş baş aşağı kalır bir daha dönmez senide korkutmaz
peki tüm muyaneyi elle mi yaptı ultrason cihazıyla hiç bakmadılar mı onu merak ettim bende

34. haftamızdan GÜNAYDINNNNNNNN. <3 <3 <3

Herkeslerin bebişi iyi olsun inşallah.
Liviya geçmiş olsun canım bebiş inşallah bekler. kontrol altında dur mümkünse taburcu olma çok sıkıntılıysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…