- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.621
Evet canım gerisi sabır artık :)Maşallah canım çok şükür sağlıklı olsunda gerisi bir şekilde halolur biraz sabır lazım :)
İnşallah canım :) Valla öyle doğum yapmışım da 1 hafta geçmiş bile insan herşeye alışıyor her türlü sınavla yaşamayı başarıyor başa gelen çekiliyorCanim maşallah sağlıklı olsun da inşallah çıkarsınız evinize zamanı gelince. Böyle güzel haberler duymak çok güzelmaşallah bebise,kısa zamanda o kiloya gelecek inşallah inanıyoruz.bi haftalık olmuş bile zaman nasıl geçiyor ..
Teşekkür ederim inşallah :)Merhabalar çok geçmiş olsun doğum yapmışsınız inşallah bi an önce alırsınız kucağınıza yanlış hatırlamıyorsam plesanta privea vardı sizde de doğumda sorun yasadiniz mi ben de bugün 30. Haftamda öğrendim çok şaşkınım hiç beklemiyordum boyle birşey yalnız doktor tam mi yarim mi onu ilerleyen haftalarda söyleyebilirim dedi iyice kafam karıştı benim de ilki sezaryen bunu da en geç 37 de alırız dedi ama ani bir kanama olursa diye aklım çıkıyor sizin doğuma kadar olan süreç nasıl gecti
İnşallah canım amiinnCanim oncelikle gecmis olsun ağriların azalır ve bebegin zamanini bekler insallah allah yar ve yardimcin olsun sakin kalmanı temenni ederim.
masallah subhanaallah size allahım sutunu daha da artirr bebisine sifa olur hemencik toparlanir insallah
Herşey iyi yani canım sevindim :) Kam sulandırıcı da gelenek oldu zaten hamilelerde milli ilacımız :)) Onun dışında muayene sürecine hayran kaldım ilgi ve tecrübe süpermiş :)Güzel geçti canım, yepyeni bir sistemle karşı karşıyayız tabi :)
Doktorum çok tatlı bir kadın, sevmeyeceğim diye korkuyordum. Onun dışında hemşiresini de sevdim. Zaten yarım saat civarı hemşire ile beraberdik. Tüm hayatımı sorguladı :) önce hamilelik öncesi ve sonrası tüm testlerim incelendi, dosyama işlendi. Bu arada kan uyuşmazlığı hemen dikkat çekti ve 28.hafta iğnesi yapıldı mı diye sordular. Bir de kan sulandırıcı kullanmam üzerinde yoğunlaşıp, hematologla da görüşmeme karar verdiler.
Sonra yine hemşire kontrolüme başladı :) dikkat çekiyorum doktor değil. Tansiyon, kilo bakıldıktan sonra sedyeye yatırdı. Göbüşü açtı ve eliyle rahmin alt ve üst noktasını buldu, mezura ile ölçtü :) sonra da küçük bir cihazla kalp atışını dinledi. Rahmin alt tarafına bastırarak eliyle baktı ve başı aşağıda dedi, ben şok :) tekmeleri sağda ve solda hissediyorsan başı aşağıda demektir dediİşte tüm muayene bU kadar. Bunları da dosyaya işledi. onra doktor odaya geldi, biraz konuştuk. Sorularınız var mı dedi.
Hemen ters olma durumunu sordum, ohoooo dedi daha bu çok önemsiz, başı aşağıdaymış ama öyle olmasa bile döner elbet ki dönmese bile sorun değil dedi. Yani boşuna endişe etmeyin arkadaşlar daha dönebilirler.
Sonra doktorla da kan sulandırıcıyı konuştuk, hemotolog sonrası bakacağız ama şu an sıkıntı yok dedi. Planlı normal doğum için takip yaparız dedi, bu durumda zaten kan sulandırıcıyı keseceğimiz tarihi biliriz dedi. Yine dikkat çekiyorum sezeryan lafı geçmedi bile. Bir de anlık bir Doğum başlama ihtimalinde hemotolog kontrolünde kan sulandırıcının etkisini geri çeviren bir ilaç varmış, o da kullanılabilir dedi. Bunları hematologla konuşunca yine yazacağım size de fikir olsun diye.
İşte bizden haberler böyle :)
Mantar olabilir. Ben hep o mantar illetiyle boğuşuyorum zaten. Musyene ile anlaşılıyor. Tahlille değil amaKızlar selam
Sizinde akıntılarınızda sona yaklaştıkça bir artış olmuşmuydu.bende daha sarımtırak akıntılar başladı dün doktora gittiğimde tahlilim temiz çıktı?
Masallah canim benim dahada iyi ol sen hem moral olarak hem fiziksel olarak iyi olucaksin ki defne kizimiza ve diger prense yetebilesin :) dene dene cok guzel ananaslisini denersin sut yapioİnşallah canım , maltanayı duydum da denememiştim hiç denemek istiyorum:) Toparlandım canım bayağı yataktan filan kalkarken pek ağrım olmuyor artık normale dönmeye başlıyorum :)
Saol canm bnm evet cok Şükür hastanede daha iyi bakiyorlar insallah hakkimizda hayırlısi olsun siz nasılsınız prensesimiz nasilLiviya canım yeni okudum ben de , yatışın yapılmış kontrol altında olman güzel gerçekten en azından teşhis ve muayene kolay olur çok geçmiş olsun, bebeğim ve ben de bugün iyiysek hastane de kontrol altında olmamız sayesinde yoksa hiçbişey anlamıcakmışım valla Allah korusun.. Sen daha şanslısın tabi canım haftan büyük inşallah küveze gerek kalmıcak erken gelse bile :)
Allah razi olsun canm insallah sabreder bugun agrilar gecti iyi uyudum cok şükür iyiye gidiyoruzLiviya allah yardımcın olsun canım inşallah çok acele etmez bebiş 2 hafta daha sabreder
Teşekkür ederim canm bnm Allah razi olsun iyiki varsinizCanim oncelikle gecmis olsun ağriların azalır ve bebegin zamanini bekler insallah allah yar ve yardimcin olsun sakin kalmanı temenni ederim.
masallah subhanaallah size allahım sutunu daha da artirr bebisine sifa olur hemencik toparlanir insallah
Kızlar selam
Sizinde akıntılarınızda sona yaklaştıkça bir artış olmuşmuydu.bende daha sarımtırak akıntılar başladı dün doktora gittiğimde tahlilim temiz çıktı?
Güzel geçti canım, yepyeni bir sistemle karşı karşıyayız tabi :)
Doktorum çok tatlı bir kadın, sevmeyeceğim diye korkuyordum. Onun dışında hemşiresini de sevdim. Zaten yarım saat civarı hemşire ile beraberdik. Tüm hayatımı sorguladı :) önce hamilelik öncesi ve sonrası tüm testlerim incelendi, dosyama işlendi. Bu arada kan uyuşmazlığı hemen dikkat çekti ve 28.hafta iğnesi yapıldı mı diye sordular. Bir de kan sulandırıcı kullanmam üzerinde yoğunlaşıp, hematologla da görüşmeme karar verdiler.
Sonra yine hemşire kontrolüme başladı :) dikkat çekiyorum doktor değil. Tansiyon, kilo bakıldıktan sonra sedyeye yatırdı. Göbüşü açtı ve eliyle rahmin alt ve üst noktasını buldu, mezura ile ölçtü :) sonra da küçük bir cihazla kalp atışını dinledi. Rahmin alt tarafına bastırarak eliyle baktı ve başı aşağıda dedi, ben şok :) tekmeleri sağda ve solda hissediyorsan başı aşağıda demektir dediİşte tüm muayene bU kadar. Bunları da dosyaya işledi. onra doktor odaya geldi, biraz konuştuk. Sorularınız var mı dedi.
Hemen ters olma durumunu sordum, ohoooo dedi daha bu çok önemsiz, başı aşağıdaymış ama öyle olmasa bile döner elbet ki dönmese bile sorun değil dedi. Yani boşuna endişe etmeyin arkadaşlar daha dönebilirler.
Sonra doktorla da kan sulandırıcıyı konuştuk, hemotolog sonrası bakacağız ama şu an sıkıntı yok dedi. Planlı normal doğum için takip yaparız dedi, bu durumda zaten kan sulandırıcıyı keseceğimiz tarihi biliriz dedi. Yine dikkat çekiyorum sezeryan lafı geçmedi bile. Bir de anlık bir Doğum başlama ihtimalinde hemotolog kontrolünde kan sulandırıcının etkisini geri çeviren bir ilaç varmış, o da kullanılabilir dedi. Bunları hematologla konuşunca yine yazacağım size de fikir olsun diye.
Herkese günaydın kizlarrrr nasilsiniz
Yok aslında klasik hamilelerin yemesi gereken şeyleri tüketmeye dikkat ettim günlük olarak yumurta süt muz maden suyu ceviz. Tahin pekmez yiyorum kahvaltıda bir de arada kemik hasliyorum haftada 1 kere filan suyunu içiyorum çorbalara kullaniyorumBebek kilo alsin diye yaptigin ozel bi sey oldu mu? Ek bir vitamin, beslenmede bir degisiklik falan?
Günaydın biz iyiyiz canım asıl sende durumlar nasil :))Herkese günaydın kizlarrrr nasilsiniz
Canım bir de iğne kullanıyordun değil mi herhangi bir sorun oldu mu iğneden dolayı en son kaç saat önce vurulmustun ameliyattanTeşekkür ederim inşallah :)
Doğuma kadar hep iş güç ilişki yasaktı istirahat etmemi söylemişti doktorum benim ki bayağı aşağıdaydı eski sezaryen yerimdeydi sonra kenara çekildi yavaş yavaş hamilelik sırasında kanama yaşamadım hiç, doğumda da biraz zor ayırdılar eşi sadece ama öyle bir kanama olmadı 1,5 saat sürdü sezaryenim bebek ilk 15 dk çıktı ben çok uzun kaldım ameliyatta
Bende baştan beri var canım. Dikkat ettim çok yorulursam da artıyor.
Ne güzel geçmişben de sağda solda hissediyorum belki de döndü sıpam
Günaydın canımm, iyiyim şükür sen nasılsın
Bende iyim cok şükür bugun iyi uyudum agrilar kesildi yavas yavas iyiye gidiyo hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim iyiki varsinizGünaydın biz iyiyiz canım asıl sende durumlar nasil :))
çok şükür canım muaynenin iyi geçmesine sevindim paşanında dönmesine inş baş aşağı kalır bir daha dönmez senide korkutmazGüzel geçti canım, yepyeni bir sistemle karşı karşıyayız tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?